Ooit op de voorpagina’s als corona-overtreder, nu succesvol investeerder: Belgische prins Joachim ziet bedrijf van 178.000 euro naar 6,7 miljoen groeien

Enkele jaren geleden kende niemand prins Joachim (32), tot hij tijdens corona feestend alle voorpagina’s haalde. Vandaag is hij een succesvol investeerder die zopas in twee maanden tijd zijn kapitaal van 178.000 euro naar 6,7 miljoen euro zag stijgen. Een portret.

 

Meer krantenkoppen in België

Ticketsverkoop gestart voor oefenmatch in Kortrijk van Belgian Cats en andere basketbalteams voor Olympische Spelen

Nog een tweetal maanden en het is zover: dan starten de Olympische Spelen in Parijs, waar de Belgian Cats opnieuw zullen strijden voor goud. De basketbalspeelsters zullen ter voorbereiding vier oefenmatchen spelen in België, waarvan twee in De Lange Munte in Kortrijk. De selectie van de Belgian Cats voor deze matches is opnieuw overwegend West-Vlaams Ook de Belgian Lions en

Lees meer »

Dit is het nieuwe lievelingetje van Donald Trump: Natalie Harp (32), de ‘menselijke printer’

De Amerikanen zijn in de ban van ‘de menselijke printer’, alias Natalie Harp (32). De jonge, blonde vrouw werkte zich in geen tijd op tot de persoonlijk assistente van Donald Trump en voorziet haar baas voortdurend van vers afgedrukte quotes en ander papierwerk. Met haar draagbare printer volgt ze de voormalige (en toekomstige?) Amerikaanse president zelfs tot op de golfbaan.

Lees meer »

De Croo belooft 30 F-16’s aan Zelensky tegen 2028: waarom zo laat? “Na de oorlog zullen ze ook nog nodig zijn”

België zal tegen 2028 dertig F-16’s leveren aan Oekraïne. Als alles meezit worden de eerste vliegtuigen eind dit jaar nog geleverd. Ons land zal bovendien dit jaar 977 miljoen euro aan steun schenken aan Oekraïne. Maar is 2028 niet veel te laat? Zal de oorlog nog zo lang duren? En houdt ons leger zelf nog materiaal over? Defensie-onderzoekster Michelle Haas

Lees meer »

Minihuisjes, goedkope poetshulp en meer verlof: dit beloven partijen in hun verkiezingsprogramma’s aan de Vlaamse singles

Bijna de helft van alle huishoudens zijn alleenstaanden. Toch is het speuren naar ernstige politieke voorstellen die hun situatie écht zouden verbeteren. Van psychologische steun tot minihuisjes van 50m² en goedkope huishoudhulp: onze redactie dook in de zeven partijprogramma’s en ontdekte welke beloftes de Vlaamse partijen aan alleenstaanden doen.

Lees meer »

KIJK. Adil El Arbi en Bilall Fallah met Will Smith op wereldpremière van ‘Bad Boys: Ride or Die’: “Grote eer voor ons”

Woensdagavond ging de vierde ‘Bad Boys’-film in première in Dubai, ‘Bad Boys: Ride or Die’. Hoofdrolspelers Will Smith (55) en Martin Lawrence (59) maakten een grootse entree en reden de bioscoopzaal binnen met een Porsche. Maar ook de Belgische regisseurs van de film konden niet ontbreken. Adil El Arbi (35) en Bilall Fallah (38) spraken vol lof over het evenement

Lees meer »

Beker van België torbal wordt in Brugge betwist

Zaterdag 1 juni vindt in Sport Vlaanderen in Assebroek bij Brugge de Beker van België torbal plaats, een sport voor blinden en slechtzienden. Vijf ploegen strijden er om de felbegeerde beker. “Het is lang geleden dat we de beker konden winnen, we ambiëren een plaats in de finale en willen die graag winnen”, klinkt het bij organisator ViGe Noordzee uit

Lees meer »

Erkenning Palestina door Spanje, Ierland en Noorwegen nu officieel, diplomatieke rel tussen Spanje en Israël escaleert

Na de aankondiging vorige week hebben Spanje, Ierland en Noorwegen de erkenning van de Palestijnse staat officieel bekrachtigd. Daarmee sluiten ze zich aan bij meer dan 140 landen wereldwijd. Volgens de 3 Europese landen is die erkenning noodzakelijk voor een toekomstig vredesproces tussen Israël en de Palestijnen. Maar intussen worden de diplomatieke relaties tussen Israël en Spanje almaar bitsiger.

Lees meer »