Nooit eerder vielen zoveel tranen in één aflevering van ‘Boer zkt vrouw’: boerin Sanne moet hart luchten bij boer Martijn

Emoties alom in ‘Boer zkt vrouw’ deze week. Vooral bij boerin Sanne (33), die moet kiezen tussen drie mannen die voluit voor haar gaan. Voor die hartverscheurende keuze zoekt Sanne steun bij jeugdvriend en ‘Boer zkt vrouw’-collega Martijn (35). Die kan haar met een brede glimlach weer wat opbeuren, maar krijgt het achteraf minstens even moeilijk. Er lijkt maar geen einde te komen aan de tranen in deze nieuwe aflevering. 

Meer krantenkoppen in België

Vermogensbelasting is breekpunt voor Rousseau

Wat ex-partijvoorzitter Conner Rousseau betreft, kan Vooruit niet in de volgende federale regering stappen zonder dat er een vorm van vermogensbelasting in het regeerakkoord staat. Dat liet hij uitschijnen in ‘Het Conclaaf’ op VTM.

Lees meer »

Kameroense bond komt met wel heel bizarre versie van feiten na uitbarsting van Eto’o: “Meneer Brys vuurde reeks verwijten af”

Is dit nog houdbaar? De hetze rond de aanstelling van Marc Brys (62) als bondscoach van Kameroen lijkt zijn kookpunt te hebben bereikt. Een verhoopte verzoening met de bemoeizuchtige bondsvoorzitter Samuel Eto’o (43) in de bondsgebouwen draaide uit op een verhitte discussie. Eto’o trok fel van leer. “Jij beslist niet, ík ben de president. En zo praat je niet tegen

Lees meer »

Eendracht Aalst verhoogt lidgeld jeugdspelers, stadsbestuur raadt ouders aan om nog niet te betalen: “Een korting als je voor 10 juni betaalt? Zéér vreemd.”

Jeugdspelers die volgend seizoen de zwart en witte kleuren van Eendracht Aalst willen verdedigen, moeten meer lidgeld betalen. Ouders van jeugdspelers kregen een mail met de nieuwe tarieven. Ook al hangt Eendracht Aalst een degradatie naar eerste provinciale boven het hoofd, toch stijgen de tarieven. Wie 10 juni betaalt, krijgt wel een korting. “We raden ouders aan om dit nog

Lees meer »

Poperinge geeft extra toelages aan voorschoolse kinderopvang

Tijdens de gemeenteraad van maandagavond legde schepen Loes Vandromme (CD&V) een voorstel op tafel in verband met nieuwe toelages aan voorschoolse kinderopvanginitiatieven in Poperinge. Nieuwe en bestaande kinderopvanginitiatieven krijgen een duwtje in de rug van de stad. Starters krijgen een nieuwe starttoelage, voor bestaande initiatieven wordt de speelgoedpremie uitgebreid en omgedoopt tot ‘uitrustingstoelage’.
The post Poperinge geeft extra toelages

Lees meer »

Pas bekroond als onderneemster van het jaar, maar nu voor de rechter gedaagd

Tientallen huishoudhulpen verzamelen donderdagochtend aan de arbeidsrechtbank in Hasselt. Daar beginnen de vakbonden een rechtszaak omdat Het Poetsbureau – dat duizenden mensen tewerkstelt – zijn huishoudhulpen te weinig zou betalen. Dat terwijl oprichtster Elly Huysmans vorige week nog door koningin Mathilde werd bekroond als “vrouwelijke onderneemster van het jaar”.

Lees meer »

Massale vechtpartij met ex-Wagner-soldaten in Russische stad

In de Russische stad Tsjeljabinsk, in het Oeralgebergte, heeft de politie drie verdachten opgepakt nadat voormalige huurlingen van de paramilitaire Wagner-groep op de vuist zijn gegaan met een aantal mannen. Volgens televisiezender RTVI zouden er tijdens de knokpartij ook schoten zijn gelost.

Lees meer »