Na drie seizoenen valt voor onbepaalde tijd het doek over ‘James de musical’: “Liveshows in Lotto Arena worden een afscheid”

Jammer nieuws voor de fans van ‘James de musical’. Ondanks drie succesvolle seizoenen stopt televisiemaker James Cooke (39) voorlopig met het programma. Volgens Play om ruimte te maken voor iets anders, maar er zit meer achter, vertelt Cooke tijdens de laatste repetities voor z’n Lotto Arena-shows, die HLN exclusief kon bijwonen. Hij licht ook alvast een tipje van de sluier op. “Ik heb Karen kunnen overtuigen om een regenboogjurkje aan te trekken.” 

Meer krantenkoppen in België

Josephien Elewaut uit Varsenare is drijvende kracht achter Art de Co

Het onderwijs is voortdurend in beweging en dat moet je Josephien Elewaut uit Varsenare niet vertellen. Sinds enkele maanden is de 42-jarige onderwijzeres zaakvoerder van Art de Co. Samen met een groep enthousiaste freelancemedewerkers verzorgt ze trainingen en coaching in het onderwijs.
The post Josephien Elewaut uit Varsenare is drijvende kracht achter Art de Co appeared first on KW.be.

Lees meer »

Duitse jongeren gebruiken lied van Gigi D’Agostino voor racistische teksten: “Niet onschuldig, kan impact hebben op business van artiest”

Volgens de Italiaanse dj Gigi d’Agostino gaat zijn feesthit ‘L’Amour Toujours’ over "liefde en verbinden". Toch duiken er filmpjes op van Duitsers die het nummer gebruiken voor racistische teksten. Het is niet de eerste keer dat een nummer ongewild aan een bepaalde groep of ideologie wordt gelinkt. Wat zijn de gevolgen? En hoe ga je hier als artiest of merk

Lees meer »

Papa Kristof (39) leeft verder in kinderboekje: “‘Hoe snel zullen mijn kinderen mij vergeten’ vroeg hij. Daarna ben ik beginnen schrijven”

“Papa is een echte held, maar hij kreeg kanker en werd heel erg ziek. Nu is papa dood.” En toch leeft Kristof Schepers (39) uit Ham — vader, broer, fervent sporter, en handige Harry met groene vingers — verder in het kinderboekje dat zijn schoonzus Martine Goossens (52) schreef. Voor haar een manier van rouwen, het creëren van een tastbare

Lees meer »

“Veel generaties zien passeren”: Eddy ‘De Snor’ Demeulemeester laat na 40 jaar bekende frietbarak in Wakken over

Einde van een tijdperk op de Wapenplaats in Wakken zondag. Daar zal Eddy ‘De Snor’ Demeulemeester (64) in zijn bekende barak voor de laatste keer frietjes bakken voor hij van zijn pensioen mag genieten. Voor het zover is, duikt hij nog een laatste keer in een vat vol herinneringen. Een kroniek van één van de oudste frituren van ons land.

Lees meer »

Opnieuw kopstuk Britse conservatieven opzij gestapt

Opnieuw zet een Tory-kopstuk een stap opzij in de aanloop naar de Britse verkiezingen. Dit keer is het Michael Gove, minister van Huisvesting in de regering van premier Rishi Sunak. De Brit kondigde vrijdag aan niet meer mee te doen aan de verkiezingen, die op 4 juli plaatsvinden. Gove noemde de tol van het ministerschap en de “tijd voor een

Lees meer »

De Lijn past ook in West-Vlaanderen dienstregeling aan vanaf 1 juli: “Geluisterd naar opmerkingen om tot logischere dienstregeling te komen”

Vanaf 1 juli past vervoersmaatschappij De Lijn een aantal busverbindingen aan, ook in West-Vlaanderen. Begin dit jaar voerde De Lijn een nieuw vervoersplan in. De opmerkingen die de reizigers daarover hadden, heeft De Lijn nu gebruikt om het vervoersplan aan te passen en tot een meer logische dienstverlening te komen. De meeste veranderingen zijn in de regio Brugge en midden

Lees meer »

Opperrechter trekt zich niet terug uit rechtszaken over Capitoolbestorming na vlagincident

Een van de meest conservatieve rechters in het Amerikaanse Hooggerechtshof, Samuel Alito, heeft woensdag laten weten dat hij zich niet zal terugtrekken uit twee rechtszaken rond de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021. Dat was nochtans gevraagd door enkele Democratische parlementsleden omdat er bij zijn huizen vlaggen wapperden die in verband worden gebracht met Trump.

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Macron en Scholz: “Oekraïne mag doelen in Rusland aanvallen”, Poetin dreigt in dat geval met “zware gevolgen”

Rusland werkt aan belastingverhogingen voor de hoge inkomens en de bedrijven. De Russische overheidsuitgaven zijn sinds de inval in Oekraïne vele malen hoger dan de inkomsten, waardoor het land met een aanzienlijk begrotingstekort kampt. Frankrijk en Duitsland vinden intussen dat Oekraïne militaire doelen in Rusland moet kunnen aanvallen met westerse wapens, als van daaruit Oekraïne aangevallen wordt. De Russische president

Lees meer »

Recreatief Skeeleren met De Kangarooz in Heule

Onder het motto ‘samen uit, samen thuis’ skeeleren de Kortrijkse Kangorooz gezwind van april tot eind september door Heule en omstreken. Wie hetremmenonder de knie heeft mag mee op de openbare weg. Dit is een basisvereiste. De Kangarooz verzamelen elke woensdag om 19 uur 30 op het Lagaeplein in Heule. Daar starten ze op de
The post Recreatief Skeeleren

Lees meer »