Na drie seizoenen valt voor onbepaalde duur het doek over ‘James de musical’: “De drie liveshows in Lotto Arena worden dus een afscheid”

Na drie succesvolle seizoenen komt ‘James de musical’ voorlopig niet terug op Play4. “Samen met de zender is besloten om plaats te maken voor nieuwe projecten”, reageert televisiemaker James Cooke (39). “Als we de lat zo hoog willen blijven leggen is een pauze aangewezen. En het is natuurlijk ook een duur programma om te maken.” Eerst zijn er dit weekend nog drie uitverkochte ‘James de musical – Live on Stage’-shows in de Lotto Arena. HLN is exclusief aanwezig tijdens de laatste repetities. 

Meer krantenkoppen in België

Finnisage kunstproject Onzichtbaar Landschap ingezet: “Wie kunstwerken nog wil zien, zal snel moeten zijn”

Afgelopen week organiseerde Regionaal Landschap Westhoek vzw de finissage van het kunstproject Onzichtbaar Landschap. Zo werd in het dorpshuis in Jonkershove samen met de deelnemende partnergemeenten, de gedeputeerde Jürgen Vanlerberghe en de kunstenaars, ook een receptie georganiseerd tot afsluiten van dit kunstproject.
The post Finnisage kunstproject Onzichtbaar Landschap ingezet: “Wie kunstwerken nog wil zien, zal snel moeten zijn” appeared

Lees meer »

Dartskampioenviering bij Hummeltje uit Ichtegem

Tijdens een gezellige feestviering met barbecue in Café Brouwershof maakte dartsclub Hummeltje uit Ichtegem tijd om de kampioenen in de kijker te plaatsen.
The post Dartskampioenviering bij Hummeltje uit Ichtegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Humphries leidt met drie legs in slordige finale tegen Van Gerwen

De World Matchplay kent vanavond zijn ontknoping. Bij de mannen mogen toppers Michael van Gerwen en Luke Humphries strijden om de felbegeerde titel. De Nederlander kreeg in de halve finale Michael Smith klein, de Engelse wereldkampioen won van zijn landgenoot James Wade. Bij de vrouwen heeft Beau Greaves de titel gegrepen na een dominante prestatie tegen Fallon Sherrock. De wedstrijden

Lees meer »

Bekend medisch labo uit Kortrijk failliet, dertig mensen op straat: “Overnemer haakte op het laatst af”

Over en uit voor Eurofins Labo Van Poucke in Kortrijk. Het medisch laboratorium moet de boeken neerleggen. Daardoor komen een dertigtal medewerkers op straat te staan. “Werd moeilijk als er weinig investeringen worden gedaan.”
The post Bekend medisch labo uit Kortrijk failliet, dertig mensen op straat: “Overnemer haakte op het laatst af” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Turkse uitbater Wielingenbar op Lijst Burgemeester in De Haan: “Ayhan staat voor iedereen klaar”

Burgemeester Wilfried Vandaele gaf vooralsnog geen namen prijs van de lijst waarmee hij in oktober naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt. Wel geeft hij mee dat een tiental van de kandidaten uit Wenduine en Harendijke afkomstig zijn, en noemt als voorbeeld de 48-jarige uitbater van de Wielingenbar Ayhan Yeter.
The post Turkse uitbater Wielingenbar op Lijst Burgemeester in De Haan: “Ayhan

Lees meer »

Dames van volleybalclub Decospan Menen nog altijd op zoek naar een nieuwe trainer: “Zoeken nog ervaren iemand”

Op de vooravond van het nieuwe volleybalseizoen zijn de dames van Decospan Menen nog altijd op zoek naar een nieuwe trainer. Evelien De Vrieze loodste Menen vorig seizoen van Promo 4 naar Promo 3.
The post Dames van volleybalclub Decospan Menen nog altijd op zoek naar een nieuwe trainer: “Zoeken nog ervaren iemand” appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Ongrijpbare’ mede-oprichter van het Sinaloa-drugskartel dan toch opgepakt in VS

De Mexicaanse drugsbaron Ismael ‘El Mayo’ Zambada, een van de oprichters van het beruchte Mexicaanse Sinaloa-drugskartel, is in handen van de Amerikaanse autoriteiten. Een van de zoons van Joaquin ‘El Chapo’ Guzmán, Joaquin Guzmán López, ook een belangrijke leider van het kartel, werd eveneens opgepakt. Ze werden in El Paso in de Amerikaanse staat Texas gearresteerd, zei de Amerikaanse procureur-generaal

Lees meer »