Moet David Beckham zich zorgen maken om explosief nieuw boek? “Onthullingen over zijn seksleven zullen niet teleurstellen”

Onderzoeksjournalist Tom Bower belooft de vuile was van David (48) en Victoria Beckham (50) buiten te hangen in een nieuw boek ‘The House of Beckham: Money, Sex and Power’. Het zou onder meer dieper ingaan op de vermeende affaire van de voormalige voetballer met Rebecca Loos. “Zij die meer willen weten over Beckhams seksleven zullen niet teleurgesteld zijn”, aldus Bower. 

Meer krantenkoppen in België

De man achter de graffitikoppen van de Rode Duivels: “De Bruyne kostte de meeste moeite. Ineens was hij van kapsel veranderd”

Carrasco onder een brug in Vilvoorde, De Bruyne tegen een blinde muur in Drongen en Vertonghen op de gevel van een sporthal in Tielrode: de EK-selectie van bondscoach Tedesco werd opgeluisterd met prachtige graffitibeelden. Werk van Thomas Daem (40) en zijn collectief PNCHR (‘puncheur’) dat tot nu vooral naam maakte met karakterkoppen van coureurs. “Toen we nog illegaal werkten, knepen

Lees meer »

Brugse gemeenteraad start met een minuut stilte en wordt naar dinsdag verschoven als Club kampioen speelt

Uit eerbetoon voor Patrick Moenaert en het recent overleden oud-gemeenteraadslid Dirk Barbier start de Brugse gemeenteraad komende week met een minuut stilte. Wanneer de raad zal plaatsvinden, is nog onduidelijk. Als Club Brugge kampioen speelt, wordt die verschoven van maandagavond 27 mei naar dinsdagavond 28 mei, zodat de raadsleden maandagavond op de Markt kunnen meevieren met de kampioenenploeg.
The

Lees meer »

200 gasten, 4.500 bloemen en een geheime choreo: achter de schermen bij het huwelijksfeest van Hanne van K3

Hun huwelijksbootje ging al in 2020 te water. Corona verhinderde echter het feest en toen kwam de geboorte van Julien de planning dwarsbomen. Maar zaterdag vierden Hanne Verbruggen (30) en Jorn Sarens eindelijk hun liefde temidden van 200 gasten en 4.500 bloemen. Van de gerechten op het menu en het zeldzame bruidsboeket tot de openingsdans en de gastenlijst – met

Lees meer »

Voorwaardelijke celstraf voor man (66) die ongepaste beelden maakt van minderjarige pluskleindochter

De 66-jarige P.L. uit Roeselare is veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden voorwaardelijk nadat hij foto’s maakte van zijn toen 14-jarige pluskleindochter. Een vreemd bericht naar het meisje bracht de feiten aan het licht.
The post Voorwaardelijke celstraf voor man (66) die ongepaste beelden maakt van minderjarige pluskleindochter appeared first on KW.be.

Lees meer »