Man al jaar dood voor zijn lichaam ontdekt werd

In Antwerpen is vorige week het lichaam gevonden van een man die vermoedelijk een jaar geleden is gestorven.

 

Meer krantenkoppen in België

Eva Neirynck, afkomstig uit Waregem, haalt nomiantie binnen voor World Illustration Awards 2024

Illustrator Eva Neirynck, afkomstig uit Waregem, werd met haar illustraties van Vogel genomineerd voor de World Illustration Awards 2024. Eva haalde de selectie in de categorie van kinderpublicaties uit maar liefst 5.000 inzendingen van over de hele wereld. Vorig jaar won ze ook al met haar illustraties van Vogel de prestigieuze internationale illustratiewedstrijd Picture This!
The post Eva Neirynck,

Lees meer »

“Dat Limburg Sterk Merk een correcte financiering van Limburg in de weg staat, is eigenlijk godgeklaagd”

Zaterdag eindigt het prestigieuze filmfestival van Cannes. Met twee prijzen voor de Vlaamse film ‘Julie zwijgt’, een pakkend eerbetoon aan regisseur-acteur Kevin Costner en de aanwezigheid van smoking-vedetten en dames in doorkijkjurken was deze editie een voltreffer. Ook Limburg maakt zich op voor een avond vol glitter en glamour. Met een heuse nocturne op de Hasseltse Corda Campus blaast de

Lees meer »

“Voor het eerst in járen hebben Albert en Paola daar weer met elkaar gedanst”: hoe koning Filip het huwelijk van zijn ouders redde

Het was niet hun geloof en het was niet prinses Astrid (61) die het huwelijk van koning Albert (89) en koningin Paola (86) heeft gered. Nee, het was koning Filip (64) die de doorslaggevende rol in de verzoening van zijn ouders speelde. Dat onthult Jo De Poorter in een nieuw boek over het gepensioneerde vorstenpaar, naar aanleiding van hun 65ste

Lees meer »

Bestelwagen met 50.000 euro aan werkmateriaal gestolen in Wervik

In de Geluwestraat in Wervik is donderdagnacht een bestelwagen van de firma Winfera uit Kortrijk gestolen. De bestuurder woont vlak naast de ingang van de parking van supermarkt Spar. De bestelwagen bevatte veel werkmateriaal ter waarde van ongeveer 50.000 euro.
The post Bestelwagen met 50.000 euro aan werkmateriaal gestolen in Wervik appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoge Gezondheidsraad pleit voor totaalverbod op gokreclame, ook voor Nationale Loterij: “Gokverslavingen zijn een groot onderschat probleem”

De Hoge Gezondheidsraad (HGR) heeft een reeks aanbevelingen gepubliceerd om de verslavingsrisico’s van gokactiviteiten in België te verminderen. De Raad pleit in een nieuw advies voor krachtigere en gevarieerdere waarschuwingen op advertenties voor loterijen, sportweddenschappen en andere gokactiviteiten, maar pleit in de eerste plaats voor een totaalverbod op gokreclame, ook voor de Nationale Loterij. Daarnaast steunt de HGR de verhoging

Lees meer »

Van Quickenborne reageert voor het eerst op gerechtelijk onderzoek naar vermeend gesjoemel: “Niks illegaals gedaan”

Voormalig minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD) vindt dat hij onterecht verdacht gemaakt wordt nu er een gerechtelijk onderzoek blijkt te lopen naar vermeend gesjoemel op een dienst die gelinkt was aan zijn kabinet. “De beschuldigingen zijn manifest onwaar.” Kamerlid Michael Freilich (N-VA) denkt daar anders over en diende begin mei een strafklacht in. Dat onderzoek kijken zowel

Lees meer »

Affiches van 65 jaar Europafeesten te bewonderen in Sint-Andriesziekenhuis

In de inkomhal van het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt is afgelopen weekend een bijzondere overzichtstentoonstelling geopend. Naar aanleiding van de 65ste verjaardag kan je er namelijk alle affiches van de Tieltse Europafeesten bewonderen.
The post Affiches van 65 jaar Europafeesten te bewonderen in Sint-Andriesziekenhuis appeared first on KW.be.

Lees meer »