LIVEBLOG PAOK-CLUB BRUGGE. Fans van blauw-zwart verzamelen voor ticket- en paspoortcontrole

Met een 1-0-bonus begint Club Brugge vanavond aan z’n levensbelangrijke terugmatch van de kwartfinale in de Conference League tegen PAOK Saloniki. Slaagt Club erin om in de Griekse heksenketel te overleven? Als blauw-zwart zich kwalificeert, dan is het de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 die een Europese halve finale haalt. Volg het op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Finland verdenkt Russisch schip van schending territoriale wateren

Finland verdenkt een Russisch schip ervan vrijdagmiddag de Finse territoriale wateren te zijn binnengevaren. In een verklaring van het Finse ministerie van Defensie staat dat de kustwacht het incident onderzoekt en dat verdere informatie in de loop van het onderzoek vrijgegeven zal worden. Het incident vond plaats in het oostelijke deel van de Finse Golf.

Lees meer »

“Hoe langer men wacht, hoe moeilijker”: waarom de regeringsvorming in Brussel ter plaatse blijft trappelen

Anderhalve maand na de verkiezingen van 9 juni lijkt de Brusselse formatie in het slop te zitten. Aan Nederlandstalige kant heeft formateur Elke Van den Brandt (Groen) het moeilijk om voldoende partners te vinden en aan Franstalige kant moet formateur David Leisterh (MR) ‘baarlijke duivel’ PS mee aan boord nemen. En dan hebben we het nog niet over het regeerakkoord,

Lees meer »