LIVEBLOG PAOK-CLUB BRUGGE. Fans van blauw-zwart verzamelen voor ticket- en paspoortcontrole

Met een 1-0-bonus begint Club Brugge vanavond aan z’n levensbelangrijke terugmatch van de kwartfinale in de Conference League tegen PAOK Saloniki. Slaagt Club erin om in de Griekse heksenketel te overleven? Als blauw-zwart zich kwalificeert, dan is het de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 die een Europese halve finale haalt. Volg het op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Lionel Richie opnieuw grootvader: dochter Sofia verwelkomt kindje en vernoemt haar naar personage uit ‘Bridgerton’

Lionel Richie (74) is opnieuw grootvader geworden. Hij had al twee kleinkinderen van zijn dochter Nicole Richie (42), maar daar is dus nu een derde aan toegevoegd. Op 20 mei verwelkomde zijn jongste dochter Sofia Richie (25) haar dochtertje. Dat nieuws deelt ze op Instagram, waar vooral de naam van het kindje de aandacht trekt. Eloise Samantha Grainge is namelijk

Lees meer »

“Terras had nooit mogen opengaan”: fouten in constructie zorgden wellicht voor dodelijke instorting van terras in Mallorca

Het (pas vernieuwde) dakterras dat donderdag is ingestort op het Spaanse eiland Palma de Mallorca, en zo aan vier mensen het leven kostte, was veel te zwaar voor de draagstructuur waarop het rustte. Dat er fouten zijn gebeurd door de aannemer valt dus niet te ontkennen. Volgens een eerste conclusie was het terras ook niet vergund: “Dat terras had nooit

Lees meer »

Phishers stalen 24.000 euro van Annekes (48) bankrekening, maar ze wacht nog altijd op compensatie: “Zelfs de ombudsdienst gaf ons gelijk”

Banken komen amper één keer op de drie over de brug in dossiers waarin Ombudsfin – de ombudsdienst die de financiële sector zelf oprichtte – oordeelt dat slachtoffers van phishing hun geld moeten terugkrijgen. Bij Anneke Blanckaert (48) en haar gezin haalden phishers vier jaar geleden 24.000 euro van de rekening. Ze getuigt over hoe ze ondanks de steun van

Lees meer »

Emilie uit Harelbeke wint ‘Junior Bake Off Vlaanderen’: “Ik bleef alleen maar hopen op de overwinning”

De 15-jarige Emilie Vyncke uit Harelbeke heeft het televisieprogramma ‘Junior Bake Off Vlaanderen’ gewonnen. De afgelopen weken gaf ze het beste van zichzelf in de baktent van Play4. Ze was dan ook door het dolle heen toen ze hoorde dat zij van de drie finalisten met de overwinning ging lopen. “Ik kon mijn geluk niet op toen de technische proef

Lees meer »

Man in de cel na ontvoering in Sint-Gillis

In de nacht van dinsdag 14 op woensdag 15 mei is in de Brusselse gemeente Sint-Gillis een man ontvoerd. Enkele uren later konden in het West-Vlaamse Marke al drie verdachten worden opgepakt, van wie er uiteindelijk een onder aanhoudingsbevel werd geplaatst. Dat meldt het Brusselse parket donderdag.

Lees meer »

Zeepreventorium en Nest krijgen steun

Tijdens de Christmas Fun Run die eind december 2023 plaatsvond in De Haan werd in totaal 2.000 euro ingezameld voor het Zeepreventorium en Nest.
The post Zeepreventorium en Nest krijgen steun appeared first on KW.be.

Lees meer »