LIVEBLOG PAOK-CLUB BRUGGE. Club-fans over veiligheid: “Blauw-zwarte kleren afgeraden, dus draag ik m’n Club-onderbroek”

Met een 1-0-bonus begint Club Brugge vanavond aan z’n levensbelangrijke terugmatch van de kwartfinale in de Conference League tegen PAOK Saloniki. Slaagt Club erin om in de Griekse heksenketel te overleven? Als blauw-zwart zich kwalificeert, dan is het de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 die een Europese halve finale haalt. Volg het op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG TITELSTRIJD. “Moeten op elk scenario voorbereid zijn”: geschorste Nicky Hayen rekent zich nog niet rijk

Net als vorig jaar zal de titelstrijd pas op de slotspeeldag beslist worden. Met Club Brugge, Union en Anderlecht zijn er nog drie kandidaten. Al heeft blauw-zwart wel een serieuze streep voor. Met een punt tegen Cercle is het zondag áltijd kampioen. HLN zit in het spoor van de drie titelpretendenten. Vandaag spreken de trainers met de pers. Het nieuws,

Lees meer »

Amal Clooney is niet enkel ‘de vrouw van’: hoe topadvocaat grote rol speelt in mogelijke arrestatie Netanyahu

Stijlicoon, vrouw van filmster George Clooney, maar bovenal mensenrechtenadvocaat. Amal Clooney laat van zich horen als topadviseur van het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag. Als één van de juristen adviseerde ze hoofdaanklager Karim Kahn om een verzoek tot arrestatie in te dienen tegen onder meer drie Hamas-kopstukken en de Israëlische premier Netanyahu. Een portret van een gebeten advocate die

Lees meer »

Indiepopband Bearfeet lanceert binnenkort tweede album: “Onze reis naar Bali bood inspiratie voor nieuwe muziek”

Bearfeet is het muzikale project van Hanne Pluvier en Toon Develtere. Samen vormen ze al zeven jaar het kloppend hart van deze indiepopband. “Momenteel zijn we bezig aan ons tweede album. We maakten daarvoor een inspiratiereis naar Bali.”
The post Indiepopband Bearfeet lanceert binnenkort tweede album: “Onze reis naar Bali bood inspiratie voor nieuwe muziek” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Inbrekers stelen peperdure handtassen en juwelen uit villa van chirurg: “Ze moeten op sociale media gezien hebben dat we weg waren”

Dieven hebben zaterdagnacht ingebroken in de rijwoning van de plastische chirurg Philippe Brewaeys in Antwerpen. Ze manipuleerden het alarmsysteem en geraakten via het dak binnen. De buit: juwelen en designer handtassen. Wellicht zagen de daders op sociale media dat het koppel op reis was. “Ik stop ermee. Ook mensen met slechte bedoelingen kijken mee”, zegt de doktersvrouw.

Lees meer »

LIVEBLOG GIRO. Renners hebben eerste col achter de rug

De laatste rit in de Dolomieten is een loodzware. Ondanks de korte lengte van deze rit (159 km) liggen er vier zware cols te wachten op de renners. Deze zeventiende rit is ook meteen de laatste aankomst bergop in deze Giro. Volg het allemaal in de liveblog hieronder.

Lees meer »