LIVEBLOG PAOK-CLUB BRUGGE. Club, dat met Balanta achterin start, warmt zich op voor cruciale clash

Met een 1-0-bonus begint Club Brugge vanavond aan z’n levensbelangrijke terugmatch van de kwartfinale in de Conference League tegen PAOK Saloniki. Slaagt Club erin om in de Griekse heksenketel te overleven? Als blauw-zwart zich kwalificeert, dan is het de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 die een Europese halve finale haalt. Volg het op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Rusland houdt vijfde hoge defensiefunctionaris in maand tijd aan

De Russische president Vladimir Poetin heeft donderdag een decreet ondertekend dat de inbeslagname toestaat van bezittingen van de Verenigde Staten of aan mensen die daarmee “geassocieerd” zijn. Het is een reactie op de sancties die het Westen heeft uitgevaardigd. Ondertussen werd de Russische luitenant-generaal Vadim Sjamarin gearresteerd omdat hij steekpenningen aangenomen zou hebben. Het is al de vierde topmilitair in

Lees meer »

“Ik ben nóóit op zo’n verzoekjes ingegaan”: ‘Sing Again’-finalist Dean kon na ‘Idool’ niet ongestoord over straat

Na z’n winst in ‘Idool’ in 2007 groeide Dean Delannoit (35) uit tot hét meisjesidool van Vlaanderen. “Ik moest in die periode handtekeningen zetten op vreemde plaatsen en kreeg veel pikante foto’s”, verklapt hij. Zeventien jaar later maakt de zanger opnieuw indruk in ‘Sing Again’. Wat deed hij in tussentijd? En waarom stopte het grote succes plots? “Van muziek alleen

Lees meer »

LIVEBLOG DORTMUND-REAL. Courtois onder de lat in finale, zieke doelman Lunin vliegt niet mee met de selectie naar Londen

De belangrijkste match van het seizoen wordt dit jaar gespeeld op Wembley. Courtois en zijn Real Madrid nemen het op tegen Borussia Dortmund. Real kan voor de vijftiende keer in haar clubgeschiedenis de Beker met de Grote Oren winnen. Dortmund speelde elf jaar geleden al de finale in Wembley, maar verloor toen van Bayern München. Kan Courtois, zoals in 2022,

Lees meer »

In Roeselare kan je een jaar lang je eigen winkel winnen

Wie droomt van een eigen winkel, maakt binnenkort kans om die te winnen in Roeselare. Een volledig starterspakket inclusief een jaar lang huur, begeleiding, inrichtings- en mediabudget zorgt voor een succesvolle doorstart van een nieuw, origineel concept.
The post In Roeselare kan je een jaar lang je eigen winkel winnen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Academiestudenten met expositie ‘Remake’ in Sint-Jozefskliniek Izegem

Naar jaarlijkse traditie stellen de volwassen leerlingen van de vierde graad van kunstacademie Art’iz domein beeld (tekenkunst, schilderkunst, model & figuur en productontwerp) tentoon in de Sint-Jozefskliniek. Tot midden juni kan je hun werk daar gaan bewonderen. “Onder de titel Remake gaan ze aan de slag met de kunstgeschiedenis. Iedere leerling kiest een werk uit
The post Academiestudenten met

Lees meer »

Joost Klein luidkeels tijdens optreden in Canada: “F*ck Eurovision”

Joost Klein heeft zijn eerste buitenlandse optreden na het Eurovisie Songfestival achter de rug. De artiest speelde zondag op een festival in het Canadese Vancouver en ook daar bleek het publiek bekend met zijn hit Europapa, zo is te zien op beelden op sociale media. Opmerkelijk is dat, ondanks dat Joost zich tot nu toe heeft stilgehouden over het incident

Lees meer »

Eenrichtingsverkeer werd afgeschaft in Nieuwland

Het stadsbestuur van Gistel kondigt “een belangrijke verandering aan in het verkeersbeleid om de veiligheid en leefbaarheid van de gemeenschap te verbeteren”, zo laat burgemeester Gauthier Defreyne (Open Vld) weten.
The post Eenrichtingsverkeer werd afgeschaft in Nieuwland appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Duizenden inwoners van Parijs nemen deel aan gratis picknick op de Champs-Élysées

Duizenden mensen zijn zondag samengekomen op de Champs-Élysées voor een gigantische gratis picknick. De bijeenkomst werd georganiseerd door een comité van lokale handelaren en bedrijven met het doel het langzame verval van de boulevard een halt toe te roepen. Zij vinden dat de laan lang bekend stond als “de mooiste laan ter wereld”, maar nu de trekpleister bij uitstek is

Lees meer »

Ostend Night Run mikt op 3.000 sportievelingen

De inschrijvingen zijn gestart voor de negende editie van de MetaRelax Ostend Night Run op 21 september, een sportieve loopwedstrijd in de stad die de deelnemers op speciale locaties brengt.
The post Ostend Night Run mikt op 3.000 sportievelingen appeared first on KW.be.

Lees meer »