Kleine Maëlynn maakt viergeslacht in Adegem compleet

Op 15 maart zag Maëlynn De Schauwers het levenslicht. Zij is het dochtertje van Jennifer Haegeman en Stephen De Schauwers (34).

Samen met overgrootmoeder Maria Van Baelen (81), grootmoeder Denise Staes (57) en mama Jennifer Haegeman (32) zorgt de kleine Maëlynn (1 maand) voor een prachtig viergeslacht. Tijdens een gezellige familiebijeenkomst gingen de vier dames dan ook maar wat graag allemaal samen op de foto.

The post Kleine Maëlynn maakt viergeslacht in Adegem compleet is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“De rookontwikkeling was enorm”: Dino (62) breekt deur open om buurvrouw (82) te redden uit brand in Wervik

Paniek dinsdagavond in centrum Wervik: toen brand werd opgemerkt, verlieten mensen in allerijl hun rijhuis, behalve de 82-jarige vrouw uit wiens woning de rook kwam. Buurman Dino Malfait (62) twijfelde niet en forceerde de deur. “We mogen van geluk spreken dat we thuis waren”, klinkt het. Intussen liet het parket weten dat de vrouw buiten levensgevaar is.
The post

Lees meer »

Waar Acid niet in slaagde, lukt tieners wel: TikTokkers dringen Tomorrowland binnen en blijven uit handen van security

Op TikTok zijn beelden opgedoken waarop te zien is hoe twee tieners probleemloos het festivalterrein van Tomorrowland binnendringen. Dat alleen al is geen sinecure, want ’s werelds grootste dancefestival ongemerkt binnen glippen doe je niet zomaar even, zou je denken. Maar daar blijft het niet bij: het duo blijft ook uit de handen van de security en kan zo nog

Lees meer »

Grootste klimaatzaak ooit in Brazilië: veehouder krijgt boete van 47 miljoen euro voor ontbossen Amazonewoud

In Brazilië is de eigenaar van een groot veebedrijf veroordeeld tot een boete van 292 miljoen Braziliaanse real (ruim 47 miljoen euro) voor het toebrengen van schade aan het Amazonewoud. Hij moet het vernielde regenwoud ook proberen te herstellen. Het gaat om de grootste burgerlijke rechtszaak voor klimaatmisdrijven ooit in Brazilië. De uitspraak kan een precedent scheppen voor toekomstige rechtszaken:

Lees meer »

Vooruit klaagt stadsbestuur Sint-Truiden aan voor gebruik van skybox bij STVV

Oppositiepartij Vooruit in Sint-Truiden heeft een klacht ingediend bij de Limburgse gouverneur tegen het stadsbestuur. Voor Vooruit is het bestuur niet transparant genoeg over het gebruik van een skybox, waar volgens hen meer dan 180.000 euro per jaar voor betaald wordt. Het stadsbestuur spreekt dat tegen en heeft het over een sponsor-overeenkomst die ook met andere sportclubs in de stad

Lees meer »