KIJK. Bianca Censori laat schoenen thuis voor dagje Disneyland met Kanye West

Heel wat bezoekers van het Amerikaanse Disneyland keken met grote ogen naar de twee grote sterren die voorbij hen wandelden. Niemand minder dan Kanye West en Bianca Censori genoten zelf van een dagje in het themapark. Censori had daarbij opnieuw een speciale outfit aan. Geen halfnaakte look deze keer, maar wel eentje zonder schoenen. En dat bleef niet onopgemerkt, aangezien het eigenlijk verboden is om zonder schoenen door het park te wandelen. 

Meer krantenkoppen in België

Gemeente Kuurne Transformeert Wijzer tot Culturele Hub: “Er zit muziek in nieuwe bestemming”

Nu NEST, het nieuwe schoolgebouw in de Kattestraat te Kuurne, de deuren opent en de leerlingen en medewerkers van zowel Pienter als Wijzer eind juni hun huidige schoolgebouwen verlaten, ging de gemeente op zoek naar een nieuwe bestemming voor beide gebouwen. Aanvankelijk zouden beide schoolgebouwen te koop worden aangeboden aan een verkavelaar, die er een beperkt aantal woongelegenheden zou kunnen

Lees meer »

LIVEBLOG RONDE VAN NOORWEGEN. Apart zicht wanneer Van Aert in gewone kledij op podium verschijnt: “Tocht naar hier onderschat”

Vandaag staat de koninginnenrit van de Ronde van Noorwegen op het programma. De klim naar aankomstplaats Gullingen is 5,5 km lang met een gemiddelde van 8,8%. Het stijgingspercentage is vrij egaal. Kan Thibau Nys zijn leiderstrui behouden en mengt Wout van Aert zich in de debatten? Volg alle actie op de voet via onderstaande liveblog.

Lees meer »

REACTIES. “We drinken alles behalve bier, dat lusten we niet”: ‘papa’ Mechele en ‘zoon’ Spileers vieren vannacht samen

Club is kampioen en dat zal in Brugge stevig gevierd worden. Meteen na de wedstrijd reageerden Andreas Skov Olsen, Brandon Mechele en Michiel Jonckheere op het onwaarschijnlijke seizoenseinde. Ook Hans Vanaken, Maxime De Cuyper, Simon Mignolet en Jorne Spileers gaven interviews, de ene al wat meer lucide dan de andere. De meest nuchtere van hen allemaal was Nicky Hayen, zoals

Lees meer »

Vooral nog kans op zware buien en onweer langs grens met Nederland, code geel niet meer van toepassing

Het einde van de regen en wateroverlast is nog niet in zicht, maar grote delen van Vlaanderen zullen aan het ergste regenweer ontsnappen. Dinsdagavond werden we nog geconfronteerd met wat buien. Die gingen langsheen de grens met Nederland “in delen van Limburg” gepaard met onweer en hevige neerslag, aldus weerman David Dehenauw. Code geel, die was afgekondigd voor de provincies

Lees meer »

Zwerm bijen nestelt zich op bushalte, imker schiet te hulp

Wie zaterdagmiddag de bus wou nemen in de Zandstraat in Haasdonk, stond niet alleen te wachten. Een zwerm bijen had er zich genesteld bovenop de bushalte. Het informatiebord van de halte werd volledig ingepalmd door de bijen. De brandweer en een imker kwamen ter plaatse om de dieren weg te halen. Allicht waren de dieren afkomstig uit de bijenkasten van

Lees meer »

Vijf miljard euro beloofd voor Syrische vluchtelingen

Internationale donoren hebben zich maandag geëngageerd om 5 miljard euro hulp uit te keren om Syrische vluchtelingen te helpen, en daarnaast nog voor 2,5 miljard euro aan leningen te verstrekken. Ze deden dat tijdens de achtste Europese donorconferentie voor Syrië.

Lees meer »

Grote belangstelling voor de Galloo Kiwanis Run in Menen

Serviceclub Kiwanis Wervik-Tabaksstreek organiseerde zaterdag met start en aankomst aan wijkcentrum De Koekuit in de Hogeweg in Menen de vijfde editie van de Kiwanis Galloo Run. De serviceclub nam in 2018 de organisatie over. Met veel enthousiasme stonden de medewerkers opnieuw klaar om heel wat mensen met een beperking een fantastische dag te laten beleven in een sidecar, oldtimer, dreamcar

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Minstens 2 doden bij aanval op drukke bouwmarkt in Charkiv: “Puur terrorisme”

Bij een Russische raketaanval op een bouwmarkt in de noordoostelijke stad Charkiv zijn zeker twee doden gevallen. Volgens de Oekraïense president Volodymyr Zelensky waren er “meer dan 200 mensen” in de hypermarkt op het moment van de aanslag. Het Russische leger beweert intussen het dorpje Archanhelske, in de oblast Donetsk in het oosten van Oekraïne, te hebben veroverd. Volg hier

Lees meer »