KIJK. Agenten moeten achtervolging te voet verder zetten, maar dan gaat ‘kind’ met hun auto aan de haal

Op beelden die gedeeld worden op TikTok is een politiewagen te zien die achteruit over het voetpad raast. De bestuurder is geen agent, maar zou een kind zijn die even voordien de auto gestolen zou hebben. De politie bevestigt het incident, maar wil niet zeggen of het effectief om kinderen gaat. 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG TITELSTRIJD. Miron Muslic verloor nog geen derby als hoofdcoach: “Liefst plaatsen we zondag kroon op ons seizoen”

Net als vorig jaar zal de titelstrijd pas op de slotspeeldag beslist worden. Met Club Brugge, Union en Anderlecht zijn er nog drie kandidaten. Al heeft blauw-zwart wel een serieuze streep voor. Met een punt tegen Cercle is het zondag áltijd kampioen. HLN zit in het spoor van de drie titelpretendenten. Vandaag spreken de trainers met de pers. Het nieuws,

Lees meer »

Aanpassingswerken in De Zon en De Wingerd gaan van start

De werken om de overdekte speelplaats in te richten als polyvalente ruimte voor De Zon zijn begonnen. De Ingelmunsterse gemeentelijke school voor buitengewoon onderwijs kampt al langer met plaatstekort. De verbouwing zal klaar zijn tegen begin 2025.
The post Aanpassingswerken in De Zon en De Wingerd gaan van start appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen gsm, niets dan muziek en herten in de tuin: zo brengen de finalisten van de Koningin Elisabethwedstrijd hun laatste week door 

12 violisten bereiden zich voor op de finale van de Koningin Elisabethwedstrijd, die maandag begint. Om een volledig nieuw werk in te studeren, trekken ze zich een week terug in de Muziekkapel Koningin Elisabeth. En dat zonder enig contact met de buitenwereld. Clara De Decker van Klara liet zich rondleiden door Luc Mathay, die de violisten opvangt. "Als ze hier

Lees meer »

LIVEBLOG. Club Brugge is voor de 19de keer kampioen: volg hier de festiviteiten van blauw-zwart op de voet!

Wát een ontknoping! Club Brugge heeft zich voor de 19de keer tot landskampioen gekroond. In een kolkend Jan Breydel had blauw-zwart genoeg aan een 0-0-gelijkspel tegen stadsrivaal Cercle, maar in het slot ontsnapte Club nog aan de ultieme deceptie door een wel heel discutabele fase. Alle feestelijkheden en reacties na de Brugse titel kan u op de voet volgen in

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Poetin wil niet onderhandelen met Zelensky: “Hij heeft geen legitimiteit meer” – Kiev: Russisch offensief in Charkiv gestopt

De Russische president Vladimir Poetin is bereid om de oorlog in Oekraïne te beëindigen met een staakt-het-vuren dat de huidige slagveldlinies erkent. Poetin wil echter niet onderhandelen met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, die volgens hem “geen legitimiteit” meer heeft. Intussen zegt het Oekraïense leger het Russische offensief in de regio Charkiv te hebben gestopt. De Oekraïners zouden zelfs het

Lees meer »

“Psychologisch gemarteld”: Californië betaalt man bijna 1 miljoen na hallucinant politieverhoor waarin hij werd beschuldigd van moord op zijn vader (die gewoon nog leefde)

De beelden van deze arme man in dat groezelige politiekamertje spreken boekdelen. “Dit kan niet, alstublieft, ik ben onschuldig! Nee!” De man uit Californië werd liefst 17 uur lang ondervraagd door de politie, terwijl agenten er onder andere mee dreigden zijn hond te doden, en hem dwongen te bekennen zijn eigen vader te hebben vermoord, die eigenlijk nog leefde. Jawel.

Lees meer »

President Nauseda herkozen in Litouwen

De aftredende president van Litouwen, Gitanas Nauseda, is zondag in de tweede ronde van de presidentsverkiezingen herkozen. Dat blijkt uit officiële gedeeltelijke resultaten. Zijn tegenstreefster heeft haar nederlaag toegegeven.

Lees meer »