“Hij is de jongen van wie je hoopt dat je dochter ermee thuiskomt”: hoe ook het Etihad in katzwijm viel voor Jude Bellingham

Real Madrid leek woensdagavond in het Etihad Stadium wel Luton Town. Zonder drie ballen te zien op een hele avond kwalificeerde ‘De Koninklijke’ zich niettemin voor de halve finales van de Champions League. Eén voor allen en allen voor één. Tussen hen een speler van 100 miljoen. Jude Bellingham (20) haalde één van die drie ballen wonderschoon uit de lucht, en liep de andere honderdtwintig minuten als Boer Sjarel over de weide. Het zwart onder de nagels. Iedereen valt in katzwijm voor deze ‘working class hero’. “Hoe oud ben jij, bro?” 

Meer krantenkoppen in België

“Sinds 1 januari geen tijd meer om iets anders te doen dan lopen, werken, eten en slapen”: wereldrecord dagelijks een marathon lopen is bijna voor Hilde (54)

Ze is zelden zonder regenjas vertrokken, ging vijf keer tegen de grond en heeft zwaar onderschat hoe saai het kan zijn om steeds hetzelfde rondje te lopen. Toch gaf Hilde Dosogne (54) niet op en zal ze morgen het wereldrecord dagelijks een marathon lopen breken. De Gentse moeder van vier belandt als eerste vrouw in het ‘Guinness Book of Records’

Lees meer »

Parket wil Sven Pichal ook laten vervolgen voor verkoop van drugs, naast bezit en verspreiding van beelden van kindermisbruik

Ex-radiopresentator Sven Pichal verschijnt op 17 juni voor de raadkamer in Antwerpen. Het parket zal daar zijn doorverwijzing naar de correctionele rechtbank vragen in het dossier over beelden van seksueel kindermisbruik. Twee dagen later verschijnt hij al opnieuw voor de raadkamer, ditmaal voor verwijzing voor het bezit en verkoop van drugs. Dat bevestigen de advocaat van Sven Pichal en het

Lees meer »

Fakkeltheater geeft startschot voor een veelbeloven, gevarieerd theaterseizoen 2024-2025, mét ook West-Vlaamse inbreng

Het Fakkeltheater kondigt met trots zijn 69e speelseizoen aan, dat van start gaat op vrijdag 29 juni 2024. Met meer dan 60 producties en 550 voorstellingen belooft het nieuwe seizoen een veelzijdig aanbod van theater, comedy en musical. En goed nieuws, ook in het nieuwe seizoen spelen er talrijke (gewezen) West-Vlamingen mee.
The post Fakkeltheater geeft startschot voor een

Lees meer »

Helga en Dirk openen eerste foodsharing restaurant op de Zeedijk: “Heerlijke hapjes in een ontspannen sfeer”

Helga De Vocht (50) en Dirk Vermeylen (57) namen onlangs de fakkel van restaurant Momento over en heropenden de zaak als een foodsharing-concept – het eerste op de Zeedijk in Oostende. Met een uitgebreide kaart, een fantastische locatie en heel veel passie bewijzen de zaakvoerders dat foodsharing niet enkel trendy, maar ook nog eens supergezellig en grensverleggend kan zijn. “Onze

Lees meer »

Transfo heeft met picknick-plaats een nieuwe hotspot

De Transfosite heeft er met een mooie picknickplaats een nieuwe hotspot bij. Deze werd ingericht aan de ingang van de site langs het kanaal. Tevens werd de zone aan het naastgelegen oude waterbassin, helemaal opgeruimd. De betonplaten verdwenen zodat het zicht op de site veel mooier is.
The post Transfo heeft met picknick-plaats een nieuwe hotspot appeared first on

Lees meer »

Chris Van Tongelen speelt ‘Harry’ in musical ‘MAMMA MIA’: “Deze musical is een klein beetje De Romeo’s in het musicallandschap”

In maart 2025 speelt Chris Van Tongelen de rol van ‘Harry’ in de musical ‘MAMMA MIA’. Het is dan al 18 jaar geleden dat hij nog eens op een podium stond en meespeelde in een musical.
The post Chris Van Tongelen speelt ‘Harry’ in musical ‘MAMMA MIA’: “Deze musical is een klein beetje De Romeo’s in het musicallandschap” appeared

Lees meer »

Een pijnlijk en cynisch half jaar

Vladimir Poetin zou zich bereid tonen tot een staakt-het-vuren in Oekraïne, als de huidige frontlinie erkend wordt als nieuwe grens. Het is de zoveelste uitgestoken hand van de Russische president die nog minstens een halfjaar genegeerd zal worden.

Lees meer »

Limburg heeft veruit minste deelwagens van heel Vlaanderen

In Limburg zijn er amper 96 deelwagens. Veruit het minst van heel Vlaanderen. Zelfs in het ook erg landelijke West-Vlaanderen zijn er drie keer zoveel. “In de helft van Limburgse gemeenten is er zelfs geen enkele deelwagen”, zegt Bright Adiyia, Vlaams lijsttrekker voor Groen.

Lees meer »

KIJK. Bruce Springsteen reageert voor het eerst op geannuleerde concerten: “Ik kom snel terug en ga jullie de beste show geven”

Bruce Springsteen (74) heeft voor het eerst gereageerd op de annulering van zijn concerten. De zanger kampt momenteel met stemproblemen en moest daardoor afgelopen zaterdag al verstek geven voor zijn concert in Marseille. Ook zijn shows in Praag en Milaan worden uitgesteld. “Ik zal snel weer terug zijn”, belooft hij nu in een video op Instagram.

Lees meer »