Gerecht geeft groen licht: ondanks proefperiode mag man van Nicki Minaj meereizen tijdens haar wereldtournee

Hoewel de echtgenoot van zangeres Nicki Minaj (39), Kenneth Petty, zich momenteel aan strikte voorwaarden moet houden door zijn proeftijd, heeft hij nu toch de toestemming gekregen om de wereldtournee van zijn vrouw bij te wonen. De man werd in 2022 veroordeeld tot een jaar huisarrest en drie jaar proeftijd omdat hij zich niet had geregistreerd als zedendelinquent. 

Meer krantenkoppen in België

Baanwielrenster Julie Nicolaes uit Maasmechelen 6 dagen voor de Olympische Spelen: “Ik wil er keihard met mijn fiets rijden”

Zes dagen voor de start van de Olympische Spelen stelden de Belgische teams voor het baanwielrennen, BMX, de Olympische wegkoers en het mountainbiken hun deuren open voor de pers. De laatste voorbereidingen worden onder meer getroffen in de Velodroom in Heusden-Zolder. Met Jens Schuermans, Julie Nicolaes en Robbe Ghys gaan ook 3 Limburgers mee met Team Belgian Cycling.

Lees meer »

21 juli was wereldwijd de warmste dag ooit

Zondag 21 juli 2024 was wereldwijd de warmste dag ooit, blijkt uit gegevens van de klimaatdienst Copernicus. Het record zou te verklaren zijn aan de temperaturen in grote delen van Antarctica. ”Naarmate het klimaat blijft opwarmen, zullen we ongetwijfeld nieuwe records breken.”

Lees meer »

Johan Verminnen wil carrière waardig afsluiten met laatste tournee: “Eindigen door afscheid te nemen van een publiek”

Zanger en liedjesschrijver Johan Verminnen gaat volgend jaar op afscheidstournee. Dat bevestigt hij in ‘Op stap met Michaël’ op Radio 1. Met die tour, die hij de naam ‘De laatste ronde’ wil geven, hoopt hij zijn carrière waardig af te sluiten. "Het is een weloverwogen beslissing. Ik heb de laatste jaren veel collega’s, medestrijders met groot talent, zien verdwijnen zonder

Lees meer »

Sven De Ridder Company ziet vliegtuig – ondanks wereldwijde computercrash – toch feilloos opstijgen in Antwerpen

Tradities zijn er om in ere te houden. Midden juli, temperaturen van om en bij de dertig graden, zweet dat van de voorhoofden loopt. Al sinds ‘De Crème Glace-oorlog’ in 2018 zijn dit de omstandigheden waarin de Sven De Ridder Company telkens weer een première weet te organiseren voor hun zomerstuk en dat was ook vrijdag niet anders tijdens de

Lees meer »

14 klachten ingediend tegen ongepast gedrag van directeur Koninklijk Atheneum in Komen: “Ik weet dat ik strikt ben, maar dit had ik niet verwacht”

Met ondertussen ook de schoolvakantie die in Wallonië op gang is getrokken, sluit het Koninklijk Atheneum in Komen het jaar af met een zwarte bladzijde. Niet minder dan veertien klachten werden ingediend tegen de schooldirecteur. Van toxisch leiderschap tot stalking? De lijst schetst een weinig fraai beeld van het schoolbeleid. “Ik weet dat ik strikt ben, maar dit? Dit had

Lees meer »