Gerecht geeft groen licht: ondanks proefperiode mag man van Nicki Minaj meereizen tijdens haar wereldtournee

Hoewel de echtgenoot van zangeres Nicki Minaj (39), Kenneth Petty, zich momenteel aan strikte voorwaarden moet houden door zijn proeftijd, heeft hij nu toch de toestemming gekregen om de wereldtournee van zijn vrouw bij te wonen. De man werd in 2022 veroordeeld tot een jaar huisarrest en drie jaar proeftijd omdat hij zich niet had geregistreerd als zedendelinquent. 

Meer krantenkoppen in België

Schokkende beelden: beveiligingsagent (22) probeert baas te executeren en wordt doodgeschoten door politie

Een beveiligingsagent in opleiding probeerde vorige week zondag zijn baas te vermoorden in een magazijn van Amazon in West Jefferson, in de Amerikaanse staat Ohio. Ali Hamsa Yusuf (22) stond plots achter het beoogde slachtoffer, trok een wapen en vuurde. Zijn pistool werkt echter niet goed, waardoor de man niet wordt geraakt en kan vluchten. Yusuf vlucht ook weg, maar

Lees meer »

Israëlische man (64) betrokken bij twee gewelddadige incidenten in Brugs station

“Mijn kaak is gebroken en ik ben een week werkonbekwaam.” Het zijn de woorden van een 64-jarige Israëlische man uit De Haan die maandagavond betrokken raakte bij twee opeenvolgende incidenten in het station van Brugge. Zijn dochter zag alles gebeuren en filmde de tweede confrontatie waarbij rake klappen vielen. Die beelden gingen ondertussen viraal, tot in Israël toe. Bij de

Lees meer »

Davina Simons hoopte samen met hartsvriendin Natalia af te zien in ‘Special Forces’, maar het lot besliste er anders over

Met twee voeten vooruit. In de rechtbank en in het leven. Davina Simons, vandaag wordt ze 29, toonde zich al vaker de meest onverschrokken rekruut bij ‘Special Forces’, maar ging bij een klimloop een eerste keer strompelen. Davina trakteerde zichzelf na de opnames op een blijvende herinnering én vanavond op een etentje en later op een excentriek feestje voor haar

Lees meer »

Groen licht voor 300 extra plaatsen in buitengewoon onderwijs

De Vlaamse regering geeft groen licht voor twee nieuwe scholen buitengewoon onderwijs en extra aanbod in acht scholen. Zo komen er opnieuw zowat 300 extra schoolbanken bij voor kinderen met een autismespectrumstoornis, een gedragsstoornis, een emotionele stoornis, een verstandelijke beperking, een auditieve beperking of een spraak- of taalstoornis, meldt Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA).

Lees meer »

Athenaschool neemt deel aan elektrisch kartevent

De Athena STEM-school uit Heule neemt met drie teams deel aan de Greenpower Challenge Races in het Franse Lens (verreden op 16 mei) en op het circuit van Zolder (26 mei). “Onze school probeert haar studenten altijd aan te moedigen om te innoveren, ontwerpen en complexe uitdagingen op te lossen. De Greenpower Challenge is hier een uitstekend platform voor”, zegt

Lees meer »

“Ik heb mijn zinnen gezet op de Ronde van Noorwegen”: Gerben Kuypers (24) uit Middelkerke betwist volgende week eerste rittenkoers van 2024

Na enkele moeilijke maanden heeft Gerben Kuypers opnieuw het goede ritme te pakken. De voorbije weken betwistte de profrenner uit Schore zijn eerste wedstrijden voor WorldTour-team Intermarché-Wanty. “Ik kijk uit naar de Rondes van Noorwegen en België.”
The post “Ik heb mijn zinnen gezet op de Ronde van Noorwegen”: Gerben Kuypers (24) uit Middelkerke betwist volgende week eerste rittenkoers

Lees meer »

Brugs Mantelzorgnetwerk geeft eisenbundel voor toekomstig stadsbestuur af

In naam van 2200 mantelzorgers heeft het Brugs Mantelzorgnetwerk een memorandum afgegeven aan burgemeester Dirk De fauw en schepen voor Welzijn Pieter Marechal. De actievoerders vinden dat mantelzorgers onvoldoende erkenning en ondersteuning krijgen. Nochtans is er door het personeelstekort in de zorg en de kortere ligtijden in het ziekenhuis steeds meer nood aan mantelzorgers.
The post Brugs Mantelzorgnetwerk geeft

Lees meer »

De Verenigde Vrienden viert kampioenen

De gaaiboldersvereniging De Verenigde Vrienden heeft op hemelvaartdag haar jaarlijks West-Vlaams kampioenschap georganiseerd. Iedereen die wou deelnemen, kreeg vier dagen de gelegenheid om zijn of haar hoogste score te laten optekenen.
The post De Verenigde Vrienden viert kampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »