Fans stellen zich vragen bij ‘onherkenbare’ foto’s van Megan Fox: “Is dit zij zonder make-up of is dit gewoon iemand anders?

“Dit is niet Megan Fox.” De fans van Megan Fox (37) maken zich opnieuw grote zorgen om de Amerikaanse actrice. Ze deelde een nieuwe foto waarin ze poseert voor de spiegel op Instagram, die al snel viraal ging. Vooral het ‘onherkenbare gezicht’ van Megan gaat stevig over de tongen. “Is dit Megan Fox zonder make-up of is dit gewoon iemand anders?” 

Meer krantenkoppen in België

Rik Decramer wint vinkenzetting van De Staalbekken

In lokaal Spoorlijn 64 van de Koninklijke Vinkenmaatschappij De Staalbekken werd de traditionele vinkenzetting georganiseerd naar aanleiding van de Dag van de Arbeid.
The post Rik Decramer wint vinkenzetting van De Staalbekken appeared first on KW.be.

Lees meer »

MULTILIVE PREMIER LEAGUE. Na amper anderhalve minuut: Foden schiet City virtueel richting titel met fenomenale knal

Wordt het Manchester City, of toch nog Arsenal? De Citizens zijn bij winst tegen West Ham altijd zeker van een vierde opeenvolgende landstitel. Arsenal staat voor de slotspeeldag op twee punten en moet dus rekenen op puntenverlies van De Bruyne en Doku en zelf winnen van Everton. Krijgen we een thriller in Engeland? Volg beide wedstrijden op de voet in

Lees meer »

Veel vertraagd verkeer door natte rijomstandigheden

Door het natte weer verloopt het verkeer op de Vlaamse wegen donderdagochtend trager dan normaal, met als gevolg een drukke ochtendspits en een cijfer op de filebarometer dat boven de 300 kilometer uitstijgt. “Toch zijn er deze ochtend weinig incidenten of ongevallen gebeurd die het verkeer kunnen hinderen”, zegt Peter Bruyninckx, woordvoerder van het Vlaams Verkeerscentrum.

Lees meer »

“Ik ben misschien wel beter dan ooit”: nieuwe clean sheet voor onwrikbare Courtois, kan Ancelotti nog om hem heen voor CL-finale?

“Ik ben nog steeds dezelfde Courtois. Of misschien zelfs beter.” Derde basisplaats, derde clean sheet voor de doelman van Real Madrid. Ancelotti dropte hem opnieuw in de basis voor de galawedstrijd tegen Alaves, dat afdroop met forfaitcijfers. Courtois toonde zijn klasse, vooral met een straffe redding op een schot van Hagi. “Op die parade ben ik best trots.”

Lees meer »

BULA op de oude Veemarkt: nieuw duurzaam stadsdorp in Sint-Michiels

Projectontwikkelaar Global Estate Group blaast de Veemarkt in de Koningin Astridlaan in Sint-Michiels nieuw leven in en herdoopt de site tot ‘BULA’. De site wordt omgetoverd in een duurzaam stadsdorp met flats, kantoren, een Albert Hein en een deels overdekte markt.
The post BULA op de oude Veemarkt: nieuw duurzaam stadsdorp in Sint-Michiels appeared first on KW.be.

Lees meer »