Fans stellen zich vragen bij ‘onherkenbare’ foto’s van Megan Fox: “Is dit zij zonder make-up of is dit gewoon iemand anders?

“Dit is niet Megan Fox.” De fans van Megan Fox (37) maken zich opnieuw grote zorgen om de Amerikaanse actrice. Ze deelde een nieuwe foto waarin ze poseert voor de spiegel op Instagram, die al snel viraal ging. Vooral het ‘onherkenbare gezicht’ van Megan gaat stevig over de tongen. “Is dit Megan Fox zonder make-up of is dit gewoon iemand anders?” 

Meer krantenkoppen in België

Hoe lang duurt het om het hele parcours van Tomorrowland af te wandelen? “Het kostte vooral veel zweet”

Het parcours van Tomorrowland is vergelijkbaar met een pretpark, want het festival aan De Schorre in Boom is dan ook een héél grote magische wereld. Met 15 podia en dan eens zoveel andere installaties, winkeltjes, de kapper, … kan je er dan ook genoeg doen. Dat zijn gegarandeerd héél veel stappen voor wie een weekend gaat dansen op Tomorrowland. Hoeveel

Lees meer »

Finaal groen licht voor waterstoffabriek in Zeebrugge

Er is een definitieve investeringsbeslissing genomen voor de bouw van een waterstoffabriek in Zeebrugge. Dat hebben de verscheidene bedrijven achter het project donderdag bekendgemaakt. Ook de gemeenten stappen in het project.
The post Finaal groen licht voor waterstoffabriek in Zeebrugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schade aan 20.000 woningen en 1.100 voertuigen door onweer van 9 juli

Bijna 20.000 woningen hebben schade opgelopen door het zware onweer, met hevige rukwinden en soms ook hagel, van dinsdag 9 juli. Ook werd voor meer dan 1.100 voertuigen, verzekerd in omnium, een aangifte gedaan bij de verzekeraar. Dat blijkt uit een enquête van de beroepsvereniging van verzekeraars Assuralia bij de verzekeringsondernemingen. De extreme weersomstandigheden veroorzaakten onder meer in de regio

Lees meer »

Oorlog in Oekraïne zorgt voor enorme milieuschade: “Een derde van het Oekraïens grondgebied is aangetast”

De oorlog in Oekraïne verwoest niet alleen mensenlevens, maar ook de natuur. Dat schrijft het wetenschappelijke magazine EOS. Langs de frontlinie zijn hele regio’s omgevormd tot levenloze landschappen, zwaar vervuild door chemische stoffen van explosieven en militaire voertuigen. Industriële en energie-infrastructuur worden regelmatig aangevallen, wat ernstige milieurampen veroorzaakt.

Lees meer »

Victor (99) en Julia (97) vieren 75ste huwelijksverjaardag in woonzorgcentrum in Puurs: “Zij beviel mij en dat is nog altijd zo”

In woonzorgcentrum Sint-Pieter in Puurs-Sint-Amands wordt vandaag de albasten huwelijksverjaardag gevierd van Victor Troch en zijn vrouw Julia. Het echtpaar huwde enkele jaren na de Tweede Wereldoorlog, in 1949. "Na de bevrijding hebben we elkaar leren kennen", zegt Victor. "En wij hadden amper iets, we hadden bij onze trouw elk 5.000 Belgische franken."

Lees meer »

Walvis doet boot kapseizen en gooit twee mensen overboord

Een bultrugwalvis heeft bij New Hampshire een boot doen kapseizen en twee mensen het water in laten vliegen. Twee broers van 16 en 19 die in een nabijgelegen bootje vaarden, konden het tafereel vastleggen. Op de video is te zien hoe de bultrugwalvis plotseling uit het water opduikt voordat hij een klein vaartuig van 7 meter omgooit. Bekijk de beelden

Lees meer »

Vader vermoorde Michiel (22): “Als een psycholoog maar even met de dader had kunnen spreken, was dit niet gebeurd”

De dubbele moord op Miren Eynatten (54) en haar zoon Michiel Dutilleux (22) in Denderhoutem eind vorig jaar, had vermeden kunnen worden. Dat vindt de vader van Michiel. Hij wil dat er lessen getrokken worden, nu het onderzoek wordt afgesloten. “De dader was enkele uren eerder vrijgelaten met een zakje kleren en een contactverbod. Een jurist kan zo’n delicate beslissing

Lees meer »