Dennis Black Magic reageert op gevangenisstraf van 7 jaar: “Ik heb gewoon mijn werk gedaan. Niet meer, niet minder”

Dennis Burkas (49), alias Dennis Black Magic, werd donderdag veroordeeld tot een gevangenisstraf van 7 jaar voor de verkrachting van acht vrouwen. Een vonnis dat hij wel had verwacht, maar zelf niet begrijpt. “Vriend en vijand kan dit niet snappen.”

 

Meer krantenkoppen in België

Benjamin en Nikita wassen auto’s aan huis met mobiele carwash Cleanwax: “We kunnen ze allemaal doen blinken”

Benjamin Breugelmans (37) en Nikita Klous (33) begonnen twee jaar geleden met hun mobiele carwash Cleanwax. Ondertussen biedt het duo ook heel wat andere diensten aan, onder meer vanuit hun werkplaats in Blankenberge. “Eigenlijk kunnen we quasi alles proper maken. We zoeken steeds naar de geschikte oplossing om de auto’s te doen blinken”, klinkt het. Met een tot in de

Lees meer »

IJsboerke en Radio2 vieren Belgische Olympische medailles met gratis Frisko’s in Blankenberge

IJsboerke en Radio2 kondigen met trots een unieke samenwerking aan in het kader van de Olympische Spelen in Parijs, die op vrijdag 26 juli starten. De iconische Belgische ijsproducent en de grootste familiezender van Vlaanderen zullen bij elke medaille die een Belgische atleet wint, gratis ijsjes uitdelen aan de Radio2-studio in Blankenberge.
The post IJsboerke en Radio2 vieren Belgische

Lees meer »

Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons”

Phone House in Kortrijk zal door verschillende klachten niet langer als postpunt gebruikt worden door bpost. De uitbater respecteert de eigen openingsuren onvoldoende daarvoor. “Het spijt ons”, aldus bpost.
The post Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Niet te missen: dé gids voor de Olympische Spelen in Parijs

De Olympische Spelen in Parijs naderen met rasse schreden en zoals bij elk groot sportevenement heeft HLN ook voor deze Spelen een gids in petto. Wat moet u nóg weten om alles straks vanop de eerste rij te kunnen volgen? Welke Belgen komen er in actie? En kan ik nog tickets kopen? Uw handleiding voor Parijs 2024.

Lees meer »

Klant brengt wagen naar garagist omdat ze denkt gevolgd te worden en krijgt haar gelijk: “Er hangt hier een zendertje”

De Amerikaanse garagist Joey kreeg vorige week een vreemd verzoekje van een klant. Een vrouw bracht haar auto binnen voor een controle, omdat ze al dagenlang het gevoel had dat iemand haar wagen achtervolgde. En gelijk had ze, na urenlang zoeken vond Joey een zendertje aan de onderkant van haar wagen. “Het zat in een magnetisch doosje, ingepakt in tape”,

Lees meer »