Dennis Black Magic krijgt gevangenisstraf van 7 jaar voor verkrachting: “Ik heb gewoon mijn werk gedaan. Niet meer, niet minder”

Dennis Burkas (49), alias Dennis Black Magic, werd donderdag veroordeeld tot een gevangenisstraf van 7 jaar voor de verkrachting van acht vrouwen. Een vonnis dat hij wel had verwacht, maar zelf niet begrijpt. “Vriend en vijand kan dit niet snappen.”

 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

De regels voor sociale media voor kinderen worden strenger. Vooral Facebook wordt geviseerd.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. “Ik wil hier niet meer wonen!”: Erol (9) doodsbang nadat kogels door raam vliegen terwijl hij in de zetel zit

In Fort Worth, in de Amerikaanse staat Texas, tonen camerabeelden hoe Erol op de zetel gaat zitten en enkele seconden later kogels door de kamer vliegen. Erol duikt weg achter een kussen en brengt zich zo snel mogelijk in veiligheid. Op bewakingsbeelden van buiten is te zien hoe er vanuit een rode auto wordt geschoten. Zes jongeren die buiten het

Lees meer »

KIJK. Meningen zijn hard voor nieuwe officiële portret koning Charles: “Het lijkt alsof hij in de hel terecht is gekomen”

Een jaar na de kroning van koning Charles (75) stelt de Britse monarch zijn eerste officiële portret als koning voor aan de pers. En dat portret is héél opvallend. De achtergrond, het uniform en de handen van de koning hebben allemaal dezelfde rode kleur. Maar dat valt niet in de smaak bij veel mensen op sociale media. “Kunnen we even

Lees meer »

Vrouw (39) overleden bij familiedrama in Deurne, man (42) in levensgevaar: 10-jarig zoontje belde hulpdiensten

De politie is vandaag opgeroepen voor een incident in een woning aan de Te Boelaarlei in Deurne. Een man (42) heeft daar zijn vrouw (39) verwond en daarna zichzelf. “De vrouw is ter plaatse aan haar verwondingen overleden. De man is in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht en werd gearresteerd”, klinkt het bij Wouter Bruyns van Politiezone Antwerpen.

Lees meer »

“Ik mis de adrenaline”: drie jaar na haar verplicht pensioen maakt politieke pitbull Linda De Win haar tv-comeback

In de zomer van 2021 werd Linda De Win (67) naar eigen zeggen ‘zonder argument aan de deur gezet bij de VRT’. Haar enige fout: ze werd 65 en moest daarom zeer tegen haar zin verplicht met pensioen. Binnenkort maakt de ex-‘Villa Politica’-journaliste haar tv-comeback op Play4 aan de zijde van Gert Verhulst. “Ik had me voorgenomen: als er in

Lees meer »