De Kruiderie opent nieuwe winkel: “Focussen op producten die door Odas gemaakt worden”

In het weekend van 13 en 14 april konden de bezoekers van De Kruiderie kennismaken met een nieuwe winkelruimte op het domein. Met deze shop wordt nu nog meer ingezet op producten waar maatwerkbedrijf Odas op een af andere manier aan heeft meegewerkt.

De Kruiderie is in 1986 ontstaan als Loca Labora en was toen een van de pioniers in de sector van de sociale tewerkstelling. Ondertussen veranderde de naam enkele keren – onder meer naar Footstep en begin dit jaar naar Odas – maar door de jaren heen is hun DNA altijd hezelfde gebleven.

20 medewerkers

“De Kruiderie is door de jaren heen uitgegroeid tot een team van 20 medewerkers en het is één van de meest interessante kruidenkwekerijen van België. We hadden hier al een tijdje een klein shop waar mensen onze producten konden aankopen maar we ondervonden dat er veel meer mogelijkheden waren en we zijn dan ook trots dat we vandaag met Odas de nieuwe winkel kunnen voorstellen”, zegt Ilse Van Deursen, communicatieverantwoordelijke van Odas.

Met de nieuwe winkelruimte wordt er nu nog meer ingezet op producten die op De Kruiderie gekweekt worden. Onder meer de verlichting is aangepast om ideaal licht te geven aan de planten. “Maar we willen veel meer bieden dan de producten die hier gekweekt worden. We willen de focus leggen op producten die door Odas vervaardigd worden maar ook de producten aanbieden waaraan Odas op een af andere manier aan meewerkt. Zo verkopen we hier onze citroenverbenasiroop die door onze vloeistofafdeling gemaakt wordt en een succesproduct is geworden”, vertelt Elke De Baets.

Nu de nieuwe winkel een feit is, zal er nog sterk ingezet worden op de visualisatie van de Kruiderie. “Sommige mensen weten ons nog altijd moeilijk te vinden want de Kruiderie ligt in Bulskampveld 12 in Beernem maar is enkel te bereiken via de Lodistraat in Hertsberge. We willen ook sterk inzetten op wandelaars die hier een oase van rust kunnen vinden tijdens hun tocht door Bulskampveld”, besluit Ilse Van Deursen.

The post De Kruiderie opent nieuwe winkel: “Focussen op producten die door Odas gemaakt worden” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Waar Acid niet in slaagde, lukt tieners wel: TikTokkers dringen Tomorrowland binnen en blijven uit handen van security

Op TikTok zijn beelden opgedoken waarop te zien is hoe twee tieners probleemloos het festivalterrein van Tomorrowland binnendringen. Dat alleen al is geen sinecure, want ’s werelds grootste dancefestival ongemerkt binnen glippen doe je niet zomaar even, zou je denken. Maar daar blijft het niet bij: het duo blijft ook uit de handen van de security en kan zo nog

Lees meer »

Richard Williams, vader van Venus en Serena, gedreven door woede en geld: “Hij vond tennis idioot, maar wilde 2 kinderen om er multimiljonair mee te worden”

Het leven van Richard Williams (82), de man die zijn dochters Venus (44) en Serena (42) eigenhandig naar de tennistop katapulteerde, zou als een sprookje kunnen lezen. Maar de werkelijkheid is anders. Zijn levenspad is geplaveid met racisme, wraak, misdaad en geweld. En zelfs op zijn 82ste lijkt aan de ellende nog geen eind te komen.

Lees meer »

Tweede comedy-avond op Domein Walbrugge opnieuw schot in de roos: “Fijne reacties op ons initiatief”

Tiegem is traditioneel een dorp waar vroeger veel mensen naar toe kwamen, vooral om en rond het Sint-Arnolduspark. Er zijn heel wat nieuwe initiatieven om het dorp weer op de kaart te zetten. Een daarvan is het organiseren van comedy-avonden in de schitterende, recent gerenoveerde vierkantshoeve Domein Walbrugge.
The post Tweede comedy-avond op Domein Walbrugge opnieuw schot in de

Lees meer »

Traiteur Goût voortaan ook aanwezig in Assebroek: “We bereiken hier nieuw publiek”

De bereide gerechten van traiteur Goût uit Sijsele zijn voortaan ook te verkrijgen in Assebroek. “In een pand in de ‘s-Heer Boudewijnsbrug waar tot voor kort een slagerij zat, hebben we een automatenshop met een uitgebreid assortiment gerechten geïnstalleerd”, zegt zaakvoerder Charles Geeraert.
The post Traiteur Goût voortaan ook aanwezig in Assebroek: “We bereiken hier nieuw publiek” appeared first

Lees meer »