Camille verrast fans en geeft miniconcertje op tram: “Kan niet wachten om feestjes te bouwen in Sportpaleis”

Op 4 en 5 mei is het zo ver: dan staat Camille in het Sportpaleis voor haar ‘Magie’-shows. Om haar fans alvast op te warmen, werden een dertigtal enthousiastelingen verrast op een volle tram die door onze zusterkrant Gazet van Antwerpen in het roze werd aangekleed. Hoe voelt het voor Camille om incognito rond te lopen? En vooral: wat mogen de fans verwachten van haar concerten?

 

Meer krantenkoppen in België

Stadspersoneel Gent tevreden over welzijn, al lijken besparingen wel impact te hebben

Gent scoort beter dan de gemiddelde werkgever in de nieuwe welzijnsenquête. Het personeel lijkt vrij tevreden, al zijn er wel zorgen over stress en werkdruk. Die hebben mogelijk te maken met enkele recente besparingsrondes. "We zijn tevreden met de resultaten en maken werk van de aandachtspunten", stelt schepen Hafsa El-Bazioui (Groen). Gent voorziet 350.000 euro extra per jaar voor welzijn.

Lees meer »

Isabelle en Sophie in vzw van Pieter ‘De Mol’ Delanoy: “Ontbijt op verkiezingsdag ten voordele van kinderen”

Isabelle Maenhoudt en Sophie Coorevits zetten mee hun schouders onder Boeta, de vzw van Pieter De Mol 2018 Delanoy. “We proberen jongeren in Kaapstad een hoopvolle toekomst te geven”, klinkt het.
The post Isabelle en Sophie in vzw van Pieter ‘De Mol’ Delanoy: “Ontbijt op verkiezingsdag ten voordele van kinderen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voor het eerst in vier jaar weer tegenover elkaar: hoe de relatie tussen Bart De Wever en Alexander De Croo helemaal verzuurde

Tien jaar geleden boksten ze samen hun gedroomde Zweedse coalitie in elkaar, maar de vorming van de Vivaldi-regering leidde tot een vertrouwensbreuk. Vier jaar spraken Bart De Wever (N-VA) en Alexander De Croo (Open Vld) niet met elkaar. Ook tijdens de kiescampagne kwam het nog niet tot een confrontatie — tot nu, in de tweede aflevering van ‘Het conclaaf’. Hoe

Lees meer »

Kaartclub De Sparrevrienden Torhout brengt hulde aan zijn twee kampioenen

Tijdens een gezellige receptie in zaal Sparrenhove op de wijk De Goede Herder heeft kaartclub De Sparrevrienden hulde gebracht aan zijn twee kampioenen van het voorbije seizoen. Algemeen kampioen en meteen ook de beste bij de mannen werd Geert Senaeve vóór Marcel Bolle en Roos Denolf, die tot vrouwenkampioen gekroond werd. De rode lantaarn ging
The post Kaartclub De

Lees meer »

Officieel: Hansi Flick volgt Xavi op als trainer van Barcelona

Hansi Flick (59) is de nieuwe coach van FC Barcelona. De Duitser bereikte eerder al een principeakkoord voor twee jaar met voorzitter Laporta. Flick wordt in Camp Nou de opvolger van Xavi, die na heel wat plotwendingen vrijdag te horen kreeg dat het definitief einde verhaal was voor hem in Catalonië.

Lees meer »