Bestuurster (24) die door rood licht reed en twee zestigers doodde, vraagt vrijspraak: “Ik kreeg een lichamelijke inzinking”

Een 24-jarige vrouw uit Arendonk, die eind 2022 met haar bestelwagen op de Geelse ring door het rood reed en twee zestigers uit Meerhout in hun auto doodreed, vraagt de vrijspraak. Ze beweert dat ze onwel was geworden, maar riskeert wel zes maanden cel. “Als ze een inzinking had, was ze beter aan de kant gaan staan”, zei de advocate van de nabestaanden.

 

Meer krantenkoppen in België

Wingenaar (43) terroriseert agent na interventie voor loslopende honden: “Toen we hoorden dat hij wapen ging kopen leefden we urenlang in angst”

Een interventie voor loslopende honden in Wingene ontaardde voor een politieman in een regelrechte nachtmerrie. Het baasje van de dieren, M.S. (43), begon de agent te belagen en bedreigde hem met de dood. Toen duidelijk werd dat de Wingenaar op weg was naar een wapenwinkel, leefden de agent en zijn gezin urenlang in angst.
The post Wingenaar (43) terroriseert

Lees meer »

Veurne heet zijn nieuwe inwoners welkom

Op zaterdag 18 mei werden de nieuwe inwoners van Veurne verwelkomd tijdens een onthaalmoment in de raadszaal van het stadskantoor De Seylsteen op de Sint-Denisplaats.
The post Veurne heet zijn nieuwe inwoners welkom appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Laura Tesoro’s haar hing vast in een vliegenvanger”: artiesten van ‘Liefde voor muziek’ beleefden wild feestje weg van de camera

“Er is niet gefeest tijdens dit seizoen”, beweert Kris Wauters. Toch valt het niet meer te ontkennen: deze keer zijn het niet de cameramannen van ‘Liefde voor muziek’, maar wel Laura Tesoro die voor beeldmateriaal zorgde van een feestje dankzij een wegwerpcamera. En dat wakkert hier en daar wat angsten aan. “Het onvermijdelijke is dus gebeurd”, klinkt het bij Stan

Lees meer »

LIVEBLOG GIRO. Waaiers in etappe 13, Merlier en Milan hebben slag gemist

Voor het in de Giro enkele dagen aan de klassementsmannen is, krijgen de sprinters nog een keer de mogelijkheid om zich te tonen. De dertiende etappe van Riccione naar Cento is namelijk haast volledig vlak. Kan Tim Merlier de frustraties van z’n declassering van woensdag van zich af sprinten en een tweede ritzege pakken? Volg het op de voet in

Lees meer »

“Ergste overstromingen ooit in Voeren waarschijnlijk als ramp erkend”

De overstromingen die Voeren in de nacht van vrijdag op zaterdag hebben getroffen, zijn “de ergste in de geschiedenis” van de Limburgse gemeente. “Bij sommige inwoners kwam het water in hun huizen op borsthoogte te staan, verschrikkelijk om mee te maken”, aldus een aangeslagen burgemeester Joris Gaens. Ondertussen is het water gezakt en kunnen bewoners naar hun huizen terugkeren. De

Lees meer »

Dirk Bos heeft nieuw boek: ‘Je bent toch uitgeprikt?’

Na ‘Klei-Mens’, zijn eerste verhalenbundel, heeft Dirk Bos een tweede boek klaar. In ‘Je bent toch uitgeprikt?’ brengt de Bredenaar acht kantoorverhalen die je volgens hem niet meteen serieus hoeft te nemen. “Ik ben sinds 1 mei met pensioen en je mag het boek gerust als de afsluiting van mijn professionele loopbaan beschouwen.”
The post Dirk Bos heeft nieuw

Lees meer »

“Wat is er aan de hand met de coureur die vorig seizoen top was?”: onze F1-watcher deelt drie buizen uit, maar zag ook twee uitblinkers

“De ironie van het lot.” Onze Formule 1-watcher zag in Imola een sterke uitdager voor Verstappen, die wel alweer won. “Hij buffelde van start tot finish, voluit op de limiet, en werd daarvoor beloond.” Drie renners kregen dan weer een buis. “En of het seizoen nog pijnlijk lang is voor hem.” Ons rapport voor de GP van Emilia-Romagna.

Lees meer »

Zwart, stoer en sexy: dit zijn the best dressed people van Extrema Outdoor

Zonder twijfel hét best op elkaar afgestemde fashionkoppel van deze editie: Jolan en Sonny uit Maastricht vallen op met hun stoere en sexy kledingkeuze. “Mijn vriendin heeft net een fashionopleiding in Engeland afgerond: fashion communication en styling”, vertelt Sonny. “Ik volg dus haar stylingsadvies op (lacht).” “Vroeger droeg hij skinny jeans”, grinnikt Jolan, “maar nu kleedt hij zich lekker baggy

Lees meer »

3 meerderjarige verdachten aangehouden na dood trucker die rioolrooster door voorruit kreeg, 2 minderjarigen onder toezicht jeugdrechter

De 3 meerderjarige verdachten in het onderzoek naar de dood van een Roemeense vrachtwagenchauffeur in de provincie Namen, zijn aangehouden. Dat meldt het parket van Namen. Ze zouden – samen met 2 minderjarigen – een zwaar rioolrooster vastgemaakt hebben aan een riem en van een snelwegbrug gegooid hebben. Het rooster doorboorde de voorruit van een vrachtwagen en raakte de bestuurder.

Lees meer »