Beerschotfans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: “Rot op garnaal! Niet welkom op’t Kiel!”

Woelige start voor Thorsten Theys op het Kiel. De voormalige CEO van KV Oostende werd begin deze week door de Saoedische meerderheidsaandeelhouders van United World aangesteld als vervanger van de afscheidnemende CEO Frédéric Van den Steen. Een beslissing die niet in consensus genomen werd met de Vlaamse minderheidsaandeelhouders Vrancken en Verellen en duidelijk ook niet naar de zin is van een groot deel van de Beerschotaanhang. Zij zijn United World liever kwijt dan rijk en moeten niet weten van de aanstelling van Theys. Die laatste vond donderdagavond dan ook zijn motor aan de ketting gelegd met een niet mis te verstane boodschap: “Rot op garnaal! Niet welkom op’t Kiel!” 

Meer krantenkoppen in België

Diamanten jubileum voor Albrecht en Marleen

Een delegatie van het schepencollege trok zondagmiddag naar ‘t Prinsessenhof in Emelgem waar Albrecht David (82) en Marleen Verhelst (81) hun diamanten huwelijksjubileum vierden.
The post Diamanten jubileum voor Albrecht en Marleen appeared first on KW.be.

Lees meer »

GAIA protesteert tegen schapenkoers in Bekegem: “Maar het is folklore en een diervriendelijk event”

GAIA heeft een brief gericht aan het Ichtegemse gemeentebestuur met de vraag om de schapenkoers in Bekegem zondag te annuleren. Volgens de dierenrechtenorganisatie is deze activiteit wettelijk verboden. “We hebben een vergunning toegekend aan de organisatoren van de 3-Daagse Bekegem en zullen deze niet intrekken”, zegt schepen van Dierenwelzijn Geert Vandaele (Team Burgemeester).
The post GAIA protesteert tegen schapenkoers

Lees meer »

Rusland stuurt gevechtsvliegtuigen voor Amerikaanse bommenwerpers boven Barentszzee

Rusland zegt zondag dat het gevechtsvliegtuigen heeft laten opstijgen om te verhinderen dat twee Amerikaanse strategische bommenwerpers de grens boven de Barentszzee zouden oversteken, in het noordpoolgebied. “Toen de Russische vliegtuigen naderden, corrigeerden de Amerikaanse strategische bommenwerpers hun traject, weg van de grens met Rusland”, zegt het Russische ministerie van Defensie.

Lees meer »

Win een ticket voor de 90s party op W-festival op 23 augustus

Vrijdag 23 augustus 2024 wordt een gigantisch dance-walhalla voor alle 90s-liefhebbers op W-festival. Maak je klaar voor de ene na de andere hitvolle set van Jenny Berggren van Ace of Base, 2 Unlimited, Snap!, Culture Beat, C+C Music Factory en Nightcrawlers. Met als afsluitende act Adamski. Wij mogen 200 tickets weggeven voor de 90s party …
The post Win

Lees meer »