Van ‘is het niet stilaan genoeg geweest’ tot ‘geen besef van schuld’: kijkers reageren verdeeld op interview Bart De Pauw

“We zijn zeven jaar verder, laat het los” of “Denkt hij echt dat hij zichzelf hiermee kan redden?” Bart De Pauw gaf dinsdagavond zijn eerste interview in zeven jaar, en de mening van de kijker is verdeeld. Een greep uit de vele posts op X. 

Meer krantenkoppen in België

Wat moeten de politici met die plotse tsunami van wankelmoedige jongeren?

Zelfs Bart De Wever had er niet direct een antwoord op. In het VRT-programma Eerste Keus trekken Tom Waes en journalist Pieterjan Desmedt naar Vlaamse scholen om jongeren in gesprek te laten gaan met politici. Dat levert geen grote verrassingen op. De politici doen wel duidelijk hun best om het allemaal wat directer te verwoorden, meer in gewone mensentaal dan

Lees meer »

Miljoenen mensen wonen begrafenis van Iraanse president Raisi bij

In de Iraanse hoofdstad Teheran zijn miljoenen mensen toegestroomd voor de rouwdienst voor de verongelukte Iraanse president Ebrahim Raisi. Dat zegt de Iraanse staatstelevisie. De religieuze leider van Iran, ayatollah Ali Khamenei, leidde bij het begin van de ceremonie woensdag een gebed bij de doodskisten van de slachtoffers van het ongeval.

Lees meer »

Startschot Levensloop Ieper: “Kanker is een periode van vrees en hoop”

In OC Vlamertinge organiseerde Levensloop Westhoek onlangs de aftrap voor editie 2024 met een benefietconcert. Dit jaar vindt Levensloop Ieper plaats op 21 september in het Hamiltonpark. Nieuwe Levenslooppeter Kobe Sercu bracht een mooi concert ten voordele van de Stichting tegen Kanker en ook Levensloopmeter Emma Meesseman was erbij. Voormalig West-Vlaams gouverneur Paul Breyne getuigde vanuit zijn eigen ervaring met

Lees meer »

Affiches van 65 jaar Europafeesten te bewonderen in Sint-Andriesziekenhuis

In de inkomhal van het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt is afgelopen weekend een bijzondere overzichtstentoonstelling geopend. Naar aanleiding van de 65ste verjaardag kan je er namelijk alle affiches van de Tieltse Europafeesten bewonderen.
The post Affiches van 65 jaar Europafeesten te bewonderen in Sint-Andriesziekenhuis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brandweer kan ree redden uit kanaal in Merkem

De brandweer van Diksmuide heeft een opvallende reddingsactie uitgevoerd in Merkem, bij Houthulst. Een volwassen ree was in een kanaal gesukkeld en geraakte er zelf niet meer uit. Met een net kon de brandweer het dier uiteindelijk bevrijden.

Lees meer »

De Bosuil neemt afscheid van Ritchie De Laet: “Er zijn geen woorden voor wat de supporters voor mij betekend hebben”

Naast Toby Alderweireld werd ook Ritchie De Laet (35) in de bloemetjes gezet. Hij nam op wondermooie manier afscheid van Antwerp, als speler weliswaar. “Er moet al een heel mooie uitdaging van een andere club uit de bus vallen om niet bij Antwerp aan de slag te gaan.” De vleugelverdediger speelde in totaal maar liefst 214 wedstrijden voor ‘The Great

Lees meer »

Twee agenten aangevallen op de Platse in Brugge in aanloop naar stadsderby

In de aanloop naar de stadsderby tussen Club Brugge en Cercle Brugge zijn zondag twee verkeersagenten aangevallen op de Platse in Brugge. Ze raakten daarbij gewond. Zo meldt de lokale politie van Brugge. Verder waren er nog geen noemenswaardige incidenten. Op de Platse verzamelden zo’n 5.000 Club supporters.
The post Twee agenten aangevallen op de Platse in Brugge in

Lees meer »

Melissa Debackere wint voor de zesde keer de ORC Rally

De zestiende editie van de ORC Rally verliep onder moeilijke omstandigheden voor de piloten. Enkele felle buien maakten de bandenkeuze zeer moeilijk en het was voor de deelnemers vooral zaak om zich niet te laten vangen. Favoriet Melissa Debackere slaagde daar wonderwel in en reed onbedreigd naar haar zesde zege in Oostrozebeke.
The post Melissa Debackere wint voor de

Lees meer »