Van ‘geef hem een eerlijke kans’ tot ‘geen schuldinzicht’: kijkers reageren verdeeld op interview van Bart De Pauw

“We zijn zeven jaar verder, laat het los” of “Denkt hij echt dat hij zichzelf hiermee kan redden?” Bart De Pauw gaf dinsdagavond zijn eerste interview in zeven jaar, en de mening van de kijker is verdeeld. Een greep uit de vele posts op X. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE GENTSE FEESTEN. Laura Tesoro bouwt feestje op de Korenmarkt

Dag twee van de Gentse Feesten is volop aan de gang! Of eerder, nacht twee. Het weer is zwoel, de pleinen staan vol. Niet in het minst de Korenmarkt, waar Laura Tesoro intussen op de planken staat. Het verwachte onweer blijft intussen uit en het ziet ernaar uit dat Gent voor de tweede nacht op rij een stevige bezoekerspiek mag

Lees meer »

Slechte weer maakt sommige groenten en fruitsoorten duurder, andere net goedkoper: “Wat de consument momenteel betaalt, strookt niet met de productie”

Ondanks het donkere, natte voorjaar is het seizoensfruit nu minder duur dan een jaar geleden. Sterker nog: het is zelfs mede dankzij het slechte weer dat we ons fruit 8 procent goedkoper betalen. Voor verse groenten is de prijsdaling een stuk kleiner, slechts anderhalve procent. Jeroen Buyck van de federatie van groothandelaars legt uit hoe dat komt.

Lees meer »

Jongeman (18) opgepakt die schoten lost met alarmpistool in Duffel

In Duffel is een jongeman (18) opgepakt die schoten heeft gelost met een alarmpistool. Dat bevestigen politie en parket. Intussen is de man opnieuw vrijgelaten. Het is nog niet duidelijk wat er precies aan de hand was. Op sociale media reageerden heel wat ongeruste buurtbewoners die de schoten hadden gehoord en een helikopter hadden zien overvliegen. Er vielen geen gewonden.

Lees meer »

Van waterellende naar waterpret: “Doet deugd om tijdens de zomer hier plezier te beleven”

Op en top festivalgevoel in Roesbrugge tijdens IJzerfun. Plezier op en naast het weer: dat is opnieuw de succesformule. In november vorig jaar stond het terrein nog volledig onder water door de overstromingen in de streek. “Waar we nu gezellig zitten, zat toen een goede meter onder water. Een wintereditie zit er door het overstromingsgebied dan ook niet in”, zegt

Lees meer »

? De Wurgmoord. Drie haartjes doen moordenaar de das om: “Hij was op zoek naar een prooi. En toen kwam Charlotte voorbij”

“Ik ben op weg.” Ze stuurde nog een sms’je naar haar vriend, en toen sloeg Jos Heyman-Dewitte – bijgenaamd Dracula – toe. Hij wurgde Charlotte Van Walleghem (18) met haar eigen sjaal, terwijl het meisje op weg was naar een café. De HLN-podcast ‘De Kroongetuigen’ reconstrueert de Wurgmoord. “Hij beroofde de ouders van een kind en daarmee ook de hoop

Lees meer »

Herbeleef de slotdag van Tomorrowland: doelman Thibaut Courtois en Average Rob & Omdat Het Kan hebben glansrol op nationale feestdag

Het eerste festivalweekend van Tomorrowland 2024 zit erop. De Belgische artiesten hebben de nationale feestdag een tricolore randje gegeven, met Average Rob & Omdat Het Kan op kop. Dimitri Vegas & Like Mike hebben het festival afgesloten, samen met Steve Aoki als 3 Are Legends. Tijdens die slotshow kreeg special guest Thibaut Courtois een bijzondere opdracht.

Lees meer »