Van ‘geef hem een eerlijke kans’ tot ‘geen schuldinzicht’: kijkers reageren verdeeld op interview van Bart De Pauw

“We zijn zeven jaar verder, laat het los” of “Denkt hij echt dat hij zichzelf hiermee kan redden?” Bart De Pauw gaf dinsdagavond zijn eerste interview in zeven jaar, en de mening van de kijker is verdeeld. Een greep uit de vele posts op X. 

Meer krantenkoppen in België

Opnieuw kopstuk Britse conservatieven opzij gestapt

Opnieuw zet een Tory-kopstuk een stap opzij in de aanloop naar de Britse verkiezingen. Dit keer is het Michael Gove, minister van Huisvesting in de regering van premier Rishi Sunak. De Brit kondigde vrijdag aan niet meer mee te doen aan de verkiezingen, die op 4 juli plaatsvinden. Gove noemde de tol van het ministerschap en de “tijd voor een

Lees meer »

Vrouw moet uitwijken voor kat en eindigt in gracht: “Ze leed veel pijn”

De hulpdiensten moesten zaterdagochtend uitrukken naar Eernegem om een vrouw uit haar auto te bevrijden. De vrouw moest uitwijken voor een kat en belandde zo in een gracht. Daarbij doorboorde een stuk boom haar voorruit. “De vrouw leed veel pijn en daarom haalden we haar voorzichtig uit de wagen”, zegt brandweerluitenant Francis Vermote

Lees meer »

Budget van 108 miljoen (!), maar nieuwe film van Jennifer Lopez wordt met de grond gelijk gemaakt: “Heeft ze zelfs het script gelezen?”

Jennifer Lopez (54) heeft hard gewerkt aan de nieuwe Netflix-film ‘Atlas’, waarin ze in de huid kruipt van een briljante data-analist kruipt. De productie ervan kostte maar liefst 100 miljoen dollar (108 miljoen euro). Maar of het dat ook waard was? De film wordt allerminst gesmaakt bij recensenten. “Ze verspilt haar kwaliteiten”, klinkt het.

Lees meer »

Mirjam Kaijer moest tien jaar zoeken naar een diagnose voor haar klachten: “Vrouwen mogen niet langer verdwalen in een medisch oerwoud”

Tien jaar liep ze rond met uiteenlopende gezondheidsklachten, maar zonder diagnose. Ze ontdekte dat ze niet alleen was. Opvallend meer vrouwen dan mannen worden met klachten van het kastje naar de muur gestuurd. Journaliste Mirjam Kaijer schreef er niet alleen een boek over, ze werd activiste: “Er moet meer onderzoek komen naar de gezondheid van vrouwen.”

Lees meer »

“Ik ben een duurzaam label”: Zevekootse STN.bags van Stien Vandecasteele viert jubileum met groot feest

Van een leuke verjaardag gesproken. Stien Vandecasteele (34) blaast met haar STN.bags tien kaarsjes uit. De onderneemster maakt in haar atelier in Zevekote handtassen, portefeuilles en allerlei accessoires met duurzaam leer. “En te denken dat ik altijd lingerieontwerpster wou worden”, blikt Stien fier terug.
The post “Ik ben een duurzaam label”: Zevekootse STN.bags van Stien Vandecasteele viert jubileum met

Lees meer »