Trein rijdt paard aan in Loppem: spoorverkeer onderbroken tussen Brugge en Lichtervelde

Het treinverkeer tussen Brugge en Lichtervelde is sinds 6.30 uur onderbroken in beide richtingen.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG KORTRIJK-LOMMEL. Silva met de 3-2! KVK lijkt gered

Vandaag staat de terugwedstrijd tussen KV Kortrijk en Lommel SK op het programma. De West-Vlamingen pakten een goede optie op het behoud door met het kleinste verschil te gaan winnen op Lommel. Kunnen de Limburgers nog iets terugdoen? Volg het hier op de voet! Voorlopig staat het 3-2.

Lees meer »

Actief Wenduine pakt uit met vijftiende bierfestival

Op zaterdag 1 juni organiseert handelaarsvereniging Actief Wenduine de vijftiende editie van haar bierfestival. Biermusketiers Kurt Bauwens, Eddy Debruyne en Stefaan Dumoulin stellen er hun ‘Wenduyn’s bierkaasje’ voor, ambachtelijk geproduceerd met het streekbiertje Wenduyn’s Louw.
The post Actief Wenduine pakt uit met vijftiende bierfestival appeared first on KW.be.

Lees meer »

Persoon komt op Schiphol in draaiende vliegtuigmotor en overlijdt: passagiers zien drama gebeuren

Een persoon is woensdagmiddag op de Nederlandse luchthaven Schiphol in een draaiende vliegtuigmotor van een passagiersvliegtuig terechtgekomen en overleden. Het is nog niet duidelijk of het om een passagier of medewerker gaat, maar passagiers zagen het drama gebeuren, bevestigt de Nederlandse rijkswacht. Bij het ongeluk is een toestel van KLM Cityhopper betrokken, een dienst van de luchtvaartmaatschappij KLM voor vluchten

Lees meer »

Eva vertrekt zonder tranen bij boer Bert in ‘Boer zkt vrouw’: “Hij is echt wel van de oude stempel”

“Ik ga voor de ware.” Het moest er boenk op zijn voor vlasboer Bert (28) uit het West-Vlaamse Oeselgem. Uitverkorenen Melissa (27) en Eva (27), allebei kleuterjuf en uiterlijk dezelfde types, zijn qua karakter echter heel verschillend. Bert nam uiteindelijk Melissa mee op romantische trip. Al had Eva meteen door bij aankomst op de boerderij dat het niets zou worden.

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Cordon rouge

01:00 Wij zouden toch niet te hard lachen met de cordoncoalitie die in deze rubriek – en alleen in deze rubriek, zeggen wij er ter verdediging van De Tijd snel bij – al wordt aangekondigd sinds begin decemb…

Lees meer »

Zwarte mannen klagen American Airlines aan voor discriminatie: “Gek dat we in 2024 dit soort dingen nog meemaken”

Drie zwarte mannen hebben een rechtszaak aangespannen tegen American Airlines vanwege discriminatie tijdens hun vlucht van Phoenix, Arizona naar New York op 5 januari. De luchtvaartmaatschappij zou hen van de vlucht hebben verwijderd na een klacht over lichaamsgeur. De mannen, die niet naast elkaar zaten in het vliegtuig en elkaar niet kenden, zeggen dat elke zwarte man van de vlucht

Lees meer »

‘Sing Again’-finalist Dean kijkt terug op ‘Idool’: “Fans slingerden beha’s en slipjes op podium of briefjes met gsm-nummers”

Na z’n winst in ‘Idool’ in 2007 groeide Dean Delannoit (35) uit tot hét meisjesidool van Vlaanderen. “Ik moest in die periode handtekeningen zetten op vreemde plaatsen en kreeg veel pikante foto’s”, verklapt hij. Zeventien jaar later maakt de zanger opnieuw indruk in ‘Sing Again’. Wat deed hij in tussentijd? En waarom stopte het grote succes plots? “Van muziek alleen

Lees meer »

Macron: “Europa moet nadenken over eigen verdediging en veiligheid”

Europa bevindt zich op een “moment in zijn geschiedenis” om na te denken over “zijn verdediging en veiligheid”. Dat heeft de Franse president Emmanuel Macron verklaard in een toespraak voor jonge Europeanen in Dresden, tijdens een staatsbezoek aan Duitsland. Dat is vooral belangrijk tegen Rusland, dat “er morgen, overmorgen zal zijn”. Europa moet zich ook beschermen op het vlak van

Lees meer »

Exit Dstny, enter twee kleinere sponsors: doet telecomoperator Digi zijn intrede bij Lotto-ploeg?

Exit mede-hoofdsponsor Dstny, enter twee nieuwe kleinere sponsors om dat gat op te vullen. Het lijkt dat wielerploeg Lotto tegen 2025 wat sponsors betreft een transformatie zal ondergaan. Een van de nieuwe sponsoren, lijkt telecom-operator Digi te worden. De deal wordt door beide partijen nog niet bevestigd, maar lijkt broodnodig om uit het huidige vacuüm qua transferbeleid te treden.

Lees meer »