Treinverkeer ligt op twee plaatsen stil door aanrijdingen in Harelbeke en Loppem

Door een persoonsongeval vlak voor het station van Harelbeke ligt het treinverkeer tussen Kortrijk en Waregem sinds 5.20 uur stil in beide richtingen. Tussen Brugge en Lichtervelde is het treinverkeer ook onderbroken, door een aanrijding van een paard.

Door het persoonsongeval voor het station van Harelbeke verwijst de NMBS reizigers door naar de reguliere busdienst van De Lijn.

Andere lijn onderbroken

Tussen Brugge en Lichtervelde is het treinverkeer sinds 6.30 uur ook onderbroken in beide richtingen. De oorzaak is een aanrijding van een paard op de overweg van de Zeedijk in Loppem.

The post Treinverkeer ligt op twee plaatsen stil door aanrijdingen in Harelbeke en Loppem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Hij verwees naar Tedesco met emoji van Pinokkio! – We gaan hem niet missen”: niet-selectie Courtois logisch voor ‘Deviltime’

Een opvallende quote op de persconferentie van Tedesco na de bekendmaking van de EK-selectie, was die over Thibaut Courtois: “Hij was er zelf héél duidelijk over en vroeg bij, hij kent zijn lichaam het beste.” Maar voor onze analisten Jan Mulder en Marc Degryse in ‘Deviltime’, was de niet-selectie van de doelman een logische. En gaan we Courtois niet missen,

Lees meer »

Turkije wil straathonden kunnen laten inslapen

Turkije wil in de toekomst straathonden laten inslapen als ze nergens terechtkunnen. Dat melden Turkse media. Dierenrechtenactivisten verzetten zich tegen het plan en roepen de conservatieve regering op om het wetsontwerp in te trekken.

Lees meer »

Politie ontdekt drugshandel van papa nadat hond zoontje (1,5) tot bloedens toe had gebeten: 18 maanden cel gevraagd

In paniek had W.M. in Sint-Eloois-Winkel de hulpdiensten gebeld nadat zijn hond hem en vooral zijn zoontje had toegetakeld. Er volgde een huiszoeking waarbij de politie een grote hoeveelheid drugs vond. De man bekende dat hij cannabis verkocht. Dat kan hem nu 18 maanden cel opleveren.
The post Politie ontdekt drugshandel van papa nadat hond zoontje (1,5) tot bloedens

Lees meer »

Brugge verkoopt Stella Mariskerk in Zeebrugge aan Roemeense religieuze gemeenschap

De kerkfabriek van Sint-Donaas heeft aangegeven de Stella Mariskerk in Zeebrugge niet langer aan te houden als gebouw dienstig voor erediensten. Dit onroerend goed, eigendom van stad Brugge, werd aan de eredienst onttrokken. “Het gebouw vergt een hoge renovatie, daarnaast wou de bisschop de ontwijding enkel laten doorgaan indien de huidige huurders het gebouw verder kunnen gebruiken. Daarom hebben wel

Lees meer »

Bar Bernard viert zesde verjaardag met exclusieve concerten: “Met eerste editie Bernard’s Bierbanken Breughel”

Brouwerij St.Bernardus in Watou opende in augustus 2018 zijn rooftopbar. Komende zomer mag Bart Bernard zes kaarsjes uitblazen. Vorig jaar werd de verjaardag gevierd met een optreden van Brihang en ook dit jaar volgen er exclusieve concerten. Onder andere Equal Idiots en Veel Fokkersvreugde zakken af naar Watou.
The post Bar Bernard viert zesde verjaardag met exclusieve concerten: “Met

Lees meer »

Demi Moore zet zich opnieuw op de kaart met bloederige horrorfilm: “Het zijn een paar uitdagende jaren geweest”

Van “walgelijk” en “verontrustend” tot “meesterlijk” en “onvergetelijk”. Op het Filmfestival van Cannes roept de nieuwe horrorfilm ‘The Substance’ heftige reacties op. Maar over één ding zijn alle kijkers het eens: Demi Moore schittert op haar 61ste als nooit tevoren. Al was de Amerikaanse actrice haar glans bijna kwijtgeraakt. Van een bijzonder moeilijke jeugd tot enkele mislukte relaties: de ex

Lees meer »

“Vaste klanten mijden de verste hoek van ons terras”: uitbaters restaurant Wildenburg hekelen plaats van middengeleider na crash

Gasthof Wildenburg in Wingene opent vandaag hun vernieuwde terras. Maar er écht op je gemak een pintje drinken? Sinds een bestelwagen drie maanden geleden de vorige terrasomheining wegmaaide zit de schrik er stevig in bij zaakvoerders Kristof en Stefaan Devooght. Het duo wijst naar de plaats van de middengeleider in hun straat als oorzaak van het ongeval. Die creëert net

Lees meer »