Tesla wil Musk alsnog bonus van 47 miljard dollar toekennen

21:59 In een brief aan de aandeelhouders vraag de e-autobouwer Tesla om een bonus ter waarde van 47 miljard dollar voor CEO Elon Musk goed te keuren. Eerder dit jaar trok de rechtbank in Delaware een streep… 

Meer krantenkoppen in België

“De goesting was er nog, maar ik moet luisteren naar het lichaam”: Lowie Devriendt (SV Wevelgem City B) neemt na meer dan 20 jaar afscheid als voetballer

Zondag won SV Wevelgem City B in de laatste ronde van de eindronde tegen Jong Anzegem. In deze laatste match van het seizoen nam de club ook afscheid van kapitein Lowie Devriendt. Hij zet door knieproblemen een punt achter zijn carrière.
The post “De goesting was er nog, maar ik moet luisteren naar het lichaam”: Lowie Devriendt (SV Wevelgem

Lees meer »

Waarvoor een zoekende kunstenaar als Michael Wolf vroeg opstaat

De laatste foto’s die fotograaf Michael Wolf in Hongkong maakte, zijn in volle glorie te zien in Gallery Fifty One in Antwerpen. Wolf, die in 2019 plots overleed, was in 2017 verhuisd aar het Hongkongse eilandje Cheung Chau. Tot zijn dood fotografeerde hij tussen halfzes en halfacht ’s ochtends de zonsopgang vanaf het dak van zijn huis.

Lees meer »

Eethuis Mint zoekt een overnemer na twee branden en corona: “Twee keer van nul moeten beginnen”

Stéphanie Van Severen en Mike Van Tuyckom belichamen het huisgevoel van Eethuis Mint, rechtover het Permekemuseum in Jabbeke. Maar twee branden en corona hakten er stevig in, waardoor het koppel nu besliste om andere wegen in te slaan.
The post Eethuis Mint zoekt een overnemer na twee branden en corona: “Twee keer van nul moeten beginnen” appeared first on

Lees meer »

Prestigieuze Knokke Hippique houdt (voorlopig) op met bestaan: “Hopen dat er oplossing uit de bus komt”

Knokke-Heist verliest een van de meest prestigieuze evenementen van het jaar. De paardenwedstrijd Knokke Hippique – internationaal zéér hoog aangeschreven – stopt er (voorlopig) mee. Organisatoren Stephan Conter en Paul Gheysens trokken de stekker uit het evenement. “Zeer jammer. We hopen dat er nog een oplossing uit de bus komt”, zegt burgemeester Jan Morbee (GBL).
The post Prestigieuze Knokke

Lees meer »

Gianni (26) uit Ingelmunster is finalist voor Mister Gay Belgium: “Aandacht voor depressie”

Niet één, maar twee dorpsgenoten zitten bij de twaalf finalisten van Mister Gay Belgium, die op dinsdagavond 7 mei met een Kick Off officieel van start ging in zaal AthenA in Antwerpen. Naast Branco Craeyeveld uit de Hoppestraat staat ook Gianni Saelens uit de Vlasschaardstraat met zijn foto tussen de twaalf finalisten.
The post Gianni (26) uit Ingelmunster is

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Grote tuin en kleine kinderen? Dan is het niet zonder risico om mee te doen aan ‘Maai mei niet’.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Walter gehuldigd voor 100 bloedgiften

Tijdens het feest van het plaatselijke Rode Kruis kon Walter Stragier er niet bij zijn, maar dat was geen probleem. Marianne Vromman, verantwoordelijke bloedgevers, ging zelf langs met een geschenk voor zijn 100 bloedgiften.
The post Walter gehuldigd voor 100 bloedgiften appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zo ziet Vlaams Belang de toekomst van de VRT: geen geld meer voor ‘Thuis’ en ‘FC De Kampioenen’

Als het van Vlaams Belang afhangt, hebben entertainmentprogramma’s zoals ‘Thuis’ of ‘FC De Kampioenen’ geen plaats op de openbare omroep. Dat heeft Vlaams parlementslid Chris Janssens, ondervoorzitter van Vlaams Belang, laten verstaan in ‘De Afspraak’. Vlaams Belang vindt dat de openbare omroep zich vooral moet focussen op duiding, informatieprogramma’s en cultuur.

Lees meer »