Opnames tweede seizoen van ‘Knokke off’ gestart

De fans van de immens populaire en veelgeprezen VRT MAX-reeks kunnen officieel uitkijken naar een nieuw seizoen vol drama, romantiek en avonturen.

In het vervolg op het meeslepende verhaal van Louise, Alex en Daan schitteren Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena opnieuw in de hoofdrollen. De terugkerende cast wordt vergezeld door nieuwe gezichten, die op een later moment worden onthuld.

Knokke off 2 gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van vorig seizoen waarbij we Louise, Daan en Alex volgen in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Kiest de knappe, rijke Louise voor de sympathieke volksjongen, voor de flamboyante miljonairszoon, of toch voor zichzelf? Ontsnappen de jongeren uit de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid? En komen hun meedogenloze ouders nog steeds overal mee weg wanneer de grootmoeder van Alex orde op zaken komt stellen?

De regie ligt in de handen van de West-Vlaamse Laura Van Haecke. © Mayli Sterkendries

Topcast

In het tweede seizoen schittert opnieuw een Vlaams-Nederlandse topcast met in de hoofdrollen Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena, Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Pieter Genard, Anna Drijver, Jasmine Sendar en Emma Moorgat. De serie wordt geschreven door Luk Wyns naar een idee van Anthony Van Biervliet en geregisseerd door Laura Van Haecke.

Knokke off is een productie van het West-Vlaamse productiehuis Dingie voor VRT en Netflix in samenwerking met Dutch FilmWorks en met de steun van de Stad Knokke-Heist en de Tax Shelter maatregel van de Federale Overheid. Wanneer de reeks precies op antenne komt, is nog niet bekend.

The post Opnames tweede seizoen van ‘Knokke off’ gestart is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Een privécinema, een sterrenrestaurant en op slechts enkele minuten van de Arc de Triomphe: in dit luxehotel verblijven Lady Gaga en Céline Dion in Parijs

Volgens ‘TMZ’ is het zeker dat Céline Dion (56) en Lady Gaga (38) vrijdagavond samen een duet zullen zingen tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen. Beide zangeressen werden ondertussen al gespot in Parijs en inmiddels is er ook gelekt waar de twee dames zouden verblijven. De Hollywoodsterren kozen voor Le Royal Monceau, een prestigieus 5-sterrenhotel.

Lees meer »

Marsrobot ontdekt verrassend (en bij toeval) pure zwavel: “Een oase in de woestijn, we kunnen dit niet verklaren”

De rijdende robot Curiosity heeft een opmerkelijke ontdekking gedaan op Mars en dat bij toeval. Curiosity reed over een steen die daardoor openbarstte, waarna een hoeveelheid puur zwavel zichtbaar werd. Het gaat om een primeur, meldt de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA. "We kunnen dit niet verklaren", klinkt het daar. "Maar dat maakt het net zo boeiend."

Lees meer »

Dochter van Angelina Jolie en Brad Pitt bevestigt wens tot naamsverandering

Shiloh Jolie-Pitt heeft haar wens om de naam Pitt te laten vallen, bevestigd in een reeks berichten in de Los Angeles Times. De wet in de staat Californië schrijft voor dat mensen die hun naam willen laten wijzigen dit vier weken voor de rechtszitting in een krant moeten publiceren. Volgens de Amerikaanse nieuwszender ABC heeft de 18-jarige dochter van actrice

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Humphries leidt met drie legs in slordige finale tegen Van Gerwen

De World Matchplay kent vanavond zijn ontknoping. Bij de mannen mogen toppers Michael van Gerwen en Luke Humphries strijden om de felbegeerde titel. De Nederlander kreeg in de halve finale Michael Smith klein, de Engelse wereldkampioen won van zijn landgenoot James Wade. Bij de vrouwen heeft Beau Greaves de titel gegrepen na een dominante prestatie tegen Fallon Sherrock. De wedstrijden

Lees meer »

‘Bakker Bernard Bakt ze Bruin’ met de Toneelvrienden Aarsele: “Jongeren zetten we centraal ”

Tijdens de kermis in Aarsele is er op kermiszondag traditioneel het wagenspel van de Toneelvrienden Aarsele. Deze keer spelen ze op zondag 4 augustus ‘Bakker Bernard Bakt ze Bruin’, een stuk geschreven door Aarselenaar Hubert Lanckriet. Bijzonder dit jaar: zes van de negen gezichten op het toneel zijn nieuw.
The post ‘Bakker Bernard Bakt ze Bruin’ met de Toneelvrienden

Lees meer »

Anderlecht kan maand geen beroep doen op Francis Amuzu

Anderlecht is weinig bezig geweest op de transfermarkt en heeft enkele sterkhouders moeten laten gaan. Bovendien viel winger Francis Amuzu ook uit voor een maand bij paars-wit. Ook bij de Kanaries was er een leegloop van jonge, talentvolle spelers. Welke van de twee ploegen wint zaterdag de wedstrijd?

Lees meer »

Onderzoek gestart na “doelgerichte brandstichtingen” op TGV-spoornet in Frankrijk, inlichtingen- en ordediensten zoeken daders

De Franse inlichtingen- en ordediensten zijn gemobiliseerd om de daders op te sporen die verantwoordelijk zijn voor de "doelgerichte brandstichtingen" op het TGV-spoornet. Er zouden 800.000 reizigers getroffen zijn door de hinder, enkele uren voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen. Ook tussen Brussel en Parijs kunnen er vertragingen zijn, waarschuwt NMBS.

Lees meer »