Opnames tweede seizoen van ‘Knokke off’ gestart

De fans van de immens populaire en veelgeprezen VRT MAX-reeks kunnen officieel uitkijken naar een nieuw seizoen vol drama, romantiek en avonturen.

In het vervolg op het meeslepende verhaal van Louise, Alex en Daan schitteren Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena opnieuw in de hoofdrollen. De terugkerende cast wordt vergezeld door nieuwe gezichten, die op een later moment worden onthuld.

Knokke off 2 gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van vorig seizoen waarbij we Louise, Daan en Alex volgen in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Kiest de knappe, rijke Louise voor de sympathieke volksjongen, voor de flamboyante miljonairszoon, of toch voor zichzelf? Ontsnappen de jongeren uit de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid? En komen hun meedogenloze ouders nog steeds overal mee weg wanneer de grootmoeder van Alex orde op zaken komt stellen?

De regie ligt in de handen van de West-Vlaamse Laura Van Haecke. © Mayli Sterkendries

Topcast

In het tweede seizoen schittert opnieuw een Vlaams-Nederlandse topcast met in de hoofdrollen Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena, Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Pieter Genard, Anna Drijver, Jasmine Sendar en Emma Moorgat. De serie wordt geschreven door Luk Wyns naar een idee van Anthony Van Biervliet en geregisseerd door Laura Van Haecke.

Knokke off is een productie van het West-Vlaamse productiehuis Dingie voor VRT en Netflix in samenwerking met Dutch FilmWorks en met de steun van de Stad Knokke-Heist en de Tax Shelter maatregel van de Federale Overheid. Wanneer de reeks precies op antenne komt, is nog niet bekend.

The post Opnames tweede seizoen van ‘Knokke off’ gestart is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG TITELSTRIJD. Ruud Vormer, vijf keer kampioen met blauw-zwart, blikt vooruit: “Club pakt de titel, zonder twijfel”

Net als vorig jaar zal de titelstrijd pas op de slotspeeldag beslist worden. Met Club Brugge, Union en Anderlecht zijn er nog drie kandidaten. Al heeft blauw-zwart wel een serieuze streep voor. Met een punt tegen Cercle is het zondag áltijd kampioen. Welke andere scenario’s zijn er nog mogelijk? Heeft Anderlecht nog een (water)kans? Volg de ontknoping op de voet

Lees meer »

20 KM DOOR BRUSSEL. Grote drukte in metrostations van de hoofdstad

De Europese wijk bruist vandaag van de activiteit door de 44e editie van de 20 km door Brussel. Met een recordaantal van 45.000 deelnemers is het evenement groter dan ooit tevoren, en dat is te merken in de hoofdstad. De straten zijn gevuld met enthousiaste lopers, van jong tot oud, en zelfs wandelaars die de uitdaging aangaan.

Lees meer »

‘Spider Siem’ (7) verliest vlak voor zijn verjaardag strijd tegen leukemie: “Rust nu maar zacht, mijn allerliefste superheld”

Hun grote schat, hun superheld Siem (7) uit Booischot is niet meer. Drie maanden nadat er voor de tweede maal leukemie vastgesteld werd, stopte zijn leventje, op de drempel van zijn achtste verjaardag. In een rauw en oprecht gesprek vertellen zijn ouders over de rollercoaster aan emoties, de trots en immense liefde voor hun zoon: “Siem heeft immens gestreden en

Lees meer »

264 studenten van UGent moeten plots examen in ander gebouw afleggen door pro-Palestijnse bezetting: “Dit zorgt voor onnodige stress”

De bezetting van pro-Palestijnse betogers aan UGent zorgt nu ook voor organisatorische problemen. 264 studenten Politicologie kregen zondagochtend het bericht dat hun examen van morgen —maandag— last minute is verplaatst. Gelukkig niet van datum, wel van locatie. Professor Carl Devos reageert bezorgd: “Dit zorgt voor onnodige stress.”

Lees meer »

“De snaren zijn stil maar jouw melodie klinkt verder”: volle Sint-Salvatorskathedraal neemt afscheid van ereburgemeester Patrick Moenaert

In een volle Sint-Salvatorskathedraal heeft Brugge zaterdag afscheid genomen van voormalig burgemeester Patrick Moenaert. Vrienden en familie portretteerden hem als hardwerkende en ambitieuze burgemeester, maar vooral ook als goedlachse vriend en liefdevolle echtgenoot, vader en grootvader. “Je hebt gevochten als een leeuw en je hebt je rust meer dan verdiend.”

Lees meer »

Polikliniek van AZ Alma in Sijsele wordt grondig verbouwd en vernieuwd

In juni starten de verbouwings- en vernieuwingswerken aan de polikliniek van AZ Alma in de Gezondheidscampus Sanapolis in Sijsele. De huidige polikliniek wordt compleet vernieuwd en krijgt een aparte toegang en onthaalbalie. De werken moeten begin 2025 afgerond zijn, maar tussendoor blijven alle consultaties plaatsvinden in tijdelijke lokalen in het voormalige ziekenhuisgebouw.
The post Polikliniek van AZ Alma in

Lees meer »