Nederlandse prinses Amalia woonde en studeerde een jaar in Madrid door zware bedreigingen

De Nederlandse prinses Amalia (20) heeft ruim een jaar in de Spaanse hoofdstad Madrid gewoond en gestudeerd vanwege ernstige bedreigingen aan haar adres. Dat bevestigt een bron aan het persbureau ANP. Momenteel woont Amalia echter weer in Nederland. 

Meer krantenkoppen in België

Koning Charles krijgt eerste zaailing van omgezaagde ‘Robin Hood’-boom

De Britse koning Charles krijgt de eerste zaailing van de beroemde ‘Robin Hood’-boom, de esdoorn die in 2023 illegaal werd omgehakt in het noorden van Engeland. De koninklijke familie heeft maandag op Instagram aangekondigd dat de zaailing, zodra die genoeg gegroeid is, zal geplant worden in het park van Windsor, een stad niet ver van Londen.

Lees meer »

Onverwachte grote liefde tussen Michiel en Rune en Martijn en Lisanne kussen voor het eerst in ‘Boer zkt vrouw’

Heel veel romantiek in de voorlaatste aflevering van ‘Boer zkt vrouw’. Boer Michiel (27) en Rune vallen volledig voor elkaar in het zonnige Turkije. “Nooit gedacht dat ik zo snel verliefd zou worden”, klinkt het gelukzalig. Ook boer Martijn (36) en Lisanne geven voorzichtig toe aan hun gevoelens. En boer Niels (32) geeft Sylvie voor het eerst een compliment vanuit

Lees meer »

KMI waarschuwt voor hevige regen

Het Koninklijk Meteorologisch Instituut (KMI) waarschuwt voor hevige regen de komende uren. Vooral in Vlaanderen wordt tot zaterdagochtend 6 uur heel wat regen verwacht, maar ook de provincies Luik en Waals-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest krijgen code geel.
The post KMI waarschuwt voor hevige regen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Met nieuwste theaterstuk komt Sven De Ridder Company voor het eerst ook naar Blankenberge én Wevelgem, maar ook naar het vertrouwde Izegem

De tweede helft van de maand mei, dat is zo stilaan de periode geworden dat de Sven De Ridder Company de pers bijeen roept om hun nieuwste theaterstuk voor de komende zomer voor te stellen. En dat was ook dit jaar niet anders. Dus trok de voltallige Vlaamse en Nederlandse pers naar de luchthaven van Deurne om meer info te

Lees meer »

Verzoening tussen Linda de Mol en ex Jeroen nu zijn zedenzaak rond ‘The Voice of Holland’ is afgerond?

Jeroen Rietbergen (53), de vroegere muzikaal leider van talentenjacht ‘The Voice of Holland’ en (ex-)partner van Linda de Mol, moet toch niet voor de rechter verschijnen na de verkrachting van ex-deelneemster Nienke Wijnhoven. Er is te weinig bewijs klinkt het bij het Nederlandse Openbaar Ministerie. Rietbergen zelf reageert opgelucht op het nieuws. Volgens het Nederlandse weekblad ‘Story’ zou hij zich

Lees meer »

Uitbaatster van kinderdagverblijf met te veel kinderen krijgt zes maanden cel, ook Opgroeien Regie moet boete van 2.000 euro betalen

M. J., de voormalige uitbaatster van kinderopvang De Tijgertjes in Tielt-Winge, werd veroordeeld tot een celstraf van zes maanden en een boete van 2.000 euro. In haar crèche ving zij te veel kinderen op voor het aantal verzorgers die er waren. Ook zou er ooit een jongetje zijn thuisgekomen met een dubbele beenbreuk. Verder opvallend is dat ook Opgroeien Regie,

Lees meer »

Acht doden bij mesaanval in China

Een man heeft acht mensen gedood met een mes in Xiaogan, in de Chinese provincie Hubei. Dat hebben Chinese staatsmedia vrijdag bericht onder aanhaling van de lokale autoriteiten. Er viel ook een gewonde.

Lees meer »