Lopers vinden lichaam van vrouw op strand van Bredene, parket stelt wetsdokter aan

Op het strand van Bredene, vlak bij het Fort Napoleon op de grens met Oostende, werd woensdagmorgen het lichaam gevonden van een vrouw.

 

Meer krantenkoppen in België

Royals op zondag – Zara Tindall toont hoe je een nat tuinfeest op hakken aanpakt en koningin Mathilde zet bril op voor Rodin

Paraplu’s, hakbeschermers en nichtjes domineren de Garden Party van prins William. Prinses Leonor is onderscheiden in Zaragoza (je-weet-wel: de Spaanse stad uit de dromen van zanger Jimmy Frey). Victoria verschijnt op de rode loper voor de ‘Nobelprijzen van de muziek’. En koningin Mathilde bewondert Auguste Rodin. Op zondag bundelen we het kleine en grote nieuws uit de wereld van de

Lees meer »

Zwalpende mama op de baan met 2,3 promille en twee kinderen aan boord: “Was niet ver en had bedampte ruiten”

Al zwalpend kon een 40-jarige automobiliste in Ledegem door een politiepatrouille tegengehouden worden. Ze bleek 2,3 promille alcohol in het bloed te hebben én twee kinderen aan boord te hebben. “Ik moest mijn auto verplaatsen, het was niet ver”, klonk het.
The post Zwalpende mama op de baan met 2,3 promille en twee kinderen aan boord: “Was niet ver

Lees meer »

Jonas en Tom debuteren in ORC Rally

Bij de meer dan honderd inschrijvingen voor de komende ORC Rally noteren we de namen van twee nieuwkomers die in hun plaatselijke rally eindelijk een jongensdroom zien uitkomen: Jonas Vandendaele en Tom Braeckevelt.
The post Jonas en Tom debuteren in ORC Rally appeared first on KW.be.

Lees meer »

POLITIEKE ANALYSE. “Verrassing voor jonge kiezers: favoriete politici staan niet op hun stembrief”

Als politici hun favoriete vijand mochten kiezen, zouden Paul Magnette (PS) en Bart De Wever (N-VA) ongetwijfeld mekaar kiezen. Gisteren kruisten beiden de degens in ‘Het grote duel’ op VTM. Een duel dat op voorhand twee winnaars kende, want ieder kon bij zijn eigen taalgroep scoren. Aanhangers van een nationale kieskring hebben daar vragen bij. Zij vinden dat Vlamingen ook

Lees meer »

Rechtbank Hongkong: 14 prodemocratische activisten schuldig aan subversie

Een Hongkongse rechtbank heeft veertien mensen schuldig bevonden aan “staatsondermijnende activiteiten”, twee anderen werden vrijgesproken. De zestien verdachten waren onder meer als activisten, juristen en raadsleden actief in de prodemocratische oppositie die in 2020 een volledige democratie nastreefde. De schuldigen krijgen naar verwachting nog dit jaar hun straf te horen.

Lees meer »

Verdwijnt iconische attractie na bijna 25 jaar uit Plopsaland? “Er liggen verschillende opties op tafel”

Het Bos van Plop, de iconische familieattractie in Plopsaland De Panne, neemt bezoekers al 24 jaar mee op een magische boottocht door een wereld vol kabouters. Ondanks plannen uit 2015 om de verouderde attractie te vervangen, blijft die tot op vandaag operationeel én populair. Binnenkort komt het Plopsa-bestuur opnieuw bijeen om de toekomst ervan te bespreken. “Er liggen verschillende opties

Lees meer »

KIJK. Na verhitte discussie met Kelly Rowland: bewaker krijgt het opnieuw aan de stok met actrice op filmfestival in Cannes

Een bewaker op het filmfestival in Cannes is opnieuw verwikkeld in een conflict. Dit keer probeerde ze de Dominicaanse actrice Massiel Taveras (39) te verplaatsen, maar haar reactie was allesbehalve positief. Het is niet de eerste keer dat de bewakingsagente in een conflict belandt. Begin deze week ging ze de confrontatie niet uit de weg met zangeres Kelly Rowland (43).

Lees meer »

KIJK. Catalanen woedend omdat Louis Vuitton bekendste park van Barcelona afsluit voor prestigieuze modeshow met wereldsterren: politie treedt hard op

In de buurt van het wereldberoemde Park Guëll in Barcelona, wereldberoemd van Antoni Gaudi’s architectuur en mozaïek, zijn er hevige protesten uitgebroken nadat de toeristische trekpleister donderdag werd afgesloten voor een besloten mode-evenement. Chaotische beelden tonen hoe het tot escalaties komt tussen de politie en de Catalanen. Die laatsten verzetten zich tegen het “privatiseren” van de publieke ruimte voor een

Lees meer »