“Live Nation heeft een te groot monopolie” Amerikaans ministerie van Justitie wil concertpromotor aanklagen

Live Nation heeft de aandacht van het Amerikaanse ministerie van Justitie getrokken vanwege vermeende schendingen van de antitrustwetgeving. Volgens ‘The Wall Street Journal’ overweegt het ministerie een klacht in te dienen tegen de concertpromotor wegens het vermeende monopolie op de verkoop van concerttickets, dat ontstond na de overname van Ticketmaster in 2010. 

Meer krantenkoppen in België

POLITIEKE ANALYSE. Waarom de campagne op een week van de verkiezingen mak lijkt, maar dat niet is

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe de partijen al jarenlang in een permanente campagnemodus zitten, hoewel we dat twaalf dagen voor de verkiezing niet zouden denken. “Het is een vruchteloze poging geweest om het

Lees meer »

Tiental actievoerders opgepakt bij bezetting rectoraat UGent: “Universiteit stuurde speciale eenheden af op eigen studenten”

Nadat studenten vrijdagochtend het rectoraat van de UGent hadden bezet, werd ’s middags een aantal actievoerders opgepakt. Volgens de politie omdat ze zich weerspannig gedroegen, maar de bezetters spreken van “een totaal onaanvaardbare disproportionele reactie”. Ook aan de KU Leuven trokken een 25-tal studenten naar het rectoraat.

Lees meer »

KIJK. Bradley Cooper en Gigi Hadid samen gespot op muziekfestival, waar acteur ook Pearl Jam op podium vervoegt

Ook voor grote sterren is het festivalseizoen begonnen. Zo bezochten acteur Bradley Cooper en supermodel Gigi Hadid het BottleRock-festival in de Amerikaanse staat Californië. Fans spotten het verliefde stelletje al dansend en knuffelend tijdens het optreden van Stevie Nicks, die de Fleetwood Mac-hit ‘Dreams’ zingt. In oktober 2023 ontstonden de geruchten dat de twee een relatie hadden. Dat hebben ze

Lees meer »

Sylvie uit ‘Boer zkt vrouw’ verdedigt zich na uitspraak Astrid: “Ik heb nooit de aandacht naar mij toe getrokken”

“Je straalt seks uit.” De aantrekkingskracht tussen melkveeboer Niels (32) en zijn uitverkorene Sylvie (36) is groot in ‘Boer zkt vrouw’. De twee flirtten erop los tijdens hun romantische trip in Zuid-Tirol. Of ze ook echt een koppel zijn geworden, zien we zondag pas, maar Sylvie blikt alvast met gemengde gevoelens terug op het avontuur. De uitspraak van kandidate Astrid

Lees meer »

Assisen Spuikommoord: dochter en partner van Emmy Geboers roken snel onraad

Op het assisenproces over de roofmoord op Emmy Geboers (67) hebben de dochter en de partner van het slachtoffer verklaard dat ze snel onraad roken. Ze keken onmiddellijk in de richting van de bovenbuur die over een vochtplek had geklaagd.
The post Assisen Spuikommoord: dochter en partner van Emmy Geboers roken snel onraad appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Fietsen & Trompen!’ brengt ode aan fietsende fanfares

Op zondag 2 juni stelt auteur en muzikant Geert Vanmaeckelberghe zijn boek ‘Fietsen en Trompen!’ voor aan het grote publiek in sport- en cultuurcentrum De Klokkenput in Eernegem. Een halve thuismatch, want de Oostendenaar is lid van fietsende fanfare KVC De Zwaluw Eernegem.
The post ‘Fietsen & Trompen!’ brengt ode aan fietsende fanfares appeared first on KW.be.

Lees meer »