Lichtmast valt op hoofdterrein KV Eendracht Aalter: “Gelukkig waren er geen trainingen of wedstrijden bezig”

In Aalter is een zware lichtmast omgewaaid op het hoofdveld van voetbalclub KV Eendracht Aalter. Er vielen geen gewonden, maar het voetbalcomplex blijft voorlopig helemaal afgesloten. Een expert moet eerst de getroffen mast en ook de andere masten op het veld controleren. De club bekijkt intussen of ze voor trainingen en wedstrijden kan uitwijken naar omliggende clubs. 

Meer krantenkoppen in België

Microsoft vindt Windows heruit met AI

21:08 Microsoft hertekent zijn Windows-besturingssysteem op basis van AI. Dankzij het nieuwe platform Copilot+PC moet een Windows-toestel inhoud en context kunnen begrijpen. Nieuwe AI op het toestel zelf mo…

Lees meer »

Verongelukte helikopter Iraanse president gevonden, reddingswerkers onderweg: “Situatie ziet er niet goed uit”

De verongelukte helikopter met de Iraanse president Ebrahim Raisi aan boord is gevonden. Dat meldt het hoofd van hulporganisatie Iraanse Rode Halve Maan, die eraan toevoegt dat de situatie “niet goed” is. Reddingswerkers zijn op weg naar de helikopter. Ingewijden melden aan persbureau Reuters dat de kans klein is dat Raisi en de andere acht inzittenden de crash hebben overleefd.

Lees meer »

Zware domper: zieke Cian Uijtdebroeks stapt uit koers

Zware domper voor Cian Uijtdebroeks (21). Onze landgenoot, drager van de witte trui en vijfde in het algemene klassement, verlaat ziek de Giro. Hij vertelde gisteren na de tiende etappe, waar hij wat tijd verloor, dat hij te kampen had met keelpijn. Opnieuw iemand van Visma-Lease a Bike die moet opgeven. Volg het nieuws en de elfde etappe in onderstaande

Lees meer »