Leonardkruispunt leidt tot communautaire botsingen

01:01 Het getouwtrek rond de werken aan het Leonardkruispunt vertoont alle kenmerken van een explosief dossier. Ten eerste gaat het over mobiliteit, een onderwerp dat al snel nerveus maakt. Ten tweede staan… 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Krop in de keel tijdens concert: Girls Aloud brengt emotioneel eerbetoon aan overleden groepslid Sarah Harding

Elf jaar na hun afscheid is de iconische meidengroep Girls Aloud weer helemaal terug van weggeweest. Al staan ze dit keer noodgedwongen met iemand minder op het podium. In 2021 moesten ze namelijk afscheid nemen van hun collega Sarah Harding, maar vergeten zullen ze haar nooit. Tijdens hun optredens ontroeren ze het publiek met een emotioneel eerbetoon.

Lees meer »

Hond van populaire meme en Dogecoin overleden

De hond achter de populaire internet-meme Doge is overleden. Het baasje van de hond, genaamd Kabosu, deelt vrijdag mee dat het hondje in “een diepe slaap” is gevallen. “Aan iedereen die van hem hield, dankjewel”, schrijft ze namens de viervoeter op haar website.

Lees meer »

Vandaag officieel? Vincent Kompany geland in München om laatste contractdetails af te handelen

Dé gekste trainerswissel van de zomer. Bayern München wil de komst van Vincent Kompany (38) vandaag officieel aankondigen – Kompany keerde terug van een korte vakantie. Bestuurslid Karl-Heinz Rummenigge bevestigt dat de deal op een paar details na rond is en zopas is onze landgenoot geland op de luchthaven in München. De Duitse Rekordmeister betaalt 10,5 miljoen euro aan Burnley

Lees meer »

Niet meer welkom op Oktoberfest, maar 23 jaar oude megahit van Gigi D’Agostino staat plots wel weer op nummer 1

De organisatie van het bierfestijn Oktoberfest in het Duitse München weert dit jaar de meezinger ‘L’Amour Toujours’ van dj Gigi D’Agostino. Die beslissing volgt op het incident waarbij Duitse jongeren racistische leuzen zongen op de melodie van het lied en de Hitlergroet brachten. Door alle commotie staat het nummer na 23 jaar weer op nummer 1.

Lees meer »