Werken aan Leonardkruispunt gaan verder zoals gepland, gemeente Oudergem stapt naar rechter om uitstel te vragen

De werken aan het Leonardkruispunt gaan verder zoals gepland, zonder het verdere uitstel waarop de Brusselse en Waalse regering en verschillende Brusselse gemeenten hadden aangedrongen. Dat meldt het kabinet van Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters na afloop van nieuw interministerieel overleg dinsdagavond.

 

Meer krantenkoppen in België

Voetbal Vlaanderen maakt (voorlopige) reeksindeling voor seizoen 2024-2025 bekend: vijf reeksen in vierde provinciale

Voetbal Vlaanderen heeft de provinciale reeksindeling voor komend seizoen klaar. Clubs kunnen nog bezwaar indienen tot en met zondag 2 juni om middernacht. Op dinsdag worden de bezwaren behandeld, waarna de definitieve reeksen bekendgemaakt worden.
The post Voetbal Vlaanderen maakt (voorlopige) reeksindeling voor seizoen 2024-2025 bekend: vijf reeksen in vierde provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Demi Moore zet zich opnieuw op de kaart met bloederige horrorfilm: “Het zijn een paar uitdagende jaren geweest”

Van “walgelijk” en “verontrustend” tot “meesterlijk” en “onvergetelijk”. Op het Filmfestival van Cannes roept de nieuwe horrorfilm ‘The Substance’ heftige reacties op. Maar over één ding zijn alle kijkers het eens: Demi Moore schittert op haar 61ste als nooit tevoren. Al was de Amerikaanse actrice haar glans bijna kwijtgeraakt. Van een bijzonder moeilijke jeugd tot enkele mislukte relaties: de ex

Lees meer »

Nicki Minaj vrijgelaten na arrestatie voor drugsbezit in Nederland, show in Manchester afgelast: “40 joints in bagage”

De Amerikaanse rapper en zangeres Nicki Minaj is zaterdag na enkele uren verhoor op de Nederlandse luchthaven Schiphol vrijgelaten. Ze zat vast omdat ze softdrugs wilde uitvoeren. Volgens bronnen had de rapper “circa veertig joints” bij zich. Op beelden op haar Instagram was te zien hoe ze in discussie ging met een medewerker van de politiediensten.

Lees meer »

“Dit voelt onwerkelijk”: Zizou Bergs voor eerste keer geplaatst voor hoofdtabel Roland Garros, Chileen wacht in eerste ronde

Zondag 26 mei begint de tweede Grand Slam van het jaar met Roland Garros. Vrijdag plaatste Zizou Bergs zich als laatste Belg voor de hoofdtabel van Roland Garros. Dit maakt dat er vijf Belgen starten aan de Parijse Grand Slam. Wie geraakt het verst, waar eindigt Nadal en wie kroont zich tot gravelkoning? Volg de belangrijkste ontwikkelingen hier op de

Lees meer »

Gezin van BBC-weervrouw van het vliegtuig gezet vanwege pinda-allergie dochter: mag dat zomaar? En hoe erg kan zo’n allergie zijn?

Van het vliegtuig gezet worden vanwege je pinda-allergie: het overkwam een 12-jarig Brits meisje en haar gezin toen ze op vakantie wilden vertrekken. De moeder – een weervrouw bij BBC – had de crew gevraagd om alle passagiers in te lichten zodat niemand op het vliegtuig pinda’s zou eten, maar dat weigerden ze. De kapitein stuurde het gezin daarna van

Lees meer »

Oktay en Sharon zijn de nieuwe uitbaters van bistro Maison 3 in Staden: “We zijn nog jong en vonden dit het ideale moment”

Guanaël Caigny en Jill Vannieuwenhuyse maakten in februari bekend dat ze op zoek waren naar een overnemer voor bistro Maison 3. Die hebben ze ondertussen gevonden bij souschef Oktay Cevik en diens echtgenote Sharon Demaesschalck.
The post Oktay en Sharon zijn de nieuwe uitbaters van bistro Maison 3 in Staden: “We zijn nog jong en vonden dit het ideale

Lees meer »