Iconische bus van luxebordeel Club Diana bijna hersteld na brand: “Het is een verlengstuk van de familie”

Na een intensieve twee jaar durende reparatieperiode staat de iconische wieler- en reclamebus van luxebordeel Club Diana weer bijna klaar voor haar eerste rit. Zo herrijst de bus, die in 2021 door een verwoestende brand werd getroffen en bijna opgegeven was, uit de as. “Heel de voorkant was weggesmolten”

 

Meer krantenkoppen in België

We zien de stichtende broers Beers nóóit, maar Dimitri Vegas & Like Mike bedanken ze live vanop de mainstage: “Twintig jaar Tomorrowland dankzij jullie”

“Steek jullie lichtjes in de lucht, speciaal voor Michiel en Manu. Enkel door hen kunnen wij vandaag vieren, enkel door hen is er Tomorrowland.” Een dankwoord van de broers Thivaios aan de stichtende broers Beers, live vanop de mainstage als afsluiter van dag twee. Een verdiend gloriemoment, onthaald op luid applaus en tonnen vuurwerk. “En dan nu: let’s get fucked

Lees meer »

Herkenrodekazerne in hartje Hasselt wordt verbouwd en gerenoveerd

In Hasselt zullen de laatste delen van de Herkenrodekazerne in het centrum van de stad gerenoveerd en afgewerkt worden. Op dit moment loopt er een openbaar onderzoek om op de plaats waar de zusters van de abdij van Herkenrode naartoe gingen als het te gevaarlijk werd in en rond de abdij, appartementen en een kantoor te bouwen. Het gaat om

Lees meer »

Voormalig gemeenteraadslid Hilde (63) exposeert in Koetshuis: “Alle genres komen aan bod”

Van vrijdag tot en met maandagavond stalt Hilde Dewever (63) diverse werken uit in het Koetshuis in park Casier. De voormalige kleuterjuf en gemeenteraadslid uit Nieuwenhove schildert al 35 jaar, maar pakt nog maar voor de tweede keer met een solotentoonstelling uit.
The post Voormalig gemeenteraadslid Hilde (63) exposeert in Koetshuis: “Alle genres komen aan bod” appeared first on

Lees meer »

“‘s Morgens was mijn pyjama uit”: Bradley Wiggins deelt onthutsende details over seksueel misbruik als tiener

“Ik kon me niet herinneren dat ik ‘s nachts mijn pyjama had uitgedaan.” Sir Bradley Wiggins (44) vertelt voor het eerst openhartig hoe hij tussen z’n dertiende en zestiende seksueel werd misbruikt door z’n wielercoach. Dat hij gedrogeerd werd, maar ook nergens heen kon. “En nog steeds heeft het een enorme impact op mijn leven”, zegt de achtvoudige olympische medaillewinnaar.

Lees meer »

De Bruyne praat met Saudi-Arabië met oog op transfer

Kevin De Bruyne heeft gesprekken gevoerd met de Saudische Pro League met oog op een transfer. De kans dat die deze zomer nog gebeurt, is klein. De Bruyne heeft nog één jaar contract bij Manchester City en zou in de zomer van 2025 als vrije speler kunnen vertrekken.

Lees meer »

Belgische consultant zit al 2 maanden in de cel in Congo:  rechtbank beslist dat arts hem kan bezoeken

De Belg Jean-Jacques Wondo zit al sinds 22 mei gevangen in de militaire gevangenis van Ndolo, in de Congolese hoofdstad Kinshasa. Hij wordt onder meer beschuldigd van terrorisme en steun aan gewapende groepen. Zijn familie in België heeft het over een willekeurige arrestatie en vraagt zijn onmiddellijke vrijlating. Op vraag van de Belgische ambassade in Kinshasa heeft een militaire rechtbank

Lees meer »