“Hitte-turbo” El Niño is stilaan ten einde: krijgen we nu koeler weer?

Het weerfenomeen El Niño lijkt ten einde. Dat stuwde de wereldwijde temperaturen het voorbije jaar naar recordhoogten. Toch blijft het afwachten of de temperaturen de volgende maanden daadwerkelijk zullen dalen. 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Op Roland Garros worden spelers uitgejouwd en bekogeld. ‘Het lijkt wel voetbal’. En dan volgt de rest vanzelf natuurlijk.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ooggetuigen gezocht van fietsongeval door voetganger op Meenseweg in Ieper: “Mijn heupkom en bekken zijn gebroken, er volgt nog een zware operatie”

De politie zoekt ooggetuigen van een ongeval tussen een fietser en een voetganger donderdagavond op de Meenseweg in Ieper. De voetganger zou zonder kijken overgestoken hebben, waardoor de fietser de man probeerde te ontwijken en hem nipt raakte. De fietser kwam zwaar ten val, waarna de voetganger in zijn auto stapte en weg reed. De fietser werd met de ambulance

Lees meer »

Wolfenbüttel: de kater van tachtig jaar later: “Het is helemaal niet zo zwart-wit”

Dit jaar is het 80 jaar geleden dat één van de schokkendste gebeurtenissen in Lichtervelde plaatsvond. De komst en de ondergang van twee verzetsgroepen tijdens de Tweede Wereldoorlog. In juni wordt het verhaal van Wolfenbüttel opnieuw verteld, onder andere met een tentoonstelling in De Biekorf.
The post Wolfenbüttel: de kater van tachtig jaar later: “Het is helemaal niet zo

Lees meer »

Jitske Van de Veire maakt er niet langer een geheim van: “Ik gebruik al drie jaar botox in mijn voorhoofd en mijn bovenlip”

Jitske Van de Veire (30) houdt het niet langer geheim: ze gebruikt al drie jaar botox in haar voorhoofd en in haar bovenlip. Dat nieuws deelt ze eerlijk op Instagram. Misschien wel een opvallende bekentenis voor haar volgers, want Jitskes account staat namelijk in het teken van body positivity en zelfliefde. “Zelfliefde is jezelf graag zien. En voor alle zeurpieten:

Lees meer »

“Mee betaald voor zijn gebit, nu zitten wíj in de miserie”: hoe Steve Tielens zich voor de kar van de ‘Turkse tandenmaffia’ liet spannen

“Sorry dat ik het zeg, maar hij is laag gevallen.” Fans van Steve Tielens (53), die zich opwerpt als ambassadeur van een Turkse tandkliniek, trekken aan de alarmbel. Weekblad ‘Dag Allemaal’ sprak met twee slachtoffers die via de zanger naar Turkije reisden en nu fysiek, mentaal én financieel in de put zitten. “Hij straalde met zijn nieuw gebit, ik zat

Lees meer »

Natuurpunt Middenkust gidst je door de Oosteroeverduinen

Natuurpunt Middenkust is op zondag 26 mei graag de gastheer van iedereen die de Oosteroeverduinen wat beter wil leren kennen. De gidsen van Natuurpunt openbaren graag de rijke fauna en flora van dit zeldzaam Oostendse duinlandschap aan de bezoeker.
The post Natuurpunt Middenkust gidst je door de Oosteroeverduinen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Operameisje Marjolein Acke wint ‘Sing Again’: “Een duet met Helmut Lotti? Hij mag mij altijd bellen”

Gezegend met een stem die zelfs de grootste criticasters imponeert. En voortaan ook de eerste winnares van ‘Sing Again’. Marjolein Acke (17) uit Gent liet in de finale haar drie concurrenten moeiteloos achter zich. “Ik had niet verwacht dat het publiek voor mij zou kiezen”, zegt ze in haar eerste gesprek na haar overwinning. Daarin vertelt ze ook over haar

Lees meer »