Een operatiekleedje aanrekenen helpt ziekenhuis om de rekeningen op orde te krijgen

Ziekenhuizen rekenen vaak onterecht supplementen aan voor het gebruik van materiaal bij een verblijf. Prijslijsten blijken bovendien onvolledig te zijn of fouten te bevatten.

 

Meer krantenkoppen in België

Wim Willaert is ambassadeur voor Go Ocean: “Als we niet ingrijpen, is onze Noordzee naar de knoppen”

Woensdag heeft Go Ocean in de O’Neil Beachclub op de Zeedijk in Blankenberge de documentaire ‘Beneath the waves: restoring our ocean’ gelanceerd. De Nieuwpoortse acteur Wim Willaert is ambassadeur voor dit project: “Als we niet ingrijpen is onze Noordzee naar de knoppen en sterft de mensheid uit.”
The post Wim Willaert is ambassadeur voor Go Ocean: “Als we niet

Lees meer »

Koen Wauters doet minder toffe ontdekking bij ‘Sing again’-collega Julie Van den Steen: “Het hoeft niets te betekenen, maar het is raar”

Negen kandidaten konden na enkele spannende rondes doorstoten naar de finale van ‘Sing again’. De jury kende in de halve finale de drie duo’s Marjolein en Chris, Bert en Esther, en Luka en Justin al direct een ticket naar de finale toe. Voor de overige drie duo’s werd telkens één persoon gered door het publiek in de studio. Daardoor wisten

Lees meer »

Mossad: “Iran steunt terreur tijdens Olympische Spelen in Parijs”

De Israëlische geheime dienst Mossad beweert dat Iran terreuraanslagen tijdens de Olympische Spelen in Parijs promoot. Die aanslagen zouden volgens de Mossad Joodse en Israëlische instellingen in het vizier nemen, schrijven Israëlische media donderdag, maar deze aantijgingen konden niet onafhankelijk gecontroleerd worden.

Lees meer »

Grotten en ijskelder Kasteel van Loppem in authentieke glorie hersteld

In het Park van Loppem is de restauratie van het grottencomplex en de ijskelder succesvol afgerond. Een grondige aanpak met authentieke materialen was nodig om de erfgoedwaarde te beschermen en instorting te voorkomen. Voor het grote publiek blijft de grottenheuvel afgesloten waar vooral vleermuizen de enige welgekomen gasten blijven.
The post Grotten en ijskelder Kasteel van Loppem in authentieke

Lees meer »