Eden Hazard vroeg ploegmaats aan einde van carrière om hem geen pass meer te geven: “Ik was mezelf niet meer”

“Ik was mezelf niet meer. Niets lukte nog.” In een interview met Play Sports blikt Eden Hazard (33) terug op het slot van zijn carrière, dat in mineur verliep bij Real Madrid. Hazard heeft het ook over de beruchte tackle van Thomas Meunier, waarna zijn loopbaan nooit meer hetzelfde was. 

Meer krantenkoppen in België

Stadsvernieuwingsproject Collegesite wordt bijgestuurd met oog op indienen verkavelingsaanvraag: “Belangrijke nieuwe stap in dit dossier”

Twintig jaar nadat de Stad Tielt de gebouwen van het voormalige Sint-Jozefscollege kocht en tien jaar nadat het bestek uitgeschreven werd voor een groots stadsvernieuwingsproject, is de realisatie van de Collegesite weer een stapje dichterbij gekomen. Op de volgende gemeenteraad ligt een aanpassing aan de overeenkomst met de ontwikkelaar voor. Daarna kan de officiële verkavelingsaanvraag ingediend worden.
The post Stadsvernieuwingsproject

Lees meer »

Lumina Michiels (15) is de Kinderkrak van De Haan: “Ik ben wel een beetje een competitiebeest”

Lumina Michiels werd vorig jaar op het podium geroepen bij de jaarlijkse uitreiking van de sporttrofeeën in haar gemeente. Naast nog een hele resem andere onderscheidingen, behaalde de 15-jarige Haanse al driemaal brons op het Belgisch kampioenschap Lifesaving Ocean. “De trofeeënkast wordt stilaan te klein”, glundert trotse mama Elena. Ook Lumina’s jongere zus Emilia is goed op weg om een

Lees meer »

Dochter (16) van miljardairs achter Slack en Flickr spoorloos verdwenen

Twee miljardairs uit San Francisco hebben hun 16-jarige dochter als vermist opgegeven. Mint Butterfield (16) is het enige kind van Stewart Butterfield (51) en Caterina Fake (54). Het koppel richtte samen de foto- en videowebsite Flickr op. Na hun scheiding lanceerde Butterfield de communicatietool Slack. De miljardairs zijn nu op zoek naar wat hun het meest kostbaar is.

Lees meer »

“Te veel coronapatiënten hebben antibiotica gekregen tijdens pandemie”, klaagt WHO aan

Tijdens de coronapandemie hebben ziekenhuizen veel te vaak patiënten behandeld met antibiotica, terwijl dat eigenlijk niet nodig was. Uit onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) blijkt dat 3 op de 4 patiënten in het ziekenhuis antibiotica kregen, terwijl maar 8 procent een bacteriële infectie had. Daardoor is er mogelijk meer antibioticaresistentie opgetreden, zegt de WHO.

Lees meer »

‘Blind getrouwd’ doet ongekende oproep: ben jij een match voor één van deze vier singles?

Op een nieuw seizoen van ‘Blind getrouwd’ is het nog wachten tot het najaar. Nog niet alle koppels zijn gevormd. Het populaire VTM-programma kampt namelijk met een dalend aantal inschrijvingen, zo blijkt. In de hoop nog enkele bijkomende matches te vinden, stellen de makers vier beloftevolle singles in primeur voor aan de HLN-lezers. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website

Lees meer »