Eden Hazard vroeg ploegmaats aan einde van carrière om hem geen pass meer te geven: “Ik was mezelf niet meer”

“Ik was mezelf niet meer. Niets lukte nog.” In een interview met Play Sports blikt Eden Hazard (33) terug op het slot van zijn carrière, dat in mineur verliep bij Real Madrid. Hazard heeft het ook over de beruchte tackle van Thomas Meunier, waarna zijn loopbaan nooit meer hetzelfde was. 

Meer krantenkoppen in België

Gestolen aanhangwagen van STS Solutions rijdt twee jaar later gewoon rond op Franse autosnelweg: “Dit is behoorlijk frustrerend”

Een aanhangwagen van STS Solutions uit Spiere-Helkijn die twee jaar geleden werd gestolen, is onlangs gespot op de Franse autosnelweg. Het waren de schoonouders van een bediende van het bedrijf die een foto maakten van de aanhangwagen in de buurt van Troyes. “Hij was heel duidelijk herkenbaar want het oorspronkelijke dekzeil met onze firmanaam hing nog aan de aanhangwagen”, aldus

Lees meer »

Vaticaan biedt excuses aan nadat paus Franciscus homofobe uitspraak deed tijdens gesprek met bisschoppen achter gesloten deuren

Paus Franciscus (87) heeft tijdens een gesprek met bisschoppen achter gesloten deuren in Rome een aanstootgevend woord gebruikt. Hij zou homoseksuele mannen omschreven hebben als “flikkers”, melden verschillende Italiaanse media. Vraag is of hij dat bewust deed, het Italiaans is immers niet zijn moedertaal. Het Vaticaan heeft zich verontschuldigd voor de uitspraken van de paus.

Lees meer »

Cédric Renaudin (Basket Izegem) hangt sloffen aan de haak: “Momenten om te koesteren”

De laatste basketbalwedstrijd van het seizoen was meteen ook de laatste in de carrière van Cédric Renaudin. De 40-jarige kapitein van Basket Izegem nam afscheid met winst in de beker van West-Vlaanderen en een onwaarschijnlijk sterk seizoen. Hij blikt terug op zijn spelerscarrière in vijf hoogtepunten.
The post Cédric Renaudin (Basket Izegem) hangt sloffen aan de haak: “Momenten om

Lees meer »

De boeken van de week: reis langs de Donau, ode aan Henny Vrienten, de nieuwe Alessandro Baricco en een fotoboek

Anneleen Van Offel heeft voor haar tweede roman met een camper langs de Donau gereisd, van de bron tot aan de monding. Een fysieke reis die ook een mentale tocht was. Journalist Leo Oldenburger brengt samen met collega-muzikanten een lofrede op Henny Vrienten, de overleden frontman van Doe Maar. De Italiaanse bestsellerauteur Alessandro Baricco giet zijn tiende roman in een

Lees meer »

Staat prinses Madeleine er alleen voor als ze terugkeert naar Zweden? “Onwil en afkeer van haar man zijn beschamend”

Het plan begint vorm te krijgen. Na maanden van uitstel bevestigt het Zweedse paleis wanneer prinses Madeleine (41) zal terugkeren naar haar thuisland. Haar villa in Miami is verkocht en haar kinderen zijn ingeschreven op een school in Stockholm. Maar de geruchtenmolen draait nog steeds op volle toeren. Keert Madeleine wel vrijwillig terug? En wat denkt haar echtgenoot Chris O’Neill

Lees meer »

IN KAART. De Russische doelwitten die Oekraïne niet mag raken, terwijl het dat eigenlijk wel zou kunnen

Oekraïne moet nog altijd vechten met één arm op de rug. Zo beschrijft gewezen NAVO-baas Anders Fogh Rasmussen het verbod om Amerikaanse wapens te gebruiken tegen doelwitten op Russische bodem. Nu de discussie daarover oplaait en zelfs buitenlandminister Antony Blinken ervoor gewonnen lijkt om die beperking op te heffen, brengen we in kaart om welke doelwitten het gaat. Een ‘veilige

Lees meer »

De must-reads van het weekend

03:00 De stembusgang staat in het teken van polarisering en de vraag hoe hoog de extremen zullen scoren. Op twee weken van de verkiezingen trekken we het dorp in en peilen we de politieke temperatuur op het…

Lees meer »