Dua Lipa werkte al aan derde album nog voor haar debuutplaat klaar was

Dua Lipa had haar nieuwe album ‘Radical Optimism’ al bijna af voordat ze haar debuutplaat in 2017 uitbracht. Dat vertelt de 28-jarige zangeres in een gesprek met het blad TIME. “Ik heb mijn hele leven al zaadjes geplant voor al mijn ondernemingen.” 

Meer krantenkoppen in België

Tine Embrechts maakt tv-programma over menopauze

De menopauze. Elke vrouw maakt het mee, en toch bestaat er nog veel onduidelijkheid over. Daar wil Tine Embrechts (48) iets aan doen. Dit najaar is ze te zien in de driedelige reeks ‘Menopauzia’, waarin ze zich met behulp van Barbara Sarafian en Els Dottermans voorbereidt op de overgang.

Lees meer »

Wintercircus in Gent opent pas in september 

Het Wintercircus in Gent gaat pas na de zomer open. De uitbater kondigde eerder aan dat de eerste bedrijven en horecazaken er al deze maand zouden openen, maar de nodige verbouwwerken lopen uit. Er komt daarom één grote opening in september. Een jury heeft start-ups en ondernemers geselecteerd, de namen worden morgen bekend gemaakt.

Lees meer »

Hilde Dumez debuteert met roman ‘Afspraak in Ligurië’

De bibliotheek was onlangs het decor voor de boekvoorstelling van de eerste roman van Hilde Dumez. De Zwevegemse heeft altijd al een passie gehad voor het schrijven, maar toch duurde het nog een tijdje vooraleer het eerste boek er was.
The post Hilde Dumez debuteert met roman ‘Afspraak in Ligurië’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik ben misschien wel beter dan ooit”: nieuwe clean sheet voor onwrikbare Courtois, kan Ancelotti nog om hem heen voor CL-finale?

“Ik ben nog steeds dezelfde Courtois. Of misschien zelfs beter.” Derde basisplaats, derde clean sheet voor de doelman van Real Madrid. Ancelotti dropte hem opnieuw in de basis voor de galawedstrijd tegen Alaves, dat afdroop met forfaitcijfers. Courtois toonde zijn klasse, vooral met een straffe redding op een schot van Hagi. “Op die parade ben ik best trots.”

Lees meer »