Basistarief, plustarief of mintarief: voor festival Gooikoorts kies je dit jaar zelf hoeveel je betaalt

Wie het folkfestival Gooikoorts op het oude atletiekplein in Gooik wil bijwonen, kiest dit jaar zelf hoeveel hij betaalt. "Er is een basistarief, maar ook een plustarief voor wie het niet erg vindt om wat meer te betalen en een mintarief voor wie een ticket anders moeilijk kan betalen", zegt organisator Filip Verneert van de vzw Muziekmozaïek. 

Meer krantenkoppen in België

Stad Oostende reageert teleurgesteld op nakend faillissement KV Oostende: “Pijnlijk voor de stad”

Donderdag is het doek definitief gevallen voor tweedeklasser KV Oostende. Omdat er geen overnemer werd gevonden, kan er geen licentiedossier samengesteld worden en degradeert de kustploeg onvermijdelijk naar het amateurvoetbal. Daardoor kunnen de schulden niet meer afgelost worden en zal op 3 juni het faillissement aangevraagd worden.
The post Stad Oostende reageert teleurgesteld op nakend faillissement KV Oostende: “Pijnlijk

Lees meer »

“Mijn verwachtingen zijn heel laag gezakt”: stevent ‘Blind gekocht’ af op een fiasco?

“Ik kan dit moeilijk plaatsen.” Nee, ‘Blind gekocht’-deelnemers Heleen en Balder lopen niet over van enthousiasme wanneer ze hun nieuwe woning voor het eerst zien. Makelaar Kinga Kantorska en interieurarchitecte Dorien Boven zullen dus serieus hun best moeten doen om de mening van het koppel bij te stellen. En ook de wensen van nieuwe kandidaten Seppe en Niels vormen een

Lees meer »

Francesco Planckaert toont in primeur zijn nieuwe woonbus: “We willen hiermee zo snel mogelijk naar de camping van Staf Coppens”

Drie slaapkamers, een doucheruimte met toilet, een keukentje en een kacheltje: de oude reisbus die Francesco Planckaert (42) en zijn gezin ombouwden tot een camper, biedt alle comfort. De bus dient niet alleen voor eigen gebruik, maar zal je ook kunnen huren als vakantiewoning, onthult Francesco in ‘Dag Allemaal’ tijdens een exclusieve rondleiding.

Lees meer »

Technofestival Extrema Outdoor trekt festivalzomer op gang: “Referentie voor het genre met oog voor nieuw talent”

Met 3 dagen Extrema Outdoor in Houthalen-Helchteren breekt het nieuwe festivalseizoen vanaf dit weekend aan. Het festival voor technomuziek bestaat sinds 2011 en ontvangt intussen 28.000 bezoekers per dag. Extrema is geen tweede Tomorrowland, maar het festival heeft dankzij een duidelijke visie en een trouw publiek een speciale status binnen de elektronische muziek opgebouwd.

Lees meer »