Amerikaanse markt speelt Just Eat Takeaway opnieuw parten

12:53 De Nederlandse maaltijdenkoerier Just Eat Takeaway stelde in het eerste kwartaal teleur met zijn afgeleverde bestellingen en krijgt daarvoor de rekening gepresenteerd van de ontgoochelde beleggers. 

Meer krantenkoppen in België

Voorlopig geen terugkeer naar het podium, maar Céline Dion wil haar grootste hits wel zingen in een concertfilm

Al twee jaar vecht Céline Dion (56) tegen het zeldzame Stiff-Personsyndroom (SPS), een ongeneeslijke neurologische aandoening die spasmes veroorzaakt. Een muzikale comeback zit er voorlopig niet meer in, maar wel wil de Canadese zangeres nog een keer haar grootste hits zingen in een concertfilm. “Céline geeft niet zomaar op”, klinkt het bij een bron aan ‘The Sun’.

Lees meer »

KIJK. “Vampier” en “psychopaat”: Erdogan gaat opnieuw in de aanval tegen Netanyahu en beschuldigt VS en Europa van genocide

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan (70) heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu opnieuw afgekraakt. Volgens Erdogan is Netanyahu een “bloedzuigende vampier” en een “psychopaat”. De president uitte ook felle kritiek op de Verenigde Naties, de Verenigde Staten en Europa, die volgens hem “medeverantwoordelijk zijn voor de genocide tegen de Palestijnen”.

Lees meer »

Vormelingen klaar voor hun plechtige communie

De vormselvoorbereiding wordt in de centrumparochie traditioneel afgesloten met een vormselwake waarop alle ouders worden uitgenodigd. Na de verzorgde wake worden de catechisten en ook de ouders in de bloemetjes gezet. De vormselwake eindigt steevast met een groepsfoto van alle kinderen die straks hun plechtige communie mogen doen. Wij waren erbij om de groep vormelingen
The post Vormelingen klaar

Lees meer »

“Als mijn zoon ze niet had verkocht hadden we 100.000 euro in handen”: Lotus-aandeelhouders getuigen na overschrijding magische grens

Het aandeel van Lotus Bakeries, de Belgische koekjesfabrikant die twee maanden geleden nog zijn entree maakte in de BEL 20, heeft afgelopen week voor het eerst de kaap van de 10.000 euro overschreden. Sinds het begin van deze eeuw vermenigvuldigde de aandelenkoers met een factor 145 (!). Twee kopers van het eerste uur getuigen over een mooi, maar soms ook

Lees meer »

KIJK. 2-jarige jongen uit ‘American’s Got Talent’ gaat wereldwijd viraal met zijn uitzonderlijk talent voor wiskunde

Wie auditie doet voor ‘America’s Got Talent’ kan ook ver daarbuiten viraal gaan. Al had Devan dit grote succes misschien niet verwacht. De 2-jarige jongen maakt binnenkort zijn opwachting tijdens de audities van ‘America’s Got Talent’, maar daarvan werd nu al een voorproefje gedeeld op sociale media. Waar hij de wenkbrauwen niet liet fronsen door zijn zang- of danstalent, maar

Lees meer »

Tegen eind 2025 wil Brugge de 140 schoolomgevingen veiliger maken

Tegen eind 2025 wil Brugge de 140 schoolomgevingen veiliger maken met wegmarkeringen die automobilisten moeten aanzetten tot een gematigder snelheid, als aanvulling bij de zone 30. Dat verklaarde burgemeester Dirk De fauw tijdens de gemeenteraad dinsdagavond.
The post Tegen eind 2025 wil Brugge de 140 schoolomgevingen veiliger maken appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG TITELSTRIJD. Stilte voor de storm in het Dudenpark, in Brugge maken ze zich op voor feest – Volg de slotspeeldag op HLN!

D-Day in de bijzonder spannende titelontknoping. Met Club Brugge dat met de beste kaarten aan de slotspeeldag begint. Met een punt tegen Cercle is het áltijd kampioen. Of gaat de trofee toch nog richting Brussel, naar Union of Anderlecht? Een héle dag zit u bij HLN aan het juiste adres. Voor het laatste nieuws, de beste sfeerbeelden voor en na

Lees meer »

Uitzonderlijke sneeuwval in de Alpen is goed nieuws voor gletsjers en zomerskiërs (maar hindert het vrijmaken van de wegen)

Hoewel het al eind mei is, zijn medewerkers van de Alpenpassen nog steeds druk bezig om de wegen er sneeuwvrij te maken. Op onder andere de Galibier, Stelvio, Timmelsjoch en de Gotthardpas zijn sneeuwschuivers voortdurend in de weer. Dit jaar is het werk extra zwaar en gevaarlijk, want aan het einde van de winter is uitzonderlijk veel sneeuw gevallen in

Lees meer »

Geen proces tegen chef Willem Hiele voor slagen en verwondingen naar werknemer na onderlinge schikking

Er zal dan toch geen verdere rechtszaak komen tegen chef Willem Hiele uit Oudenburg na opzettelijke slagen en verwondingen tegen een werknemer. Vorig jaar kwamen de feiten aan het licht en wilde het parket de chef voor de correctionele rechtbank brengen. De beide partijen kwamen onderling tot een schikking, waardoor dat niet meer zal gebeuren. Dat vertelde chef Hiele zelf

Lees meer »