Just Eat Takeaway mikt op bijna 40 procent meer winst

08:50 Just Eat Takeaway verwacht over 2024 een bijna 40 procent hogere brutobedrijfswinst te boeken. De Amerikaanse dochter Grubhub blijft een molensteen rond de nek van de Nederlandse maaltijdbezorger. 

Meer krantenkoppen in België

Is Jean-Marie Pfaff binnenkort een miljoentje rijker? Iconisch truitje van Diego Maradona gaat onder de hamer

Bent u een voetbalfanaat die een miljoentje op overschot heeft? Dan is dit ongetwijfeld iets voor u. Jean-Marie Pfaff doet het truitje van Diego Armando Maradona van de hand waarin de Argentijnse superster de Rode Duivels uitschakelde op het WK van ‘86 in Mexico. Onze gewezen nationale doelman wisselde na de wedstrijd van shirtje met Maradona, die het shirt handtekende.

Lees meer »

Niet te missen: dé gids voor de Olympische Spelen in Parijs

De Olympische Spelen in Parijs naderen met rasse schreden en zoals bij elk groot sportevenement heeft HLN ook voor deze Spelen een gids in petto. Wat moet u nóg weten om alles straks vanop de eerste rij te kunnen volgen? Welke Belgen komen er in actie? En kan ik nog tickets kopen? Uw handleiding voor Parijs 2024.

Lees meer »

“Dit is de bakermat van de Belgian Cats”: samen supporteren voor Emma Meesseman op de Spelen kan in Iepers sportcentrum

In het Ieperse sportcentrum met muurschildering van Emma Meesseman kunnen haar stadsgenoten de basketster aan het werk zien tijdens de Olympische Spelen. Piet en Nathalie plaatsen een groot scherm op de plek waar Emma en andere Belgian Cats groot werden.
The post “Dit is de bakermat van de Belgian Cats”: samen supporteren voor Emma Meesseman op de Spelen kan

Lees meer »

Dijkbreuk doet vijver van 2 hectare leeglopen in Pelt

In het Hageven in Pelt is een grote vijver, van 2 hectare groot, leeggelopen. Door de vele regen van de afgelopen tijd is de dijk tussen de vijver en de Dommel doorsijpeld en is er uiteindelijk een breuk ontstaan. Het water van de vijver is in de Dommel gestroomd. Voor de natuur in de omgeving is er geen probleem. Er

Lees meer »

Ze drijven de pleinen tot wanhoop, maar de nachtwinkels doen gouden zaken: “We werken zelfs met een portier om het volk te spreiden”

Er wordt te weinig gedronken tijdens de Gentse Feesten. Tenminste, aan de togen op de pleinen. Nachtwinkels doen intussen gouden zaken, maar daardoor krijgen de pleinen het moeilijk om de gratis optredens te financieren. Het einde van de Gentse Feesten dreigt, zeggen de organisatoren. “Maar wij hebben ook recht op onze broodwinning. Geloof me: we werken keihard.”

Lees meer »

Schade aan 20.000 woningen en 1.100 voertuigen door onweer van 9 juli

Bijna 20.000 woningen hebben schade opgelopen door het zware onweer, met hevige rukwinden en soms ook hagel, van dinsdag 9 juli. Ook werd voor meer dan 1.100 voertuigen, verzekerd in omnium, een aangifte gedaan bij de verzekeraar. Dat blijkt uit een enquête van de beroepsvereniging van verzekeraars Assuralia bij de verzekeringsondernemingen. De extreme weersomstandigheden veroorzaakten onder meer in de regio

Lees meer »

Junior Ylken Seynave (17) wint BK mountainbike en pakt zo haar derde Belgische titel van het seizoen

Bijzonder straffe prestatie van junior Ylken Seynave (17) uit de Moerput in Geluwe. Zondag won ze in Beringen het BK mountainbike, dit seizoen meteen al haar derde tricolore. In januari werd ze in Meulebeke verrassend Belgisch kampioen veldrijden bij de junioren. Later won ze ook het BK tijdrijden.
The post Junior Ylken Seynave (17) wint BK mountainbike en pakt

Lees meer »