Just Eat Takeaway mikt op bijna 40 procent meer winst

08:50 Just Eat Takeaway verwacht over 2024 een bijna 40 procent hogere brutobedrijfswinst te boeken. De Amerikaanse dochter Grubhub blijft een molensteen rond de nek van de Nederlandse maaltijdbezorger. 

Meer krantenkoppen in België

“Ze werkte samen met haar vader om iedereen te bedotten”: tien maanden celstraf met uitstel voor ‘Temptation’ Megan

OnlyFans-ster Megan Desaever (24) en haar vader zijn voor de Brugse strafrechtbank schuldig bevonden aan sociale fraude en gesjoemel met coronapremies in hun voormalige horecazaak Carlito’s in Oostende. De deelneemster van ‘Temptation Island’ en ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ speelde stroman voor haar vader, die na een eerdere veroordeling geen horecazaken meer mocht runnen. Dat levert haar nu tien

Lees meer »

Gemeenteraad keurt het definitieve ontwerp van dossier Duinhoekstraat unaniem goed

Op de gemeenteraad van De Panne werd het definitieve ontwerp voor de wegenis- en rioleringswerken in de Duinhoekstraat (N386) unaniem goedgekeurd nadat schepen Wim Janssens nog eens de hele lijdensweg van het langst lopende dossier ooit in de gemeente had geschetst.
The post Gemeenteraad keurt het definitieve ontwerp van dossier Duinhoekstraat unaniem goed appeared first on KW.be.

Lees meer »

Magistraat die in opspraak kwam na ontslag minister Van Quickenborne treft geen schuld

De magistraat die in opspraak kwam na de terreuraanslag in Brussel vorig jaar, omdat een belangrijk dossier niet werd aangepakt, heeft geen fouten gemaakt. Dat stelt een intern tuchtonderzoek waarover Het Nieuwsblad bericht. Het "vergeten" dossier leidde tot het ontslag van toenmalig minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD). "Iedereen moet in de spiegel kijken", reageert die nu.

Lees meer »

LIVEBLOG CAGE WARRIORS. Jan Quaeyhaegens traint laatste keer, hier moet het gebeuren voor Q-Bomb – Kijk straks LIVE op HLN naar z’n kamp

Na zijn controversiële technische knock-out in Dublin, afgelopen oktober, stapt Jan Quaeyhaegens vandaag opnieuw de kooi in. In het Schotse Glasgow is ‘Q-Bomb’ een blikvanger op het Cage Warriors 171-event. Quaeyhaegens neemt het op tegen de Griek Konstantinos Ntelis. “Eén geweldige kamp, en ik doe weer helemaal mee”, vertelt Quaeyhaegens aan HLN. Abonnees kunnen de kamp van Quaeyhaegens LIVE bekijken

Lees meer »

“Terreurstrategie van Poetin”: Duitse minister luidt noodklok na arrestatie van Russische spionnen die aanslagen planden

Duitsland wordt opgeschrikt door een nieuwe spionagezaak voor rekening van Rusland nadat in Beieren twee vermoedelijke spionnen werden opgepakt, die aanslagen en sabotage-acties planden. De Duitse minister van Justitie, Marco Buschmann, luidt dan ook de noodklok voor de “terreurstrategie” van Vladimir Poetin. Buitenlandminister Annalena Baerbock van haar kant roept de Russische ambassadeur in Berlijn op het matje.

Lees meer »