98-jarige oma van Ariana Grande schrijft geschiedenis: oudste vrouw ooit met hitnotering in Billboard Hot 100

De grootmoeder van Ariana Grande, Marjorie Grande (98), gaat deze week de recordboeken in de Verenigde Staten in. Dankzij haar bijdrage aan het nummer ‘Ordinary Things’ van haar kleindochter staat ze sinds deze week vermeld als de oudste vrouw met een hitnotering in de Billboard Hot 100. 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG TITELSTRIJD. Ruud Vormer, vijf keer kampioen met blauw-zwart, blikt vooruit: “Club pakt de titel, zonder twijfel”

Net als vorig jaar zal de titelstrijd pas op de slotspeeldag beslist worden. Met Club Brugge, Union en Anderlecht zijn er nog drie kandidaten. Al heeft blauw-zwart wel een serieuze streep voor. Met een punt tegen Cercle is het zondag áltijd kampioen. Welke andere scenario’s zijn er nog mogelijk? Heeft Anderlecht nog een (water)kans? Volg de ontknoping op de voet

Lees meer »

Eerste editie Jong Helkijn Cup moet jeugd verenigen

Dit weekend sluit de jeugdafdeling van voetbalclub Jong Helkijn het huidige voetbalseizoen af. Met de eerste editie van de Jong Helkijn Cup probeert organisator Valtin Demuynck een succesverhaal te starten. De afscheidnemende jeugdcoach probeert een laatste keer de jeugd te herenigen.
The post Eerste editie Jong Helkijn Cup moet jeugd verenigen appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Terras had nooit mogen opengaan”: fouten in constructie zorgden wellicht voor dodelijke instorting van terras in Mallorca

Het (pas vernieuwde) dakterras dat donderdag is ingestort op het Spaanse eiland Palma de Mallorca, en zo aan vier mensen het leven kostte, was veel te zwaar voor de draagstructuur waarop het rustte. Dat er fouten zijn gebeurd door de aannemer valt dus niet te ontkennen. Volgens een eerste conclusie was het terras ook niet vergund: “Dat terras had nooit

Lees meer »

Sofie (48) zoekt vrijwilligers voor plantjesweekend van Kom op tegen Kanker: “We gaan voor 1.500 azalea’s”

Sofie Coudyzer is nu al op zoek naar vrijwilligers voor het plantjesweekend van Kom op tegen Kanker in september. “Omdat het niet gemakkelijk is om voldoende mensen te vinden die in dat weekend zich een halve, hele, twee of drie dagen willen vrijmaken om azalea’s voor het goede doel te verkopen op een of andere locatie in Lendelede”, zegt Sofie,

Lees meer »

Meer dan 200 inbreuken bij grote controleactie op rust van vrachtwagenbestuurders

De grote controleactie van politie- en inspectiediensten in het Antwerpse havengebied op het respecteren van de rust(tijden) van vrachtwagenbestuurders heeft meer dan 200 vaststellingen van inbreuken opgeleverd. Voor 135 bestuurders was er geen gepaste accommodatie zoals een hotel voorzien, 70 vrachtwagens of chauffeurs voldeden niet aan de terugkeerplicht om regelmatig eens terug naar het thuisland te rijden.

Lees meer »