98-jarige oma van Ariana Grande schrijft geschiedenis: oudste vrouw ooit met hitnotering in Billboard Hot 100

De grootmoeder van Ariana Grande, Marjorie Grande (98), gaat deze week de recordboeken in de Verenigde Staten in. Dankzij haar bijdrage aan het nummer ‘Ordinary Things’ van haar kleindochter staat ze sinds deze week vermeld als de oudste vrouw met een hitnotering in de Billboard Hot 100. 

Meer krantenkoppen in België

Klant brengt wagen naar garagist omdat ze denkt gevolgd te worden en krijgt haar gelijk: “Er hangt hier een zendertje”

De Amerikaanse garagist Joey kreeg vorige week een vreemd verzoekje van een klant. Een vrouw bracht haar auto binnen voor een controle, omdat ze al dagenlang het gevoel had dat iemand haar wagen achtervolgde. En gelijk had ze, na urenlang zoeken vond Joey een zendertje aan de onderkant van haar wagen. “Het zat in een magnetisch doosje, ingepakt in tape”,

Lees meer »

Rechter onbevoegd om te oordelen over dispuut rond stadion KV Oostende met Marc Coucke

De Brugse rechtbank van eerste aanleg heeft zich in kort geding onbevoegd verklaard om te oordelen over een dispuut rond het stadion van KV Oostende. Een vennootschap van Marc Coucke dagvaardde de stad Oostende en de curator van de club, omdat het een plaatsbeschrijving wil laten uitvoeren. De zaak werd naar de ondernemingsrechtbank verwezen.
The post Rechter onbevoegd om

Lees meer »

? “De beste renner ter wereld is Pogacar. Evenepoel is de tweede beste”

De Tour zit erop. Tadej Pogacar heeft met z’n zesde ritzege z’n derde eindzege in de Ronde van Frankrijk – voor zover dat nog nodig was – nog wat meer kleur gegeven. “Fysiek en mentaal is Pogacar een unicum”, stelt onze wieleranalist Michel Wuyts in onze podcast ‘De Tour van Wuyts & Vlaeminck’. “Evenepoel heeft bewezen dat hij een volle

Lees meer »

Jongeman (18) opgepakt die schoten lost met alarmpistool in Duffel

In Duffel is een jongeman (18) opgepakt die schoten heeft gelost met een alarmpistool. Dat bevestigen politie en parket. Intussen is de man opnieuw vrijgelaten. Het is nog niet duidelijk wat er precies aan de hand was. Op sociale media reageerden heel wat ongeruste buurtbewoners die de schoten hadden gehoord en een helikopter hadden zien overvliegen. Er vielen geen gewonden.

Lees meer »

Trump belooft “Republikeinse vloedgolf” op eerste campagnerally na aanslag: “Democraten hebben geen idee wie hun kandidaat is”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft in de Verenigde Staten opnieuw een campagnebijeenkomst bijgewoond, 1 week na de aanslag waarbij hij lichtgewond raakte. Ook zijn kersverse running mate J.D. Vance was er voor het eerst bij. Op de rally zei Trump dat hij een kogel trotseerde voor de democratie, en hij had ook kritiek op de veiligheidsdiensten.

Lees meer »