Zeldzaam stormweer veroorzaakt chaos op luchthaven en in de straten van Dubai

De internationale luchthaven van Dubai, een van de drukste ter wereld, heeft dinsdagavond alle inkomende vluchten omgeleid. Stortregens veroorzaakten er overstromingen. In Dubai is men geen noodweer gewoon.

 

Meer krantenkoppen in België

“Wie geen gordel droeg vloog met hoofd tegen plafond”: één dode na zware turbulentie op vlucht van Londen naar Singapore, filmpje toont ravage in vliegtuig

Tijdens een vlucht van Londen naar Singapore is zware turbulentie ontstaan. Daarbij is een 73-jarige Brit om het leven gekomen. Het toestel van Singapore Airlines moest iets voor 16 uur lokale tijd een noodlanding maken in de Thaise hoofdstad Bangkok. Mogelijk werd een hartaanval hem fataal, stelt de directeur van de luchthaven. Dertig anderen raakten gewond, zeven onder hen zouden

Lees meer »

Knokke-Heist organiseert openbare verkoop van tweedehandsfietsen voor slachtoffers van diefstal en mensen met beperkt inkomen

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist verkoopt op zaterdag 25 mei een 50-tal tweedehands fietsen. De fietsen worden beschikbaar gesteld voor mensen die slachtoffer werden van een fietsdiefstal, voor studenten en personen met een beperkt inkomen.
The post Knokke-Heist organiseert openbare verkoop van tweedehandsfietsen voor slachtoffers van diefstal en mensen met beperkt inkomen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koetsier Guy Hoste drukt zijn stempel op het toerisme in Tieltse regio met de komst van Brugse paardentram nadat hij ook al B&B opende

Met een authentieke Brugse paardentram de toeristische troeven van Tielt ontdekken? Het kan deze zomer dankzij een unieke samenwerking tussen de Tieltse Gidsenkring en Guy Hoste. Al is de tram lang niet de enige bijdrage van de veelzijdige Ruiseledenaar aan het toerisme in de regio. “Toen ik hier twee jaar geleden kwam wonen ben ik meteen verliefd geworden op de

Lees meer »

Gaat ‘Thermomixbende’ vrijuit?Rechter weert info van telefonie-onderzoek uit dossier: “Dit is tegen alle regels van de privacy”

“Het recht op een eerlijk proces is miskend en alle bewijs dat via het retro-actief telefonie-onderzoek is verkregen, moet uit het dossier worden geweerd.” De rechter in Kortrijk oordeelde dat er in het onderzoek naar een Brusselse bende, die verdacht wordt van de roof van 921 Thermomixen en dure stofzuigers van het merk Kobold in Beveren-Leie bij Waregem, geen wettelijke

Lees meer »

Matthijs Demeulenaere opent tandartsenpraktijk Madenti

Langs de stationsstraat in Beernem opende de Wingense tandarts Matthijs Demeulenaere een nieuwe praktijk. De 26-jarige tandarts werkt nu bij een praktijk in Torhout en Roeselare en kiest weldra volledig voor zijn eigen kabinet. Op termijn is er in zijn gebouw ruimte voor zes tandartsen.
The post Matthijs Demeulenaere opent tandartsenpraktijk Madenti appeared first on KW.be.

Lees meer »