Waarde van Tesla zakt onder 470 miljard euro

De waarde van Tesla is dinsdag onder de 500 miljard dollar (omgerekend ongeveer 470 miljard euro) gezakt. Het aandeel koerste tussentijds lager dan 154 dollar per aandeel, een min van ruim 4 procent. 

Meer krantenkoppen in België

Bijen in de bloemetjes tijdens Week van de Bij

Vanaf zondag 26 mei start de Week van de Bij. Meulebeke wil in die week extra inzetten op nestgelegenheid, voldoende voedselaanbod en pesticide-reductie voor bijen en andere bestuivers. Schepen van Leefmilieu Danny Bossuyt legt uit: “Op dinsdag 28 mei is er om 19.30 uur een informatieve avondsessie in het lokaal dienstencentrum. Op zaterdag 1 juni
The post Bijen in

Lees meer »

Dag nadat “nieuwe rooftop bar” werd onthuld: zeker vier doden en 27 gewonden nadat terras op Mallorca instort

Drama op het Spaanse vakantie-eiland Mallorca: donderdagavond stortte een vol terras op de eerste verdieping van een restaurant/club in en viel dit op het terras op de begane grond. Er zijn zeker vier doden te betreuren en minstens 27 mensen raakten gewond. Zeven gewonden zouden in levensgevaar verkeren. Mogelijk loopt de dodentol verder op, vrezen plaatselijke media.

Lees meer »

“PV voor slagen en verwondingen opgesteld”: politie op zoek naar Club-fan die Cercle-keeper slag in gezicht gaf tijdens veldbestorming

De voetbalcel van de Brugse politie is een onderzoek gestart naar een incident tijdens de veldbestorming zondagavond in het Jan Breydelstadion. Daarbij werd Cercle-doelman Warleson tegen de grond gewerkt en kreeg hij een slag in het gezicht. Bij de politie bevestigen ze dat er proces-verbaal werd opgesteld.
The post “PV voor slagen en verwondingen opgesteld”: politie op zoek naar

Lees meer »

Voetbaltornooi voor de jeugd in Deerlijk

Veel ploegen en veel supporters waren aanwezig voor het jeugdvoetbaltornooi van Deerlijk Sport. Enkel de zaterdagnamiddag zorgde een lange regenbui voor wat hinder.
The post Voetbaltornooi voor de jeugd in Deerlijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Personal trainer van Taylor Swift onthult haar extreme regime voor de Eras Tour: “Andere mensen zouden moeten overgeven”

Elke dag urenlang op een podium rondspringen, dansen én toonvast zingen: het is een uitputtingsslag die Taylor Swift (34) kinderspel doet lijken tijdens haar Eras Tour. Maar niets is minder waar, de zangeres volgt een strikt en extreem regime om de intense wereldtour vol te houden. Taylors personal trainer onthult voor het eerst wat haar precieze work-out en dieet inhouden.

Lees meer »

CD&V zet met Marijke en Dorothy in op lokaal verenigingsleven: “Nadruk leggen op familiale karakter van onze badstad”

Met Dorothy Marrannes en Marijke Vileyn lost CD&V opnieuw twee namen voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. “Twee dames die al decennialang stevig geëngageerd zijn in het verenigingsleven van onze badstad”, zegt Sandy Buysschaert.
The post CD&V zet met Marijke en Dorothy in op lokaal verenigingsleven: “Nadruk leggen op familiale karakter van onze badstad” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GAZA. VS: groot Israëlisch grondoffensief in Rafah “niet gerechtvaardigd” – Politie zet traangas in bij manifestatie aan Israëlische ambassade in Ukkel

Israëlische tanks hebben het centrum van Rafah bereikt. Dat zeggen getuigen dinsdag tegen persbureau ‘Reuters’. De Israëlische troepen zouden gezien zijn bij de Al Awsamoskee, een centraal punt in de stad. De brand in een vluchtelingenkamp waarbij zondag volgens lokale autoriteiten 45 Palestijnen om het leven kwamen, kan niet alleen veroorzaakt zijn door de munitie waarmee Israël een nabijgelegen doelwit

Lees meer »

Leerlingen SASK worden tweede in MNM-wedstrijd

Het was heel druk in de sportzaal van SASK in Sint-Michiels. De leerlingen namen de voorbije maanden deel aan de VIP 2024-wedstrijd van Sport Vlaanderen en slaagden met glans voor de opdrachten. Daardoor waren ze genomineerd als topdrieschool van het secundair onderwijs en mochten ze deelnemen aan het finalespel dat rechtstreeks uitgezonden werd op MNM.
The post Leerlingen SASK

Lees meer »