Suzan & Freek zorgen voor instant blijheid en Jasper Steverlinck weet opnieuw te ontroeren: dit was ‘Liefde voor muziek’

Van ‘Trophy Wall’ over ‘Im Not Fine’ tot ‘Nothing Good’: vanavond waren de nummers van Johannes Genard van School is Cool aan de beurt in ‘Liefde voor muziek’. Stan Van Samang zorgde met zijn gospelgoor alvast voor een historisch moment en Jasper Steverlinck wist ook nu een gevoelige snaar te raken. 

Meer krantenkoppen in België

5 gauwdieven opgepakt voor diefstallen op Tomorrowland: “Bij huiszoeking deel van de buit teruggevonden”

De Antwerpse politie heeft 5 Colombiaanse gauwdieven gearresteerd die vorig weekend actief zijn geweest op Tomorrowland. Eerder konden ze al 16 verdachten opgepakt op het festival zelf, nu zijn er nog 5 andere verdachten gevat tijdens een huiszoeking in Sint-Joost-ten-Node. De agenten vonden er gestolen gsm’s terug, 4000 euro, een stukgetrokken gouden halsketting en laptops.

Lees meer »

Israëlische premier Netanyahu spreekt Amerikaans Congres toe: “Geef ons sneller wapens en we zullen de klus sneller klaren”

In zijn toespraak in het Amerikaanse Congres heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu gezegd dat hij niet zal rusten totdat alle gijzelaars uit Gaza weer thuis zijn. Hij heeft ook een oproep gedaan aan de VS voor meer militaire steun voor zijn oorlog in Gaza. Ondertussen waren duizenden demonstranten op straat gekomen om tegen zijn komst te protesteren. Ook in

Lees meer »

Autodidact Pascal Alles wint Nederlandse fotowedstrijd

Fotomagazine Zoom.nl organiseerde een grote wedstrijd waaraan liefst 1.567 kandidaten deelnamen. Gistelnaar Pascal Alles (58) kwam als winnaar uit de bus met een mooi portret van zijn zus.
The post Autodidact Pascal Alles wint Nederlandse fotowedstrijd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fien Germijns nieuwe best verdienende vrouw en in haar spoor volgen steeds meer jonge vrouwen: ook deze gezichten bindt de VRT exclusief aan zich

Fien Germijns is de best verdienende vrouw bij de VRT, met minstens 300.000 euro bruto per jaar. Ze heeft daarmee Siska Schoeters voorbijgestoken, die twee jaar geleden nog een reprimande kreeg na haar klacht over de loonkloof met de mannelijke superkanonnen. Maar de openbare omroep maakt wel degelijk werk van meer vrouwen en meer jongeren bij de schermgezichten die ze

Lees meer »

Geertruide en Marcel uit Izegem klinken op hun gouden jubileum

Burgemeester Bert Maertens en schepenen Kurt Himpe en Tom Verbeke gingen in feestzaal Hoornaert in Kachtem Marcel Corteville (74) en Geertruide Vandommele (76) feliciteren met hun huwelijksjubileum.
The post Geertruide en Marcel uit Izegem klinken op hun gouden jubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sint-Victorbrood voor 75 huisgezinnen in Komen

Naar aanleiding van de naamdag van Sint-Victor, de patroonheilige van de molenaars, werden door het Comité Moulin Soete vzw in de vroege morgen van 21 juli huisbezoeken gebracht aan ouderen en alleenstaanden van Ten Brielen.
The post Sint-Victorbrood voor 75 huisgezinnen in Komen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ryanair verwacht deze zomer nog “aanzienlijke prijsdaling”: wat is er aan de hand? En volgen de andere maatschappijen?

Ryanair verwacht zijn tickets de komende maanden goedkoper aan de man te moeten brengen. De koning van de lagekostenvluchten moest dit voorjaar al onverwacht hoge kortingen geven om zijn vliegtuigen gevuld te krijgen. Luchtvaarteconoom Wouter Dewulf (UAntwerpen) legt uit wat er aan de hand is en of vliegen bij andere maatschappijen binnenkort ook goedkoper wordt.

Lees meer »

Loppem Zingt wordt swingend feest voor de hele familie

Daags voor Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart nodigt het Feestcomité Loppem weer uit voor een gratis volks meezingfeest op het dorpsplein. Loppem Zingt verbindt op 14 augustus vanaf 20 uur familiair gezellig het dorp. De feesttherapeut warmt een uur vooraf de kleinsten op. Vanaf 23 uur nemen dj’s Sven Ornelis en Francis Hoste het over.
The post Loppem Zingt wordt swingend feest

Lees meer »

B&B BBruT al maanden volboekt na ‘Met Vier in Bed’: “Sinds die maximumscore ging het echt hard voor ons”

Een jaar nadat David Verheyden (49) en Saskia Vermeersch (52) in ‘Met Vier in Bed’ een maximumscore behaalden, gaat het nog steeds bijzonder goed met hun B&B BBruT in Dudzele. “Ik heb mijn hoofdjob in Oostende nog wat teruggeschroefd om alles hier samen met Saskia rond te krijgen”, zegt David Verheyden. “En we hebben op het domein nu ook nog

Lees meer »