Steekpartij na discussie in Sint-Niklaas: man (26) ernstig gewond, 20-jarige dader gevat

Op de Grote Markt in Sint-Niklaas vond maandag een steekpartij plaats. Een 26-jarige man uit Beveren raakte daarbij ernstig gewond nadat hij door een jongeman van 20 verschillende keren werd gestoken met een mes.

 

Meer krantenkoppen in België

Bekijk: Cercle-doelman Warleson wordt vlak na affluiten onderuit getackeld en geslagen door vierende Club-fan

In het tumult na de veldbestorming na Club Brugge – Cercle Brugge heeft zich een weinig fraai incident voorgedaan: Cercle-doelman Warleson werd immers door een Club-fan onderuit gehaald en heeft ook nog een slag in het gezicht gekregen. Dat is te zien op beelden die rondgaan op sociale media en werd ook bevestigd door de Braziliaanse doelman.
The post

Lees meer »