Steekpartij na discussie in Sint-Niklaas: man (26) ernstig gewond, 20-jarige dader gevat

Op de Grote Markt in Sint-Niklaas vond maandag een steekpartij plaats. Een 26-jarige man uit Beveren raakte daarbij ernstig gewond nadat hij door een jongeman van 20 verschillende keren werd gestoken met een mes.

 

Meer krantenkoppen in België

Nadat twee jongeren sterven na elektrocutie door bovenleiding: niet hun eerste stunt, maar deze keer wel met fatale gevolgen

Een stevige portie durf liep voor twee jongeren uit het Brusselse Laken woensdagnacht fataal af. Toen Ibrahim M. (20) op een bovenleiding van een spoorweg klauterde, kreeg hij een schok van 3.000 volt door zijn lichaam. Zijn vriend Amin S. (19) werd vermoedelijk meegesleurd in de val. Volgens de oom van de jongste was het niet de eerste keer dat

Lees meer »

Céline Dion zingt vanop de Eiffeltoren voor het eerst sinds diagnose van stiff-person-syndroom tijdens openingsceremonie Olympische Spelen

Het gonsde van de geruchten dat Céline Dion zou optreden op de Olympische Spelen, en de geruchten bleken waarheid. En hoe! Vanop de Eiffeltoren sloot de Canadese zangeres de openingsceremonie van de Olympische Spelen af. Het is de eerste keer dat Dion op het podium staat sinds ze naar buiten bracht dat ze aan het stiff-person-syndroom lijdt.

Lees meer »

Pilootproject ‘Junior Lifeguards’ wil jongeren warm maken voor strandreddersgebeuren: “Een win-win-winsituatie

Het nieuwste pilootproject ‘Junior Lifeguards’, een samenwerking met verzekeraar AXA Belgium, Stad Nieuwpoort en IKW, zet sterk in op strandveiligheid. Kinderen tussen 8 en 16 jaar worden spelenderwijs vertrouwd gemaakt met enkele basisbeginselen van strandbewustzijn, strand- en waterveiligheid en EHBO.
The post Pilootproject ‘Junior Lifeguards’ wil jongeren warm maken voor strandreddersgebeuren: “Een win-win-winsituatie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stad Antwerpen regulariseert bouwovertredingen van vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary, Groen verontwaardigd

Oppositiepartij Groen in Antwerpen is er niet over te spreken dat de bouwovertredingen van vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary zijn geregulariseerd door de stad. Het luxehotel diende een nieuwe vergunningsaanvraag in om de overtredingen te regulariseren, en de stad heeft de aanvraag goedgekeurd. "Een onbegrijpelijke beslissing", vindt Groen-fractieleidster Ilse Van Dienderen.

Lees meer »

“Kan je geloven dat ze dat opgeschreven hebben?”: wat is het ophefmakende ‘Project 2025’ waartegen Kamala Harris van leer trekt?

Democratisch presidentskandidate Kamala Harris trok tijdens haar eerste verkiezingsrally gisteravond al meteen ten strijde tegen ‘Project 2025′, een ophefmakend draaiboek voor een mogelijke tweede ambtstermijn van Donald Trump. “Kan je geloven dat ze dat opgeschreven hebben?”, vroeg ze zich luidop af. Maar wat staat er precies in dat plan?

Lees meer »