Proximus geeft bijna 10.000 werknemers extra bonus

20:52 Proximus doet zijn personeelsleden een geste. De telecomgroep vindt dat hun bonus over 2023, die wettelijk vastgelegd is, te laag uitvalt en verdubbelt het budget ruimschoots. 

Meer krantenkoppen in België

Nicki Minaj deelt nieuwe video van bewaker op Schiphol na arrestatie voor softdrugs: “Alles wat ze deden was illegaal”

Nicki Minaj (41) heeft geen goed woord te zeggen over haar bezoek aan Nederland. De politie arresteerde haar zaterdagavond op de luchthaven van Schiphol vanwege de aanwezigheid van softdrugs in haar bagage, waardoor ze haar optreden in Manchester later die avond moest annuleren. Op Instagram deelt ze nu beelden van enkele bewakers die komen vragen om haar tassen opnieuw te

Lees meer »

“Hollandse maatjes moeten eerst in Oostende blijven toekomen”: Maatjescomité vreest voor kapers op de kust

Op 19 juni komen de eerste maatjes aan in Oostende. Het Maatjescomité organiseert net als de voorbije 48 jaar festiviteiten rond de lekkernij. Alleen zijn er kapers op de kust. “Andere steden en gemeenten willen de eerste zijn, terwijl wij als vissersstad eigenlijk al de voorbije 48 jaar als eerste de zogenaamde Hollandse Nieuwe aan wal brengen”, zegt organisator Glenn

Lees meer »

50 maanden cel voor zeventiger die personeel van 2 zorgcentra bedreigd

De rechtbank van Tongeren heeft een man van 70 veroordeeld tot een gevangenisstraf van 50 maanden, waarvan een deel met uitstel. Na zijn internering in het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum (OPZC) van Rekem bleef hij het personeel lastigvallen en bedreigen. Ook in het dienstencentrum De Bolster in Maasmechelen begon hij een terreurcampagne nadat hij te horen kreeg dat hij er niet

Lees meer »

Samuel ‘Ego’o’: hij veegde ook Mourinho en De Bruyne de mantel uit, maar wie is Kameroens bondsvoorzitter die in de clinch ging met Brys?

Een erelijst van hier tot in Tokio en een ego dat op z’n minst even groot is: maak kennis met Samuel Eto’o (43), de bondsvoorzitter van Kameroen, met wie Marc Brys gisteren in de clinch ging. Slecht idee, want Eto’o is een trotse man die voor niets of niemand inbindt. Dat deed hij ook niet als voetballer. Vraag maar aan

Lees meer »

De stralende eerstecommunicanten van gbs KlavertjeVier

Op zondag om 9 uur mochten de leerlingen van Gemeentelijke Basisschool KlavertjeVier uit Moorslede hun eerste communie ontvangen. We zien Tuur Claerbout, Isolde Derycke, Julia Deschoenmaecker, Elise Rommel, Lion Verbrigghe, Imano Verstraete, Kymani Verstraete, Matteo Wyckaert, Marie Decaestecker, Odile Buyse, Cassidey Deleu, Gauthier Dezitter, Belle Geryl, Lily-Roos Leenknecht, Blanka Lesczak, Rogé Lybeer, Helena Saelen, Lize
The post De stralende

Lees meer »

Geen Oostendse overwinning in Sing Again

Vrijdagavond viel het doek over de nieuwe talentenshow Sing Again en werd één iemand bekroond tot ultieme winnaar van 35 jaar talentenjachten. Die eer kwam de 17-jarige Marjolein uit Gent te beurt, die in 2016 op 9-jarige leeftijd iedereen met open mond achterliet in Belgium’s Got Talent. Seppe Herreman en Lola Obasuyi uit Oostende beten in het zand. Lola bereikte

Lees meer »

Noodtoestand Nieuw-Caledonië wordt maandagavond opgeheven

De noodtoestand in Nieuw-Caledonië, waar het al wekenlang onrustig is, zal maandagavond om 20.00 uur (in Parijs, dinsdag 5.00 uur lokale tijd) worden opgeheven. Dat heeft het Franse presidentschap zondagavond bekendgemaakt, dat verder meedeelde 480 mobiele gendarmes in te zetten in het overzeese gebied.

Lees meer »

Brugge hoest de helft van de kosten voor de heraanleg van de Sint-Jorisstraat op

“Waarom hoest de Stad Brugge de helft van de kosten voor de heraanleg van de Sint-Jorisstraat op, als de onderaannemer een fout gemaakt heeft?” Met die woorden hekelde oppositieraadslid Stefaan Sintobin (VB) tijdens de gemeenteraad de ‘slechte’ onderhandelingen van het stadsbestuur.
The post Brugge hoest de helft van de kosten voor de heraanleg van de Sint-Jorisstraat op appeared first

Lees meer »

Ondanks eerdere veroordeling blijft Kortrijkse aannemersfamilie werkkrachten uitbuiten: vader en zoon riskeren zes jaar cel

Een 28-jarige Roemeen en zijn 58-jarige vader uit Kortrijk riskeren voor de Brugse rechtbank zes jaar effectieve celstraf en een monsterboete voor mensenhandel in de bouwsector. De twee zijn niet aan hun proefstuk toe.
The post Ondanks eerdere veroordeling blijft Kortrijkse aannemersfamilie werkkrachten uitbuiten: vader en zoon riskeren zes jaar cel appeared first on KW.be.

Lees meer »