Prinses Eléonore viert 16de verjaardag: paleis deelt nieuwe foto’s van jongste kind Filip en Mathilde

Net nadat koning Filip (64) zijn verjaardag heeft gevierd, staat er alweer een nieuwe feestelijke gelegenheid voor de deur. Dit keer is het de beurt aan zijn jongste dochter, prinses Eléonore. Zij mag vandaag 16 kaarsjes uitblazen. Ter ere van deze verjaardag heeft het koninklijk paleis twee nieuwe foto’s vrijgegeven. 

Meer krantenkoppen in België

“Altijd weer opstaan, rug rechten en ‘voesj’ doen”: het Tourdebuut van Evenepoel door de ogen van papa Patrick (en mama Agna)

Het zal je kind maar wezen. Derde in zijn allereerste Tour. Met ritwinst en de witte trui van beste jongere erbovenop. “Trots en blij”, maakte Remco Evenepoel papa Patrick en mama Agna, die in alle discretie en anonimiteit van de avonturen van hun zoon hebben genoten. “Een vuistje in onze WhatsApp-groep volstond om te weten: hij blinkt in zijn vel.”

Lees meer »

Mag ‘opgeviste’ Jente Hauttekeete dan tóch niet deelnemen aan de Spelen? “Ik wacht op duidelijk antwoord”

Jente Hauttekeete kan mogelijk toch niet aan de Olympische Spelen in Parijs deelnemen. De meerkamper nam in principe na het forfait van de Canadese regerende wereldkampioen tienkamp Pierce LePage diens plaats in als eerste reserve. Maar omdat World Athletics zijn quotum van atleten al zou overschreden hebben, zou er voor Hauttekeete geen plaats meer zijn in de Franse hoofdstad.

Lees meer »

25.000 toeschouwers zien Girmay nat na-Tourcriterium Herentals winnen

Groene trui Biniam Girmay heeft in een overvol Herentals het na-Tourcriterium Herentals Fietst gewonnen. Bij de na-Tourcriteriums in Aalst en Roeselare stond hij al op het podium, maar in Herentals kwam hij als eerste over de meet. Het was gezellig druk in Herentals. "Het is vooral de ambiance. De wielrenners zijn mooi meegenomen."

Lees meer »

25 jaar lang belden we aan in Vlaamse straten. Maar hoe gaat het nu? “Wat ik nooit had verwacht, is gebeurd: ik ben weer gelukkig”

Morgen start onze absolute zomerklassieker weer en krijgt u een week lang, elke dag, gewone Vlaamse verhalen, opgeraapt achter gewone Vlaamse gevels. Dit keer bellen we telkens aan in de Veldstraat 5 en dat wordt een extra feestelijke editie, want de 25ste al. Journaliste Sabine Vermeiren dook in een kwarteeuw aan archief en diept vier oude verhalen op van eerdere

Lees meer »

Rapper Soufiane Eddyani weer in de cel omdat hij enkelband had doorgeknipt: aanklager eist vijf jaar cel wegens verkrachting minderjarige meisjes

De Antwerpse rapper Soufiane Eddyani, bekend van de hit God Vergeef Me zit opnieuw in de gevangenis. Eddyani werd opgesloten omdat hij onder invloed van lachgas zijn elektronische enkelband had doorgeknipt. Eddyani stond dinsdag in Antwerpen voor de rechter, wegens de verkrachting van drie jonge meisjes. De procureur eist vijf jaar gevangenisstraf.

Lees meer »

Vijf donderdagen puur genieten van 30ste editie orgelconcerten

Donderdag 1 augustus start de 30ste editie van de orgelconcerten in de Sint-Pieterskerk van Oostkamp. Vijf donderdagen lang kun je luisteren naar verschillende orgelisten op het Pels-orgel of op het Van Eynde-orgel in de Sint-Pieterskerk.
The post Vijf donderdagen puur genieten van 30ste editie orgelconcerten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marie komt ten val tijdens première Samson & Marie Zomershow’ in Plopsaland De Panne: “Het zag er dramatischer uit dan hoe het voelde”

Maandag vanaf exact 13 uur genoten heel wat kinderen, samen met mama, papa of een ander familielid, van de nieuwe ‘Samson & Marie Zomershow’ in Plopsaland De Panne. Op het einde van deze 40 minuten durende voorstelling kwam Marie ten val. Gelukkig kon ze erger voorkomen. Samson, de burgemeester en brandweerman Bill kregen bijna de slappe lach.
The post

Lees meer »

Opmerkelijke beelden tijdens Nederlandse tv-uitzending: redacteuren steken middelvingers naar elkaar op

Wie maandag naar de uitzending van het Nederlandse programma ‘Editie NL’ keek, werd daar geconfronteerd met opmerkelijke beelden. Toen er live geschakeld werd naar ‘RTL Nieuws’, was op de achtergrond te zien hoe twee redacteuren elkaar de middelvinger toonden. Ze werden op hun gedrag aangesproken, laat een woordvoerder van RTL weten aan het Algemeen Dagblad.

Lees meer »