Prinses Eléonore viert 16de verjaardag: paleis deelt nieuwe foto’s van jongste kind Filip en Mathilde

Net nadat koning Filip (64) zijn verjaardag heeft gevierd, staat er alweer een nieuwe feestelijke gelegenheid voor de deur. Dit keer is het de beurt aan zijn jongste dochter, prinses Eléonore. Zij mag vandaag 16 kaarsjes uitblazen. Ter ere van deze verjaardag heeft het koninklijk paleis twee nieuwe foto’s vrijgegeven. 

Meer krantenkoppen in België

Thierry Beyts pakt nu uit met boek over duistere Brugse verledens

Thierry Beyts (73) heeft een tweede boek geschreven, Duistere Brugse Verledens. Eerder al pakte deze Bruggeling uit met Tijdloze Brugse Verledens, waarin hij bekende Bruggelingen als Anne De Beir, Louis De Potter, Guido Gezelle, Jules Du Jardin, Andre De Meulemeester en Michel Van Maele in fictieve gesprekken aan het woord liet.
The post Thierry Beyts pakt nu uit met

Lees meer »

To Lam aangesteld als nieuwe president Vietnam

De Vietnamese Communistische partij heeft minister van Openbare Veiligheid To Lam aangesteld als nieuwe president. Dat hebben de staatsmedia zaterdag gemeld. Zijn voorganger Vo Van Thuong moest in maart ontslag nemen na een groot anticorruptieonderzoek. Hij was een jaar eerder president geworden.

Lees meer »

Zwemclub ROSC is succesvol op eigen Speedomeeting: “We zitten op het goede spoor”

De Royal Ostend Swimming Club organiseerde zijn jaarlijkse Speedomeeting in het stedelijk zwembad Brigitte Becue. “Bijna iedereen heeft voor een persoonlijke besttijd gezorgd en we hebben heel veel medailles behaald. We zitten weer op het goede spoor”, vindt hoofdcoach Brian Ryckeman.
The post Zwemclub ROSC is succesvol op eigen Speedomeeting: “We zitten op het goede spoor” appeared first on

Lees meer »

Belgische staat aan boord bij Umicore

18:42 De Belgische staat heeft via zijn financiële arm SFPIM een belang van 5 procent opgebouwd in Umicore. Hij verankert daarmee de Belgische materialengroep en is voortaan de vijfde grootste aandeelhouder…

Lees meer »

Wie heeft Mathieu Ghyselen (37) uit Ieper gezien?

Op maandag 13 mei omstreeks 17 uur had de 37-jarige Mathieu Ghyselen uit Ieper een laatste telefonisch contact met zijn familie. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Mathieu Ghyselen (37) uit Ieper gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Trucker was ooggetuige van drieste aanval in Normandië: “Cipier lag op de grond, met bebloede handen aan zijn hoofd”

Twee cipiers werden doodgeschoten, twee anderen verkeren in kritieke toestand. Dat is de zware balans van een raid in het Franse departement Eure (Normandië) gisterochtend op een busje dat gedetineerden vervoert. De gevangene, de 30-jarige crimineel Mohamed Amra, kon zo ontsnappen. Inmiddels zijn twee uitgebrande voertuigen teruggevonden, maar de daders en de gevangene zijn nog altijd op de vlucht. De

Lees meer »

Smakeloos of net heel trendy? ABBA verklapt waarom z’n kozen voor extravagante podiumoutfits

Niet alleen de muziek van de Zweedse groep ABBA zit in het collectieve geheugen, ook hun opvallende podiumoutfits zijn legendarisch in popgeschiedenis. Waarom koos de band voor die opvallende kostuums op het podium? Daarop biedt de documentaire ‘ABBA Against The Odds’ een antwoord. Het is dit jaar exact vijftig jaar geleden dat ABBA het Eurovisiesongfestival won met ‘Waterloo’.

Lees meer »