Pochettino waarschuwt “kinderen” van Chelsea na ontluisterend tafereel: “Wie dit nog eens doet, buiten”

Is de Premier League in de ban van Cole Palmer (21) na zijn vier goals maandagavond tegen Everton (6-0), dan smult de media van de even opzienbarende als wansmakelijke penaltyrel die de match ontsierde. Zowel Nicolas Jackson als Noni Madueke eisten de bal op, terwijl Palmer de vaste penaltynemer van de Chelsea is. Mauricio Pochettino reageerde na afloop furieus. “Dit is echt schandelijk.” 

Meer krantenkoppen in België

Hoe trainingsbeest in Evenepoel na zware val weer toewerkt naar beste Tourniveau: “Conditioneel moet hij nog stapjes zetten”

Kreunend en steunend kwam hij begin april uit een Baskisch bosje gesukkeld. Caida, Remco Evenepoel (24). Zondag, bijna twee maanden na datum, keert de Belgische kampioen in de Dauphiné terug in koers. Gretig, competitief. Dat zeker. Maar ook met conditionele groeimarge richting Tour. “We mogen de lat nog niet te hoog leggen.” Een chronologie.

Lees meer »

Demi Moore zet zich opnieuw op de kaart met bloederige horrorfilm: “Het zijn een paar uitdagende jaren geweest”

Van “walgelijk” en “verontrustend” tot “meesterlijk” en “onvergetelijk”. Op het Filmfestival van Cannes roept de nieuwe horrorfilm ‘The Substance’ heftige reacties op. Maar over één ding zijn alle kijkers het eens: Demi Moore schittert op haar 61ste als nooit tevoren. Al was de Amerikaanse actrice haar glans bijna kwijtgeraakt. Van een bijzonder moeilijke jeugd tot enkele mislukte relaties: de ex

Lees meer »

“Voor het eerst zonder decor en kostuum op een podium”: verrassende carrièrewending voor Herman Verbruggen

“Ik ben hier vier weken ongezond nerveus voor geweest.” Herman Verbruggen (61) gooit het over een andere boeg: de ‘F.C. De kampioenen’-acteur ontpopt zich tot comedian. Al wil hij niet zo genoemd worden: “Dat is een te grote eer.” Hij heeft zijn eerste optreden met vlag en wimpel overleefd, een eerste stap richting een grote zaalshow. “Ja, ook anekdotes over

Lees meer »