Even straffe cijfers als Haaland én Hazard: jonge Chelsea-spits scoort 4 (!) keer, maar valt vooral op door penaltyruzie met ploegmaats

Hij staat pas negende met Chelsea, maar Engeland is in de ban van Cole Palmer (21). Maandagavond scoorde hij vier (!) keer tegen Everton, waardoor hij zich naast Erling Haaland hijst in de topschutterslijst én de Chelsea-fans zelfs doet terugdenken aan Eden Hazard. Al belandden die straffe cijfers ook in de schaduw van een penaltyrelletje. 

Meer krantenkoppen in België

Masterstudenten erfgoed winnen ideeënzoektocht om Kortrijks stationsgebouw te bewaren en herbestemmen

In het kader van de nationale Herbestemmingsdag gingen de Vlaamse Vereniging voor Industriële Archeologie vzw (VVIA) en de werkgroep Red Ons Station, op zoek naar creatieve ideeën en alternatieven voor de sloop van het Kortrijkse stationsgebouw. De winnaars werden Nicola Stevens en Ellen Tielemans, masterstudenten erfgoedstudies aan de Universiteit Antwerpen.
The post Masterstudenten erfgoed winnen ideeënzoektocht om Kortrijks stationsgebouw

Lees meer »

Uitgebreid Vlaams Opleidingsverlof wordt nog eens verlengd

Het uitgebreid Vlaams Opleidingsverlof (VOV), dat werknemers 250 uur in plaats van 125 uur opleiding laat volgen als ze ingaan op een opleidingssuggestie van de werkgever, wordt nog eens met een schooljaar (2024-2025) verlengd. Dat meldt Vlaams minister van Werk Jo Brouns (CD&V).

Lees meer »

Liam Prez weerstaat aan aanbiedingen van andere clubs: “Ik geloof in het ambitieuze project van Mandel United”

Spelverdeler Liam Prez is volgend jaar zeker aan de slag bij Mandel United. Na de degradatie niet afgewend kon worden, doken allerlei geruchten op en werd er ook effectief aan de mouw getrokken aan enkele nieuwkomers. “Maar ik geloof in dit project”, zegt de Winkelnaar.
The post Liam Prez weerstaat aan aanbiedingen van andere clubs: “Ik geloof in het

Lees meer »

Indiepopband Bearfeet lanceert binnenkort tweede album: “Onze reis naar Bali bood inspiratie voor nieuwe muziek”

Bearfeet is het muzikale project van Hanne Pluvier en Toon Develtere. Samen vormen ze al zeven jaar het kloppend hart van deze indiepopband. “Momenteel zijn we bezig aan ons tweede album. We maakten daarvoor een inspiratiereis naar Bali.”
The post Indiepopband Bearfeet lanceert binnenkort tweede album: “Onze reis naar Bali bood inspiratie voor nieuwe muziek” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze kunnen mijn rug op”: levenslange schorsing voor Nederlandse ref die vier rode kaarten uitdeelt en vervolgens meeviert met de kampioen

Opschudding in de vierde klasse van het Nederlandse amateurvoetbal. Een scheidsrechter trok bij een kampioenswedstrijd vier rode kaarten om vervolgens vrolijk mee te feesten met de winnende club. Maar dat blijft niet zonder gevolgen. De KNVB schorst de bewuste scheidsrechter voor levenslang, die er op zijn beurt niets van begrijpt: “Het is lachwekkend, ik heb enkel een lied gezongen en

Lees meer »